PayPlume
-
Re: PayPlume
juz mi zalozyli konto moglam sie pozniej zalogowac na payplume wiec jest oktrzeba bylo troche poczekac na emaila i tak nic nie dostalam ty;lko info od su ze trzeba zatwierdzic te dane na payreedem zeby tam przejsc
-
Właśnie anulowali mi wypłatę żetonów na PayPlume :/ Administratorze proszę o wyjaśnienie.
-
Mi również cofnęli i musiałam na nowo podłączyć konto payplume mimo że przy wypłacie żetonów 3 dni temu mialam napisane : zlec wypłatę żetonów na konto payplume.
-
PayPlume odpisało, że mogę już wypłacać środki. Ponownie zleciłam wypłatę żetonów. Zobaczymy ....Pani_Sam_Sex pisze: ↑czw lis 07, 2024 10:32 amMi również cofnęli i musiałam na nowo podłączyć konto payplume mimo że przy wypłacie żetonów 3 dni temu mialam napisane : zlec wypłatę żetonów na konto payplume.
-
Właśnie też zlecilam od razu po tym ponowyny połączeniu konta. Chociaż podejrzewam że i tak nie zobaczymy kasy w tym tygodniu. Zaraz weekend, święto. No nic. Pozostaje nam czekać na dalszy rozwój sytuacji
-
To jest chore. Wina leży po stronie SUNormalna_Laska pisze: ↑czw lis 07, 2024 10:31 amU mnie również cofnięto żetony po raz drugi. Brak słów...
-