Weryfikacja przez moderatora brak
-
Weryfikacja przez moderatora brak
Cześć ja jestem na 3 etapie weryfikacji, zaproszenie na prywatną transmisję od moderatora,niestety nikt nie zaprasza mnie na priv.
Jak długo czekałyście na weryfikację 3 etap (ostatni) o której godzinie najlepiej
Pozdrawiam
Jak długo czekałyście na weryfikację 3 etap (ostatni) o której godzinie najlepiej
Pozdrawiam
-
Mam taką samą sytuację od wczoraj.
Wpisuję w opis transmisji @MODERATOR weryfikacja, piszę też na czacie, ale nikt się nie pojawia mimo wielu prób. Czy ktoś wie co mogę zrobić, żeby w końcu moderator się pojawił? Czy komuś kto miał taką sytuację udało się w końcu przejść całą weryfikację i otrzymać przelew?
Zupełnie nie wiem, co zrobić. Napisałam już maila, ale na razie bez odpowiedzi.
Wpisuję w opis transmisji @MODERATOR weryfikacja, piszę też na czacie, ale nikt się nie pojawia mimo wielu prób. Czy ktoś wie co mogę zrobić, żeby w końcu moderator się pojawił? Czy komuś kto miał taką sytuację udało się w końcu przejść całą weryfikację i otrzymać przelew?
-
.pixie_dolly pisze: ↑pt wrz 29, 2023 11:37 amMam taką samą sytuację od wczoraj.
Ostatnio zmieniony pt paź 18, 2024 2:40 pm przez qwertyu1234567, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Cześć Wam! widzę, że nie tylko ja mam taki problem. Czy ktoś wie czy to kwestia zmiany sposobu weryfikacji? Ja od 2 dni próbuje teraz godzina transmisji i też cisza :(
Soczysta_ona pisze: ↑ndz lis 26, 2023 6:55 pmCześć Wam! widzę, że nie tylko ja mam taki problem. Czy ktoś wie czy to kwestia zmiany sposobu weryfikacji? Ja od 2 dni próbuje teraz godzina transmisji i też cisza :(
24 listopada zlecałam wypłatę i czekałam na połączenie z moderatorem jakieś 20 minut. W końcu udało się ale od tamtej pory nie zlecono przelewu do banku.
Soczysta_ona pisze: ↑ndz lis 26, 2023 6:55 pmCześć Wam! widzę, że nie tylko ja mam taki problem. Czy ktoś wie czy to kwestia zmiany sposobu weryfikacji? Ja od 2 dni próbuje teraz godzina transmisji i też cisza :(
24 listopada zlecałam wypłatę i czekałam na połączenie z moderatorem jakieś 20 minut. W końcu udało się ale od tamtej pory nie zrealizowano przelewu do banku.
-
Witam mam problem z zakończeniem weryfikacji. Moderator się nie pojawia na czacie co robić?