Nie działa
Nie widać też progresu nowej strony
Jedyny ten działa: https://pp.showup.tv/
Dzisiaj jest śr sty 15, 2025 9:44 am
Post autor: VIP_Armstrong » sob lis 11, 2023 11:52 pm
Post autor: Scream » śr lis 15, 2023 6:50 pm
Dokładnie tak! Nie mówię, że to jest jedyny powód zniknięć, ale faktem jest, że nic nie zachęca do powrotu, a dokładniej do wyboru su, jako najlepszego miejsca do powrotu, i tutaj się z Tobą zgadzam. :)VIP_Armstrong pisze: ↑sob lis 11, 2023 11:52 pmSzczerze ? po tym co tutaj poczytałem to ja już nawet nie czekam. Coraz mniej dziewczyn tutaj siedzi, dużo fajnych twarzy poznikało, ludzie po prostu pouciekali.
Post autor: VIP_Armstrong » pn lis 20, 2023 3:35 pm
No właśnie na tym polega problem że ta wersja jest tylko na papierze, natomiast fizycznie jej jeszcze nie ma i prawdopodobnie bardzo długo nie będzie. Zwykłe mydlenie oczu. Wyciągną ile się jeszcze da z tego SU, później prawdopodobnie to wszystko sprzedadzą jakiejś innej firmie i tle z Tego będzie.
Post autor: (-Kruger-) » pt gru 22, 2023 2:45 pm
Dokładnie tak długo ją robią, że lepiej było sprzedać lub powołać nowy zarząd Administracji i programistów bo nie powinno ich być, skoro zarządzać nie umieją.VIP_Armstrong pisze: ↑pn lis 20, 2023 3:35 pmNo właśnie na tym polega problem że ta wersja jest tylko na papierze, natomiast fizycznie jej jeszcze nie ma i prawdopodobnie bardzo długo nie będzie. Zwykłe mydlenie oczu. Wyciągną ile się jeszcze da z tego SU, później prawdopodobnie to wszystko sprzedadzą jakiejś innej firmie i tle z Tego będzie.
Post autor: (-Kruger-) » pt gru 22, 2023 2:47 pm
Post autor: penisWkratke » pn sty 29, 2024 11:15 pm
Post autor: MOBILELURKER » śr lut 07, 2024 12:58 pm
Jest virtualna kamera w OBS. To już wystarczy.penisWkratke pisze: ↑pn sty 29, 2024 11:15 pmte beta testy już trwają chociaż? jak mam koleżankę namówić na występy tutaj jak jest 2024 rok i nie ma obs?