Mam problem z kamerą nie mogę włączyć
-
Re: Mam problem z kamerą nie mogę włączyć
Wszystko działa typie.
Chyba, że masz nokie 3310 to ci nie działa.
Chyba, że masz nokie 3310 to ci nie działa.
Jak mi piszą dziewczyny z większości telefonów przeglądarka nie działa to co ty tu wypisujesz za brednie .To jeszcze nie działa na 100% na showup normalnie nie liczy za wiadomości prywatne nie wczytuje kamer ludzi ze światłowodem a co dopiero mobilnie
To jest całkowicie inna konfiguracja severa co normalnie z laptopa czy komputera. Myślę ze to jeszcze potrwa zanim naprawia usterki normalne to wezną się za transmisje mobilne.

Jak tobie nie szkoda zakładek w przeglądarce to możesz sobie usuwać. Co innego gdy ktoś ma ważne zakładki których nie może wykasowaćGORYL pisze: ↑wt cze 11, 2019 10:46 pmWidzę że to już większość ma ten problem opisze co trzeba zrobić.
prawy rogu przeglądarki chrome mamy 3 kropki następnie ustawienia potem zaawansowane i jedziemy na sam dół tam jest to > Przywróć ustawienia do wartości domyślnych klikamy zresetuj ustawienia i to czekamy 5sek odświeżamy stronę i działa100% .pozdrawiam masz problem techniczny napisz do mnie na su może pomogę
Przed zrobieniem możesz zrobić kopie lub przenieść to do piliku i potem to odzyskać (zakładki importuj zakładki do pliku lub do danej przeglądarki) .Jak usuwam przeglądarkę przez revo unistaler to zawsze proszę o zrobienie sobie fotek i zapisu jakiegoś bo ten program usuwa wszystko z danego programu. Ten sposób nie usuwa haseł i zakładek ale lepiej spisać.
Jak zakładki Importuje np do mozilli to na mozilli się wszyskie zapiszą które importuje z chroma i bedzie ok? Nic nie strace?GORYL pisze: ↑czw cze 13, 2019 7:54 pmPrzed zrobieniem możesz zrobić kopie lub przenieść to do piliku i potem to odzyskać (zakładki importuj zakładki do pliku lub do danej przeglądarki) .Jak usuwam przeglądarkę przez revo unistaler to zawsze proszę o zrobienie sobie fotek i zapisu jakiegoś bo ten program usuwa wszystko z danego programu. Ten sposób nie usuwa haseł i zakładek ale lepiej spisać.
- DigitusMedius
Tym osobą, którym żaden sposób nie pomaga powiem jedno - czekajcie na łaskę adminów