Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

sex z Trans

Co nas kręci, co nas podnieca.
ODPOWIEDZ
Rafi25

sex z Trans

Post autor: Rafi25 » pn wrz 09, 2024 10:13 pm

witajcie zboczuszki kochane :)
od niedawna mnie ciekawi jak to jest to zrobić z Trans :P , niewiem dlaczego ale mam ochotę spróbować ,

Dupciameska

Post autor: Dupciameska » pt wrz 13, 2024 5:50 am

A wiec ja moge odrazu otwarcie Ci choc w tajemnicy i dyskrecji polecic sprobowac dyskretnie gdzie jest pewnie ze nikogo nie ma w.poblizu i nikt nie zobaczy jak swoj goly tylek

CrossdresserWlkp

Post autor: CrossdresserWlkp » ndz wrz 15, 2024 7:13 pm

Może Crossdresser? Dużej różnicy nie ma

ThiagoS

Post autor: ThiagoS » pn wrz 16, 2024 4:44 pm

Witam polecam jest to niezapomniane przeżycie po ulicy szkłem z kobietą a w sypialni miałem 75%kobiety .nie miała dla mnie litości to co ja jej robiłem to robiła mi dokładnie to samo . Polecam taka zabawę ciekawe jak dużo sobie pozwolisz hehe

No jeśli czyta to jakaś taka osoba to zachęcam do kontaktu

Suczkameska

Post autor: Suczkameska » pn wrz 16, 2024 6:06 pm

No wlasnie ze Crossdresser jest najlepiej ruchac gdzies w dyskretnym miejscu kiedy nikt napewno nie zauwazy jak wlasnie ja tez transa juz dawno w nocy w dyskretnym mieszkaniu z ogloszenia i w tajemnicy w srodku u niego wyruchalem transa juz nastepnym razem faceta a do dzisiaj juz tylko zawsze muskularnych facetow z meskim tylkiem i wielka pala sam w tajemnicy w dyskretnym mieszkaniu moim goly tylek wypiac od tylu na zywo i ponczoszkach obcislych do Pasa, obcasach bezowych za kolana wysokich i miniowce bardzo krotkiej i obcislej i pokazujac oficjanie

ODPOWIEDZ