Nie chudnij więcej nam już Luxuria

Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 10:43 pm
Post autor: Damianxz » ndz wrz 22, 2019 1:30 am
Post autor: _Sportowiec86_ » pn lis 04, 2019 2:24 am
Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pn lis 04, 2019 1:37 pm
Post autor: Maddie » pn lis 04, 2019 2:20 pm
CO ZA SKONCZONY IMBECYL, KOLEJNA OFIARA FO HEJTU?_yretsym_si_eman_ym pisze: ↑pn lis 04, 2019 1:37 pmRaczej wodnik szuwarek tam wjezdza bo żadna dieta nawed cud tak szybko nie dziala.Ja jestem ciekaw co na to jej chlopak prekursor zdrowego zycia w Polsce hehe.Poki zeton się zgadza ,a on nie musi wydawac na jej zachcianki mysle, ze ona moze robic co chce.Taki juz los domowego alfonsa.Wszystko z glowa Kasia i wszystko jest dla ludzi ale Ty juz sie niestety zajezdzasz! Niedlugo nikt na Ciebie nie bedzie mogl patrzec amfetaminowa camgirl.Zostaw te balety juz w spokoju!!!
Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pn lis 04, 2019 3:21 pm
Post autor: CindyKimberly » pn lis 04, 2019 4:32 pm
Miło, ze się o mnie martwisz, ale szkoda, robisz ze mnie ćpuna. Wiesz nie które dziewczyny maja większy problem zeby przytyć niż schudnąć_yretsym_si_eman_ym pisze: ↑pn lis 04, 2019 3:21 pmRaczej kolejna ofiara prawdy o sobie.Moze w koncu zrozumiesz, że prawda nie rowna sie z hejtowaniem.Choć w sumie moge sie mylić co bierze.Moze to byc inna chemia ale to nie zmienia faktu, ze sie nam kobita zajezdza.Tak, tak wiem hejter ze mnie bo widze i opisuję jej naciagnieta skore i zapasci na twarzy heheh.Ogarnij sie kobieto bo juz swirujesz.Wszedzie widzisz hejterow tylko nie w swoich 13stu multikontach i w stalkerach ktorych nasylalas na inne transmitujace.Zenada!!!