Dostałam wypłatę z Payplum
-
Dostałam wypłatę z Payplum
Dzisiaj dostałam wypłatę na konto z Payplum.
Dziewczyny musicie uzbroić się w cierpliwość.
Nie ma przestoju, wypłaty są realizowane.
Powiedz mi, czy nadawca pieniędzy jest ten sam co wcześniej? Warszawa?Self-control pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:12 pmDzisiaj dostałam wypłatę na konto z Payplum.
-
no o k a czemu nie moge jej ponownie zlecic wystepuje skoro wczesniej mi sami zalozyli z automatu tam konto to co mam zrobic skasowac tam konto moze wtedy wejdzie bo wczesniej nie mialam komunikatu polacz konto z paypplume dopiero dzis wyskoczylo jak mi cofneli zetony moze u nich jest jakis blad
-
Nadawca ten sam, w tytule transakcji widzę zmianę na Kanada.Miss_Gray pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:19 pmPowiedz mi, czy nadawca pieniędzy jest ten sam co wcześniej? Warszawa?Self-control pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:12 pmDzisiaj dostałam wypłatę na konto z Payplum.
Dziękuję za odpowiedź!Self-control pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:30 pmNadawca ten sam, w tytule transakcji widzę zmianę na Kanada.Miss_Gray pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:19 pmPowiedz mi, czy nadawca pieniędzy jest ten sam co wcześniej? Warszawa?Self-control pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:12 pmDzisiaj dostałam wypłatę na konto z Payplum.
-
Chciałam zapytać czy nie było u was problemu z wypłatą z payplume na konto? U mnie cały czas wyskakuje błąd.
-
U MNIE to samo odpisali czy laczylam konto z payrdem potwierdzalam dane no tak ale nie moge wyplacic widze ze pare osob ma z tym problem pisze do nich caly czas przeciez dzis mi cofneli zetony i nadal znowu to samo a weryfikacji od nowa nie zrpbie bo nie mam juz tego przeszlam juz wczesniej
-
Jak wypłacacie z telefonu to musicie wyłączyć tłumaczenie Google i włączyć na przeglądarce wersję na komputer :)
Pani_Sam_Sex pisze: ↑czw lis 07, 2024 6:56 pmChciałam zapytać czy nie było u was problemu z wypłatą z payplume na konto? U mnie cały czas wyskakuje błąd.
-
Polskiego.doubleteam69 pisze: ↑czw lis 07, 2024 8:09 pmSelf-control , wysylalaś na konto polskiego banku czy na revolut ?