Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Polmi

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
RATMRage

Re: Polmi

Post autor: RATMRage » śr sty 31, 2024 12:02 am

Strasznie nadęta kobieta i z wybujałym ego jak na kogoś kto za 4 zł i 50 groszy wkłada kulki w cipkę... Zapominiała chyba że jest tutaj tylko produktem wykonując najstarszy zawód świata.
Ostatnio zmieniony sob lut 03, 2024 7:22 pm przez RATMRage, łącznie zmieniany 1 raz.

Hubert39

Post autor: Hubert39 » pt lut 02, 2024 12:29 am

Hej

maxxx24

Post autor: maxxx24 » sob lip 06, 2024 2:25 am

Mega zakompleksiona laska, za stwierdzenie że ma duży nos co chyba każdy widzi dała mi bana, słabo z jej strony

Bogusiaaa

Post autor: Bogusiaaa » czw lip 25, 2024 8:59 pm

Jak nie pokazywała twarzy to była ok, po takiej mordzie to tylko siata na łeb.

PokornyPotwor

Post autor: PokornyPotwor » pt lip 26, 2024 7:27 pm

Ma świetnie wyćwiczone ciało (może są na SU lepsze, nie widzialem przecież wszystkch - ale widać że lubi i umie nad sobą pracować). Do tego sexy spojrzenie zza okularów i charakterek, który jak widać przysparza sporo przeciwników na forum. Nie wiem dlaczego mówi zazwyczaj do widzów na "pan", ale dzięki temu kulturalnie i z ironią celnie punktuje za chamskie odzywki albo zwykłą głupotę. Łatwo takim stylem bycia zrobić zrobić sobie kilku forumowych hejterów z całej rzeszy gości, którzy bądź co bądź walą do monitora. Z całą resztą walących do monitora normalnych (mniej lub bardziej) widzów po prostu dobrze bawi się seksem. Jak dla mnie Pod tym względem to też wyjątek na SU bo nie ma co się oszukiwać - wiele sex-workerek rzeczywiście zachowuje się jak produkty, a ona bardziej jak autentyczny człowiek. Dla mnie świetna kandydatka dla grupy patronów, zainteresowanych ćwiczeniami, sexy-fitnesowym contentem online itd.

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » pt lip 26, 2024 8:13 pm

Ciało 10/10 widać że dba o siebie, jedyny minus to ten charakter, nieco trudny

RadiaktywnaCytryna

Post autor: RadiaktywnaCytryna » pt lip 26, 2024 10:17 pm

Zdecydowanie najlepsze wysportowane ciało na SU, a co do charakteru to Polmi wporst podkreśla, że przyszła tutaj zarobić, a nie romansować czy wysłuchiwać darmowych komentarzy...

Lotr1

Post autor: Lotr1 » pn cze 16, 2025 4:29 pm

Strasznie chamska i prymitywna. Słownictwo z marginesu społecznego, nie szanuje ludzi więc i na szacunek nie zasługuje. Do swoich potencjalnych klientów zwraca się per "spermiarze" jakby nie wiedząc, że jest tu tylko po to żeby ten produkt od nich odbierać. Nikt nie oczekuje od niej pracy za darmo ale podejście do klienta jest po prostu straszne. Stara k.... pardon my french wariatka.

ODPOWIEDZ