Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
franok

Re: IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Post autor: franok » pn sie 19, 2024 12:06 am

SiostraPrzyrodnia pisze:
ndz sie 18, 2024 9:23 pm
przy narcyzmie z końca spektrum nie ma niskiej empatii
Owszem, ale nie chciałem jej całkowicie odzierać z człowieczeństwa. Skoro ma kota, to może choć dla niego ma serce. ;)
Przejrzałem sobie właśnie charakterystykę kobiecego narcyzmu, prawie wszystko się zgadza, oprócz jednego - subtelnej manipulacji. U niej nie ma już miejsca na subtelności, jest 3 DAN - czarny pas z trzema złotymi pagonami. Czasem, to aż uderzające, z jaką łatwością potrafi przeistoczyć się w słodką, miłą, serdeczną i pomocną, żeby tylko zjednać sobie ludzi lub ofiarę. Jej menu też jest dość charakterystyczne, często pełne niedomówień, na zasadzie ,,ino dej, dej i dej", byle dużo, ale mało wymagaj, żeby nie musiała się zbytnio ,,napracować".

Cqn912

Post autor: Cqn912 » pt sie 30, 2024 7:36 am

[list=][/list][quote=franok post_id=91292 time=1720634456 user_id=71067]
[quote=Wolf_321 post_id=91291 time=1720633255 user_id=70945]

Może warto zajrzeć do kobiet które mają styl i klasę i o których nie pisze się na forum ?
Co prawda nie ma ich tu dużo,ale kilka takich można znaleźć...Takie które traktują SU jako rozrywkę, a żetony są tylko dodatkiem na waciki, a nie głównym źródłem utrzymania.

Pozdro dla tych normalnych.
[/quote]
Spoko, za chwilę kolejny raz, na żądanie modelki, temat spadnie z rowerka, a Madd będzie mogła uchodzić na SU za taką, która ma styl i klasę, o której nie pisze się na forum.
[/quote]

franok

Post autor: franok » ndz wrz 22, 2024 11:46 pm

Zacytuję mój wpis z 29 lipca (niecałe 2 mies. temu):
franok pisze:
pn lip 29, 2024 5:33 pm
Za chwilę wszystko przycichnie i znowu wejdzie cała na biało, jeszcze milsza i słodsza. I znowu będą się wszyscy na to nabierać.
Słowo ciałem się stało (można mnie nazywać prorokiem) - wielki powrót córy marnotrawnej na łono nieoficjalnego stał się faktem.

KapitanZuber

Post autor: KapitanZuber » śr wrz 25, 2024 3:27 pm

franok pisze:
ndz wrz 22, 2024 11:46 pm
Zacytuję mój wpis z 29 lipca (niecałe 2 mies. temu):
franok pisze:
pn lip 29, 2024 5:33 pm
Za chwilę wszystko przycichnie i znowu wejdzie cała na biało, jeszcze milsza i słodsza. I znowu będą się wszyscy na to nabierać.
Słowo ciałem się stało (można mnie nazywać prorokiem) - wielki powrót córy marnotrawnej na łono nieoficjalnego stał się faktem.
Ciekawe czy majumaj też powrócił i jej pozostałe multikonta

Erykmlody1234

Post autor: Erykmlody1234 » pt wrz 27, 2024 1:50 am

Piękny występ ,zapisane i osobny folder specjalny dla Maddie 😁 Zasługuje by pamiętać o niej ! Najlepszej z najlepszych 🥸🤣

Ipso_w

Post autor: Ipso_w » pt wrz 27, 2024 8:01 pm

Pozwolę sobie na rym:

Myślisz, że ktoś ci uwierzy?
Chyba - frajerzy.

franok

Post autor: franok » ndz wrz 29, 2024 9:54 pm

Próbuje przykryć ironią fakt, że dostaje białej gorączki, gdy ktoś nazywa ją "milfem". Nie ma co się obrażać na stosowanie tego typu określenia, które przecież odnosi się, do atrakcyjnych seksualnie kobiet w średnim wieku - z reguły matek, ale także pań nie będących matkami. Najwyższy czas zejść z obłoków na ziemię i przestać się oszukiwać.

Scream

Post autor: Scream » sob paź 05, 2024 12:08 am

Jedno jest pewne w życiu, tak samo jak jedno jest pewne na szołapowym forum, że tematy z maddi będą znikać i pojawiać się jak grzybki po deszczu ;]

q-q-rychu

Post autor: q-q-rychu » sob paź 05, 2024 11:14 pm

franok pisze:
ndz wrz 29, 2024 9:54 pm
Próbuje przykryć ironią fakt, że dostaje białej gorączki, gdy ktoś nazywa ją "milfem". Nie ma co się obrażać na stosowanie tego typu określenia, które przecież odnosi się, do atrakcyjnych seksualnie kobiet w średnim wieku - z reguły matek, ale także pań nie będących matkami. Najwyższy czas zejść z obłoków na ziemię i przestać się oszukiwać.
nonsens - smyku. taki, jak nazywanie nazioli "skrajną prawicą".
niedouczonym polecam sprawdzić, co w akronimie NSDAP oznacza S i co w akronimie MILF oznacza M.
Madieska trzyma klasę. a ponieważ sama robi właścicielom portalu większy ruch żetonów, niż wszystkie pozostałe laski - to ma i względy. takie życie.

franok

Post autor: franok » ndz paź 06, 2024 12:44 am

q-q-rychu pisze:
sob paź 05, 2024 11:14 pm
nonsens - smyku. taki, jak nazywanie nazioli "skrajną prawicą".
niedouczonym polecam sprawdzić, co w akronimie NSDAP oznacza S i co w akronimie MILF oznacza M.
Madieska trzyma klasę. a ponieważ sama robi właścicielom portalu większy ruch żetonów, niż wszystkie pozostałe laski - to ma i względy. takie życie.
Dla mnie mogą być "patoprawicą".

Absurd - kajtku (choć powinienem napisać kajtko, c'nie pani dr?).
"Początkowo mianem milfa określało się wyłącznie atrakcyjne matki, jednak z czasem określenie to rozszerzyło się również na bezdzietne kobiety zazwyczaj między 30 a 50 rokiem życia, które w odczuciu osoby używającej tego określenia są pociągające seksualnie."
Co by nie gadać, metryki nie zmieni.

Z tą klasą bym tak nie szalał, bo dziś mi kopara opadła - najpierw cel: "Obrabiam Banana w cipeczce", ale coś nie poszło po myśli modelki, więc trzeba było zmienić na grupową: "Banan w cipce i zabawa". To ma być ta klasa, really?!
"sama robi właścicielom portalu większy ruch żetonów, niż wszystkie pozostałe laski" - tu cię też poniosło i to nieźle, kajtko.

ODPOWIEDZ