Ciągle mnie wylogowuje z SU
Ciągle mnie wylogowuje z SU
Witam. Czy tylko ja mam taki problem? Loguję się na su i początkowo jest wszystko ok, ale jak wracam do strony głównej to już jestem wylogowany i znowu się muszę logować. I tak ciągle. Co to za błąd? Czyszczenie przeglądarki, zmiana przeglądarki itp. nie działają. Cały czas to samo.
-
Już to naprawili, problem był zapisem sesji logowania bo awaria była servera nie działały transmisje wcześniej.jba90 pisze: ↑ndz lut 04, 2024 6:41 pmWitam. Czy tylko ja mam taki problem? Loguję się na su i początkowo jest wszystko ok, ale jak wracam do strony głównej to już jestem wylogowany i znowu się muszę logować. I tak ciągle. Co to za błąd? Czyszczenie przeglądarki, zmiana przeglądarki itp. nie działają. Cały czas to samo.
Nadal. Zaloguję się, jest ok może przez minutę a później jak wracam np do strony głównej to już jestem wylogowany. I tak ciągle. Nic nie daje czyszczenie i zmiana przeglądarki ani cookies. I tak już mam od co najmniej 4 miesięcy. Nie da się tak korzystać normalnie z su. Jak się skontaktować z adminem? Wie o tym w ogóle? Czy to może ja mam coś nie tak?
-
A może masz włączony vpn w przeglądarce? Wtedy też często wylogowuje