Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Domona301

Re: IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill

Post autor: Domona301 » wt lip 02, 2024 11:24 am

co tu taka cisza XDDDDDD "krolowa" znikla czyzby sumienie gryzlo XDDDDDDD

KapitanZuber

Post autor: KapitanZuber » śr lip 03, 2024 11:08 pm

Domona301 pisze:
wt lip 02, 2024 11:24 am
ona nie ma sumienia nic sie nie liczy tylko dojenie "fanów"

Szczery_

Post autor: Szczery_ » czw lip 04, 2024 2:23 pm

KapitanZuber pisze:
śr lip 03, 2024 11:08 pm
Domona301 pisze:
wt lip 02, 2024 11:24 am
ona nie ma sumienia nic sie nie liczy tylko dojenie "fanów"
I załatwianie banów dla niewygodnych forumowiczów :D banują za niewinność, pozdro Admin

ramzes69

Post autor: ramzes69 » ndz lip 07, 2024 2:11 pm

Jak ona nie ma podjazdu do izy. Iza ma duzo lepszy kobiecy charakter.

marunio1987

Post autor: marunio1987 » wt lip 09, 2024 3:28 am

popieram iza bierze gore naad madi , osobowoscia zdecydowanie

Felicissimus

Post autor: Felicissimus » wt lip 09, 2024 9:11 am

Hejka,

zarówno z Maddie, jak i z Izą dużo rozmawiam na priv i są to świetne dziewczymy, miłe, z dobrym charakterem i wielkim sercem. Nikt stóp nie będzie sobie lizać, chociaż, jako fetyszysta tej części ciała oczami wyobraźni widzę jak liżą sobie wzajemnie, bo obydwie mają cudowne stopy :)

Pozdrawiam

KapitanZuber

Post autor: KapitanZuber » wt lip 09, 2024 9:39 am

Felicissimus pisze:
wt lip 09, 2024 9:11 am
Hejka,

zarówno z Maddie, jak i z Izą dużo rozmawiam na priv i są to świetne dziewczymy, miłe, z dobrym charakterem i wielkim sercem. Nikt stóp nie będzie sobie lizać, chociaż, jako fetyszysta tej części ciała oczami wyobraźni widzę jak liżą sobie wzajemnie, bo obydwie mają cudowne stopy :)

Pozdrawiam
Majumaj

Kal_Rande2

Post autor: Kal_Rande2 » wt lip 09, 2024 9:52 am

Bywam u Madd na transmisjach, co prawda rzadko, bo jednak to Iza skradła moje serce ;) Ale bywałem na kilku grupowych i priwach i nie mogę o Madd powiedzieć złego słowa. Zawsze była wobec mnie kulturalna i miła, a jej transmisje to klasa i wysokiej jakości zmysłowa erotyka. Z czystym sercem polecam!

Szczery_

Post autor: Szczery_ » wt lip 09, 2024 11:17 am

To i ja się wypowiem.

Kto jest na SU już długo i zagląda też na forum wie, że Maddie ma swoje za uszami, zwłaszcza jej początki na SU były dość burzliwe. Na hejt odpowiadała hejtem.
Lecz nawet pomimo tego potrafiła utrzymać się na topie przez tyle lat. Czy zawdzięcza to tylko swojemu ładnemu ciału? Poniekąd trochę tak, ale też temu że przykłada się do transmisji.
Zawsze świetnie ubrana w markową bieliznę, zawsze perfekcyjnie ustawiony obraz oraz światło, a także dosyć często robi tematyczne grupowe do których przygotowuje się porządnie nie tylko wydając na to sporo pieniędzy, ale także poświęcając dużo czasu żeby wszystko wyglądało jak najlepiej, a mogłaby przecież jak większość innych lasek robić w kółko transmisje z fotela, grupowe ciągle takie same i mieć wyjebane na wszystko bo żeton by się i tak zgadzał.

Ogólnie jestem zwolennikiem lasek na SU, które potrafią na transmisję przyciągnąć nie tylko urodą i strojem, ale potrafią też przytrzymać widza u siebie na trochę dłużej atmosferą i rozmową.
Do czego zmierzam, dla mnie właśnie to jest jedyny minus(ale jednak dość spory) transmisji Maddie. U niej jest po chwili po prostu nudno. Ciężko porozmawiać o czymkolwiek poza jej urodą, bielizną czy tym czy dobrze ma światło, a jakakolwiek krytyka czy złe słowo kończy się od razu wyzwiskami w stronę widza i najczęściej banem. Zresztą łatwo zauważyć, że nawet jej najwierniejsi fani(nie lubię tego określenia, ale ona takie stosuje więc niech tak zostanie) poza jednym bardzo mało udzielają się na czacie, rzucają co prawda żetony, ale pisać nie piszą praktycznie nic i ona co jakiś czas nawet musi ich wywoływać żeby sprawdzić czy w ogóle jeszcze ją oglądają.
Showup przynajmniej moim zdaniem to nie tylko erotyka, a też miejsce do spędzenia fajnie czasu wieczorami i są dziewczyny, które wchodzą tu też nie tylko dla kasy, ale też dla zabawy i rozmowy, dam kilka przykładów: szescznakow, slodkie_serce, mmm_cukierek, tajemniczaiskierka albo takie co stawiają mocniej na erotykę, ale też idzie pogadać: suzy_blow, akuma_amai, cutecalypso, loveredass, s_uzankaa(tej akurat nie lubię bo kłamię widzów, ale to temat na inną wypowiedź).

Ogólnie super, że są takie laski jak Maddie na SU, bo można pooglądać sensualną erotykę u niej, aczkolwiek radziłbym obniżyć trochę jej ego. Są laski, które same przyznają się do swoich niedoskonałości czy do tego, że to czy tamto sobie poprawiały w urodzie(np. ostatnio Iza mówiła o cellulicie i nie było w tym nic złego przecież). Nikt nie jest 10/10(nawet Bitchi :D), ale też być nie musi, a jednak czasem przyznanie się do swoich niedoskonałości i zejście z mniemaniem o sobie o kilka stopni w dół nie będzie cofaniem się, a wręcz może pomóc wprowadzając przyjemniejszą atmosferę na transmisji, czym można zyskać widzów oraz oczywiście żetony - to tylko moje zdanie nie każdy musi się z nim zgadzać.

Pozdro Showupowicze :)

Czlowiek1990

Post autor: Czlowiek1990 » wt lip 09, 2024 12:01 pm

Nie ogarniam tego porównywania dziewczyn tutaj! Każda jest inna, każda ma w sobie coś co jara kogoś innego więc jak można dziewczyny porównywać? Akurat Izę i Maddie to łączy dużo ale to właśnie przygotowanie do transmisji, sumienność, pomysłowość itd. Same plusy więc powinniśmy jako odbiorcy cieszyć się że więcej niż jedna dziewczyna idzie w tym kierunku. Maddie to żywa legenda i ile razy się pojawią to ja zawsze z chęcią tam zaglądam, zagadam bo jest z kim, bo jest na co popatrzeć, ta dziewczyna jest wiecznie w takiej formie że możemy tylko zazdrościć. Iza zrobiła ostatnio show że na chwilę popsuła showup, jakby laski się dogadały i zrobiły coś wspólnego to i tak nic nam z tego bo wtedy to internet się zepsuje 🤣

ODPOWIEDZ