Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CindyKimberly

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
shape89

CindyKimberly

Post autor: shape89 » pn sie 26, 2019 1:07 am

Całkiem fajna laska, tylko z odchudzaniem ostatnio przegina, zapadniętą ma twarz, wystające żebra :?
Nie chudnij więcej nam już Luxuria :!:

Bizzzaree

Post autor: Bizzzaree » ndz wrz 22, 2019 12:43 am

Tam dragi leca cos czuje

Damianxz

Post autor: Damianxz » ndz wrz 22, 2019 1:30 am

Laska ma ładną buzie, miły głos, zgrabne nogi, przy takiej" chudosci" wciaz ma cycki. Potrafi zatrzymać widzów. Ma warunki do tego by byc ekstra laską ale jest tak chuda, że traci kobiecość. Zbyt chuda, grubych nie lubie ale ona przegina w drugą stronę. Nieapetyczne kosci obciągnięte skórą.

Awatar użytkownika
_kleszcz_

Post autor: _kleszcz_ » ndz wrz 22, 2019 1:35 am

shape89 pisze:
pn sie 26, 2019 1:07 am
Całkiem fajna laska, tylko z odchudzaniem ostatnio przegina, zapadniętą ma twarz, wystające żebra :?
Nie chudnij więcej nam już Luxuria :!:
Feta!po fecie waga w dół.

Vicente

Post autor: Vicente » wt paź 29, 2019 9:50 am

Ładna dziewczyna :) ale na priv nie byłem

_Sportowiec86_

Post autor: _Sportowiec86_ » pn lis 04, 2019 2:24 am

Bizzzaree pisze:
ndz wrz 22, 2019 12:43 am
Tam dragi leca cos czuje

Pewnie zielone kule :mrgreen:

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pn lis 04, 2019 1:37 pm

Raczej wodnik szuwarek tam wjezdza bo żadna dieta nawet cud tak szybko nie dziala.Ja jestem ciekaw co na to jej chlopak prekursor zdrowego zycia w Polsce hehe.Poki zeton się zgadza ,a on nie musi wydawac na jej zachcianki mysle, ze ona moze robic co chce.Taki juz los domowego alfonsa.Wszystko z glowa Kasia i wszystko jest dla ludzi ale Ty juz sie niestety zajezdzasz! Niedlugo nikt na Ciebie nie bedzie mogl patrzec amfetaminowa camgirl.Zostaw te balety juz w spokoju!!!
Ostatnio zmieniony pn lis 04, 2019 4:39 pm przez _yretsym_si_eman_ym, łącznie zmieniany 1 raz.

Maddie

Post autor: Maddie » pn lis 04, 2019 2:20 pm

_yretsym_si_eman_ym pisze:
pn lis 04, 2019 1:37 pm
Raczej wodnik szuwarek tam wjezdza bo żadna dieta nawed cud tak szybko nie dziala.Ja jestem ciekaw co na to jej chlopak prekursor zdrowego zycia w Polsce hehe.Poki zeton się zgadza ,a on nie musi wydawac na jej zachcianki mysle, ze ona moze robic co chce.Taki juz los domowego alfonsa.Wszystko z glowa Kasia i wszystko jest dla ludzi ale Ty juz sie niestety zajezdzasz! Niedlugo nikt na Ciebie nie bedzie mogl patrzec amfetaminowa camgirl.Zostaw te balety juz w spokoju!!!
CO ZA SKONCZONY IMBECYL, KOLEJNA OFIARA FO HEJTU?

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pn lis 04, 2019 3:21 pm

Raczej kolejna ofiara prawdy o sobie.Moze w koncu zrozumiesz, że prawda nie rowna sie z hejtowaniem.Choć w sumie moge sie mylić co bierze.Moze to byc inna chemia ale to nie zmienia faktu, ze sie nam kobita zajezdza.Tak, tak wiem hejter ze mnie bo widze i opisuję jej naciagnieta skore i zapasci na twarzy heheh.Ogarnij sie kobieto bo juz swirujesz.Wszedzie widzisz hejterow tylko nie w swoich 13stu multikontach i w stalkerach ktorych nasylalas na inne transmitujace.Zenada!!!

CindyKimberly

Post autor: CindyKimberly » pn lis 04, 2019 4:32 pm

_yretsym_si_eman_ym pisze:
pn lis 04, 2019 3:21 pm
Raczej kolejna ofiara prawdy o sobie.Moze w koncu zrozumiesz, że prawda nie rowna sie z hejtowaniem.Choć w sumie moge sie mylić co bierze.Moze to byc inna chemia ale to nie zmienia faktu, ze sie nam kobita zajezdza.Tak, tak wiem hejter ze mnie bo widze i opisuję jej naciagnieta skore i zapasci na twarzy heheh.Ogarnij sie kobieto bo juz swirujesz.Wszedzie widzisz hejterow tylko nie w swoich 13stu multikontach i w stalkerach ktorych nasylalas na inne transmitujace.Zenada!!!
Miło, ze się o mnie martwisz, ale szkoda, robisz ze mnie ćpuna. Wiesz nie które dziewczyny maja większy problem zeby przytyć niż schudnąć :) jak już taki ciekawy jesteś to mogłeś zapytać czy nic mi nie dolega, a nie robić ze mnie ćpunke ;)

ODPOWIEDZ