Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ccataleya18

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
madmax444

Re: Ccataleya18

Post autor: madmax444 » wt wrz 24, 2019 3:22 pm

Wróciła nasza gwiazda :)

milutki187

Post autor: milutki187 » wt wrz 24, 2019 7:00 pm

wrocila a szkoda takie oszustwa nalezy pietnowac!

x2400x

Post autor: x2400x » wt wrz 24, 2019 7:42 pm

Ktoś wie co z żetonami z celu??

Altantyk

Post autor: Altantyk » śr wrz 25, 2019 10:31 pm

Ignorancja właścicieli serwisu nie ma granic. Zero odpowiedzialności za problem:/ i zlanie tematu :?

milutki187

Post autor: milutki187 » śr wrz 25, 2019 10:37 pm

poszla sobie ciekawe czemu :lol:

x2400x

Post autor: x2400x » śr wrz 25, 2019 10:56 pm

Altantyk pisze:
śr wrz 25, 2019 10:31 pm
Ignorancja właścicieli serwisu nie ma granic. Zero odpowiedzialności za problem:/ i zlanie tematu :?
Ponoć żetony zostały zwrócone (żetony za pizze którą nie odebrała) i miała bana na pare dni. Więc jakie zlanie tematu? mieli ją ukrzyżować, czy postawić na publiczny lincz ? złamała regulamin, dostałą bana i wróciła,więc o co chodzi? tutaj każda łamie regulamin ale na inny sposób więc mają wszystkie dostać bana na zawsze?

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » śr wrz 25, 2019 11:03 pm

Mówiła, że SU zabrało jej wszystkie żetony i żeby gadać z nimi... Zlewała wszystkich... Skasowała komentarze na profilu... Zachowuje się tak jakby nic się nie stało a SU na to pozwala... Abstrahując już od niesławnej pizzy, co z tym, że pokazuje psa na trans... Regulamin w tej kwestii mówi wyraźnie... Nie można streamować ze zwierzętami, ale oczywiście gwieździe wszystko można... Żal...

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw wrz 26, 2019 12:53 am

kierownik_piwnicy pisze:
czw wrz 26, 2019 12:30 am
vulture pisze:
śr wrz 25, 2019 11:03 pm
Mówiła, że SU zabrało jej wszystkie żetony i żeby gadać z nimi... Zlewała wszystkich... Skasowała komentarze na profilu... Zachowuje się tak jakby nic się nie stało a SU na to pozwala... Abstrahując już od niesławnej pizzy, co z tym, że pokazuje psa na trans... Regulamin w tej kwestii mówi wyraźnie... Nie można streamować ze zwierzętami, ale oczywiście gwieździe wszystko można... Żal...
Dzwoń na milicję a najlepiej od razu do ABW i nie zapomnij do ministra ziobry zadzwonić.

Polecam tobie i wszystkim pozostałym bólduperom maść na ból dupy na 100% przyniesie wam ulgę.

Ale mi dowaliłeś... Jak ja się po tym pozbieram...
Spokojnie "obrońco" bo Ci żyłka pęknie...
Polecasz maść...? Testowałeś...? Zastosuj raz jeszcze, chyba Ci się przyda...
Jest regulamin, więc trzeba go przestrzegać...

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » wt paź 01, 2019 1:48 am

kierownik_piwnicy pisze:
czw wrz 26, 2019 1:03 am
vulture pisze:
czw wrz 26, 2019 12:53 am
kierownik_piwnicy pisze:
czw wrz 26, 2019 12:30 am

Dzwoń na milicję a najlepiej od razu do ABW i nie zapomnij do ministra ziobry zadzwonić.

Polecam tobie i wszystkim pozostałym bólduperom maść na ból dupy na 100% przyniesie wam ulgę.

Ale mi dowaliłeś... Jak ja się po tym pozbieram...
Spokojnie "obrońco" bo Ci żyłka pęknie...
Polecasz maść...? Testowałeś...? Zastosuj raz jeszcze, chyba Ci się przyda...
Jest regulamin, więc trzeba go przestrzegać...
Żetony zostały jej odebrane i zwrócone tym od, których je otrzymała, dostała czasowego bana
i moim zdaniem sprawa zamknięta. Jeśli ktoś uważa inaczej to nikt nie broni zgłosić do prokuratury
albo na policję sprawy o oszustwo. Jeśli ktoś uważa, że poniósł z powodu transmisji o której
mowa jakieś straty materialne bądź niematerialne zawsze może założyć su albo dziewczynie
sprawę cywilną.

A tak na poważnie to z lekka przeginacie ludzie, a jak znam życie większość nie widziała transmisji
i nie wie co dokładnie się na niej działo.

Nie ma to jak wyparcie rzeczywistości...
Żetony zostały zwrócone...?
Ja tam widziałem, że sporo osób na jej transmisji żali się, że nie odzyskali żetonów... Co dostają w odpowiedzi...? Nic...
Brońcie dalej Pani o twarzy Jokera...
Nie potraficie zrozumieć, że camgirl są tu dla kasy... Nie dla waszej przyjemności... Są towarem... A nie gwiazdami które myślą, że mogą wszystko...

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw paź 03, 2019 1:38 am

kierownik_piwnicy pisze:
czw paź 03, 2019 12:16 am
vulture pisze:
wt paź 01, 2019 1:48 am
kierownik_piwnicy pisze:
czw wrz 26, 2019 1:03 am

Żetony zostały jej odebrane i zwrócone tym od, których je otrzymała, dostała czasowego bana
i moim zdaniem sprawa zamknięta. Jeśli ktoś uważa inaczej to nikt nie broni zgłosić do prokuratury
albo na policję sprawy o oszustwo. Jeśli ktoś uważa, że poniósł z powodu transmisji o której
mowa jakieś straty materialne bądź niematerialne zawsze może założyć su albo dziewczynie
sprawę cywilną.

A tak na poważnie to z lekka przeginacie ludzie, a jak znam życie większość nie widziała transmisji
i nie wie co dokładnie się na niej działo.

Nie ma to jak wyparcie rzeczywistości...
Żetony zostały zwrócone...?
Ja tam widziałem, że sporo osób na jej transmisji żali się, że nie odzyskali żetonów... Co dostają w odpowiedzi...? Nic...
Brońcie dalej Pani o twarzy Jokera...
Nie potraficie zrozumieć, że camgirl są tu dla kasy... Nie dla waszej przyjemności... Są towarem... A nie gwiazdami które myślą, że mogą wszystko...
Tobie zapewne nic nie zostało zwrócone, ty mi wyglądasz na sępa-biedaka i hejtero-bóldupera
co mu żal ściska kiszkę stolcową, że dziewczyny tutaj ładną kasę trzepią.

O nie... Przejrzałeś mnie... Domyśliłeś się po niku czy avatarze...?
Dzieciaku, krążę na tym portalu od lat i nie jedno już widziałem... Dzieciaki takie jak ty zawsze będą wypierały rzeczywistość i śniły po nocach o camgirl...
Oszustwo trzeba piętnować, uczciwość pochwalać...
Uczciwe niech zarabiają jeszcze więcej a tym drugim zostaną tylko takie gówniaki jak ty...
Nie spinaj się tak bo żyłka ci pęknie...
Tyle w temacie...
Nie mam zamiaru dyskutować z amebą...

ODPOWIEDZ