Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ccataleya18

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
x2400x

Re: Ccataleya18

Post autor: x2400x » pt wrz 20, 2019 11:35 am

XxPRINCESSAxX pisze:
pt wrz 20, 2019 2:53 am
Każdy jest tu dla fanu, aby mieć dobrą zabawę i w przyjemnościach i w śmiechu a również w innych celach emocjonalnych.
Każda z nas stara się zadbać o mile spędzony czas, pomyślcie czy któreś laski robią takie spektakle i zabawy swojemu facetowi? Myślę że bardzo mało kobiet, więc jesteście przez nas zawsze dopieszczani i my przez was również dlatego takie dziewczyny jak ona będą się zdarzać i to bardzo często. Ile jest lasek które nam psuje reputacje bo udaje że im lush działa ... nam działającym jest naprawdę bardzo mała liczba ale dzięki nam takie oszukistki mają was w garści ... :( a brak wykonania celu nie ona pierwsza i ostatnia tak robi, ale z ogromnym przytupem zrobiła to właśnie ona mam nadzieję że przez te dziewuchę nie stracicie ochoty na dobrą zabawę z odpowiednimi osobami.
Buziaczki :*
Ps . Ja też mam nadzieję że odzyskam żetki bo też czekałam na tą pizzę i też nie małą kwotę wywaliłam :(
Dlatego uważam że moderator powinien sprawdzać czy działa danej dziewczynie lush, bo to też podchodzi pod oszustwo.

Co do Ccataleya18 ona jest tu od dawna, niegdy nikogo nei oszukała, chyba ze czegos nie wiem. Więc nie sądzę że jest na tyle głupia żeby nie pomyśleć że za brak wykonanego celu moze dostac bana,mieć zabrane żetony i zniechecić widzów. Wczoraj miała dużo widzów, każdy na nią naciskał, jeden chce to drugi tamto, po prostu sie pogubiła, do tego jeszcze alkohol. Wczoraj zrobiło sie niezłe zamieszanie. Wszystko było by dobrze gdyby nie czytała to co piszą ludzie, tylko na spokojnie zrealizowała ten cel co napisała, a nie wdawała się w dyskusje z osobami które dopiero weszły i miały jakieś pretensje

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt wrz 20, 2019 11:52 am

Zawsze jest, tak że ci co nie dają żetonu mają najwięcej do powiedzenia i największe wymagania. Nie czytać, tych bzdur co piszą i robić swoje.

AnalnaLodziara

Post autor: AnalnaLodziara » pt wrz 20, 2019 2:58 pm

Co ty pleciesz Blowjob Queen? Co właściwie twoja wiadomość wnosi do tematu? Nic, to jakaś dygresja, wypowiedź nie na temat. Łaska w sposób wyjątkowo perfidny oszukał widzów. Pamiętam moment gdzie pizzer już był a ona zamiast po prostu wykonać cel to wyłączyła transmisję. Poza tym co twoja wiadomość tutaj wnosi? Jest idiotyczna, jak łaska czegokolwiek się boi to niech nie ustala celów jakich nie chce wykonać za kasę. PROSTE?

Altantyk

Post autor: Altantyk » pt wrz 20, 2019 6:01 pm

Co na to Moderator? Coz 15K? Jak zabezpiecza Show up widzow?

x2400x

Post autor: x2400x » pt wrz 20, 2019 7:03 pm

Ciekawe czy Cata ma bana, wie ktos? mam nadzieje ze szybko wróci na su bo w końcu to najładniejsza buzia na tym portalu :) trzeba jej wybaczyć, w końcu każda prawie tam udaje jak nie z odbiorem pizzy to z lushem.

Awatar użytkownika
kawalarski

Post autor: kawalarski » pt wrz 20, 2019 7:57 pm

Ciekawa argumentacja.
Jeśli banować to tylko te brzydkie.
Heheszki.

milutki187

Post autor: milutki187 » pt wrz 20, 2019 11:03 pm

bezczelne oszustwo na oczach tysiecy miejmy nadzieje ze walikonie cos z tego wyciagna

SergioMinetii

Post autor: SergioMinetii » sob wrz 21, 2019 2:27 am

Czy dostaliście od ShowUpa zwrot żetonów za nie wykonany cel ? Chodzi o tych co rzucali żet na cel odbiór pizzy.

Bizzzaree

Post autor: Bizzzaree » sob wrz 21, 2019 3:46 pm

Jak sie pojawi nowe konto zglasza i pientnowac oszutke. Jebac takie zachowania Jesli ludzie nie pozbeda sie takich nawykow jak naciagactwo i chcec wycagniecia kasy nigdy nie bedzie dobrze w tym kraju

AnalnaLodziara

Post autor: AnalnaLodziara » sob wrz 21, 2019 5:18 pm

Ja natomiast NIEDOWIERZAM w to co tutaj mogę wyczytać. Część z Panów autentycznie przybiera stanowisko "oszukała mnie? Trudno, że straciłem na oszustke swe pieniądze, jest ładna więc jej wybaczam". Panowie, osiągnęliście swoim zachowaniem już totalne dno. Wasze bycie "przegrywem" życiowym zaszło już nawet tak daleko że możecie zapłacić kobiecie tylko za to, że... jest ładna.

Ccataleya na pewno wróci pod nową nazwą, jeśli się da, sugeruje od razu zgłaszać ją i podawać znany nam powód.

Natomiast zastanawiam się nad tym jak ShowUp dba o swoich widzów w takich wypadkach? Chyba nie zależu mu na złej renomie?

ODPOWIEDZ