Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Zapachy które podobają się kobietom

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
wartak23

Zapachy które podobają się kobietom

Post autor: wartak23 » wt cze 18, 2024 10:49 am

Szukam dla siebie zapachu. Wymagania to oczywiście długie utrzymywanie się zapachu no i zapach powinien podobać się dziewczynom ;) Nie chciałbym jednoczesnie wydawać na zapach fortuny tak wiec zakładam, ze to co kupię nie powinno kosztować więcej niż 100 zł. Co w tej cenie mozna ciekawego znaleźć?

jczarn

Post autor: jczarn » śr cze 19, 2024 3:06 pm

Nie napisałeś tutaj jakie zapachy Ci się bardziej podobają. Czy wolisz świeże czy raczej cięższe. Ogólnie możesz poszukać zapachów Calvina Kleina.W naturze jak również w sieci jest na nie wiele promocji tak wiec można kupić je przecenione i za mniej więcej stówkę.Z trwałościa bywa różnie bo to zależy od zapachu ale nie jest generalnie tak źle ( chyba najlepsza ma obsession z tego co testowałem). A jeśli chcesz sobie kupić coś co naprawdę spodoba się dziewczynom to polecam feromony.

wartak23

Post autor: wartak23 » pn cze 24, 2024 10:14 am

To serio dziala?

jczarn

Post autor: jczarn » pn cze 24, 2024 11:11 am

Początkowo sam nie wierzyłem i kupiłem sobie coś takiego z czystej ciekawości bo chciałem sprawdzić czy to będzie miało prawo zadziała czy może to sciema. I zamówiłem sobie Love&Desire.Opakowanie średnie ale miały sporo dobrych komentarzy w sieci tak wiec postanowiłem spróbować. I okazało się, że zapach całkiem całkiem, jak na swoja cenę to bardzo długo się trzyma. Na pewno bardzo podoba się płci przeciwnej bo dostałem wiele pozytywnych komentarzy na jego temat. Możesz wypróbować.

wartak23

Post autor: wartak23 » pn cze 24, 2024 12:45 pm

Gdzieś mogę zobaczyć jak pachnie?

jczarn

Post autor: jczarn » pn cze 24, 2024 1:47 pm

Nie widziałem w sklepach stacjonarnie, zamawiałem w ciemno w sieci. Jest w mniejszych butelkach ale cenowo to bardziej opłaca się chyba kupić 50 ml niz miniaturę 15 ml. Pisze tutaj oczywiiście cały czas o tym w niebieskim opakowaniu bo sam szukasz tańszych.Jednak jeśli chciałbyś sobie kupić coś porządniejszego, to polecam Love&Desire w czarnej butelce. To dopiero jest moc moim zdaniem.

Marioo86

Post autor: Marioo86 » wt cze 25, 2024 3:45 am

Polecam Calvin Klein One Shock For Him.
200ml około 100zł

Awatar użytkownika
pervi

Post autor: pervi » czw lip 04, 2024 12:46 pm

Bazylia + patchula , nie oderwie nosa od ciala

nikooooo

Post autor: nikooooo » pn lip 08, 2024 12:48 am

lv maja fajne

ODPOWIEDZ