Znów nie wypłacają...
-
Znów nie wypłacają...
Przelew zleciłam 27 sierpnia i wciaż nie został zlecony, dziś mija tydzień... Czy ktoś też ma taką sytuację?
-
Ruszyło coś u Was? Ja mam zlecony 30.08 i wczoraj kolejny. 15.08 jak było wolne, zlecili dopiero po tygodniu w nastepny piątek i zeszły mi wszystkie zlecenia z całego tygodnia na raz...
Niby jest 7 dni roboczych, ale jednak aż się odechciewa dalej transmitować z obawy, że może być jak w tamtym roku...
Niby jest 7 dni roboczych, ale jednak aż się odechciewa dalej transmitować z obawy, że może być jak w tamtym roku...
-
nadal nie mam wypłaconego, ale zawołałam moderatora na transmisję i powiedział że mają czas do jutra więc teoretycznie to już nie jest 7 a 8 dni... i powiedział że żadnych przestojów nie ma. dziwne bo tyle osób zauważyło że coś jest nie tak.
-
moderator ma rację, w regulaminie jest 7 dni roboczych, a nie zwykłychmlodaparka21 pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:42 pmnadal nie mam wypłaconego, ale zawołałam moderatora na transmisję i powiedział że mają czas do jutra więc teoretycznie to już nie jest 7 a 8 dni...
Ostatnio zmieniony śr wrz 04, 2024 1:36 pm przez karolinaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Karolinka, ale to nie powinno tak wyglądać. Trafiasz na weekend i robi się czasami łącznie prawie 10 dni… kasa zarobiona powinna być od razu max kolejny dzień zlecana nie w 7 dni. Nawet na zagranicznych masz 2 dni wypłat w tygodniu…karolinaem pisze: ↑śr wrz 04, 2024 1:18 pmmoderator ma rację, bo to w regulaminie jest 7 dni roboczych, a nie zwykłychmlodaparka21 pisze: ↑śr wrz 04, 2024 12:42 pmnadal nie mam wypłaconego, ale zawołałam moderatora na transmisję i powiedział że mają czas do jutra więc teoretycznie to już nie jest 7 a 8 dni...
-
Nie powinno, ale dopóki termin 7 dni roboczych jest utrzymany, nie zamartwiałabym się na zapas. Jeżeli jutro nie zostaną zlecone przelewy tym osobom, które zleciły 27ego, to będzie można zacząć się zastanawiać
-
7 dni to ładnie jest napisane, te 1,5 roku temu ich nie obchodziło, że jest 7 dni nagle jak zaczęli mieć problemy.
Na payredeem tez maja teraz 7 robpczych od zlecenia wypłaty, nagle się robi 14, dojdzie jakieś wolne i zaraz wypłacając pieniądze będziemy je widzieć za miesiąc.
Żadnej reguły ani regularności.
@mlodaparka21 daj znać proszę jak ten przelew wyjdzie
Na payredeem tez maja teraz 7 robpczych od zlecenia wypłaty, nagle się robi 14, dojdzie jakieś wolne i zaraz wypłacając pieniądze będziemy je widzieć za miesiąc.
Żadnej reguły ani regularności.
Doslownie... albo maja wyplaty codzienne, albo mają ustalone, że np wszystko co zbierzesz jest raz w tyg/raz na 2 tyg wypłacane. Ale cebulandia krajem z kartonu. Coraz mniej transmisji i ludzi, a problemy coraz większe...Cash_Lola pisze: ↑śr wrz 04, 2024 1:18 pmTak, zdecydowanie jest problem z wypłatami. Co kogo obchodzi 7 dni, czy nas ktoś pyta czy mamy 7 dni na opłatę rachunków?! Trwa to zdecydowanie za długo, innym portalom wystarcza góra 1-2 dni ba wypłatę kasy. To kpina, dlatego tak wiele dziewczyn stąd ucieka
@mlodaparka21 daj znać proszę jak ten przelew wyjdzie