Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ccataleya18

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
madmax444

Re: Ccataleya18

Post autor: madmax444 » pt wrz 20, 2019 1:06 am

robertxxx pisze:
pt wrz 20, 2019 1:00 am
to moderator napisał na innej transmisji ze sama wyszła
Oddadzą kasę? XD

robertxxx

Post autor: robertxxx » pt wrz 20, 2019 1:07 am

a tego to tam nie napisał, ale wypadało by to ogarnąć, tylko jak to bedą robić ręcznie to chwile to potrwa

x2400x

Post autor: x2400x » pt wrz 20, 2019 1:16 am

Ccataleya18 oszukuje na transmisjach ??? a 99% lasek co oszukuje was z lushem i zarabiają na was debilach o wiele większą sumę żetonów to już tak nie boli ???? rzucacie tyle na laski z niedziałającym na su lushem, a macie problem z jednorazowym niewypałem Ccatalei z pizzą? gdzie zawsze jej transmisje były bardzo dobre. ogarnijcie się.

P.s moderator jeżeli chcesz zeby na su nei było oszustwa zacznij sprawdzać transmitującym te ich zabaweczki

AnalnaLodziara

Post autor: AnalnaLodziara » pt wrz 20, 2019 1:17 am

POTWIERDZAM, to było bezczelne oszustwo.

Oby całą kasę przejęła platforma ShowUp a na jej konto nie trafiło NIC z tego dnia.
W sumie to tak należy zrobić. Bo sama platforma winna nie jest ale należy by interweniowała.

Na ogólnym kobieta wyciąga 1500 złotych obiecując wykonanie celu a potem na 5 minut przed przyjściem dostawcy zmienia warunki umowy i mowi, że zobaczą tylko ci, którzy wejdą na grupową? Czyli Ci którzy zapłacili za cel dorzucając się i tak zostali celowo pozbawienie jego obejrzenia bo laska oszukańczo zmieniła zdanie i powiedziała "no to teraz cel na grupowej" a nie taka była umowa.

Przecież już nawet sam moderator interweniował, że to oszustwo jest. A w finale było tak, że skoro nie zdązyła zrobić oszukańczej grupowej (bo dostawca przyszedł wcześniej) to WYŁĄCZYŁA transmisje. Więc zapłacili ludzie za cel którego nie otrzymali.

Obrazek

Teraz KŁAMIE BEZCZELNIE że nie widziała, iż kogoś oszuka. Droga Pani, jeśli uzbierałaś kasę na cel na ogóle a potem WSZYSKICH tych dających olewasz mówiąc, że teraz zobaczą cel jednak ci co kupią grupową to ich celowo, jawnie, świadomie i co najgorsze BEZCZELNIE oszukujesz. Co więcej, nie odda 200 osobom przelanej kasy bo nie ma jak tego zrobić. Winszuje ogarnięcia 200 osób i oddawania im po kolei. Także kłamca, kłamca i jeszcze raz kłamca.

PS
Abstrahując już od tego, że kadry są ustawiane w tych akcjach tak beznadziejnie że nic nie widać. Płacicie hajs za to by zobaczyć... jej KOSTKi i KOLANA podczas odbioru pizzy.

PPS
Była tu inna para, która też oszukiwała z tym numerem. Przyszła dziewczyna bez terminala i bez termicznego opakowania na pizze. Po prostu dała z ręki do ręki idąc DZIESIĘĆ MINUT od momentu dzwonka do drzwi (by ci zdązyli się przygotować)

PPPS
I jeszcze bardzo ładne podsumowanie cichodajki: "Zaczęła się irytować na ludzi, którzy pisali, że wszystko jest ustawione. Postanowiła zrobić grupę "oddam Wam żetony oczywiście", moderator ją upomniał, a ona nagle mówi "nie zdążymy zrobić grupowej i nagle zakończyła transmisję. Moderator wyjaśnił, że ona sama wyłączyła transmisję. Oszukała tak, że jeszcze czegoś takiego na su chyba nie było. "

robertxxx

Post autor: robertxxx » pt wrz 20, 2019 1:36 am

x2400x pisze:
pt wrz 20, 2019 1:16 am
Ccataleya18 oszukuje na transmisjach ??? a 99% lasek co oszukuje was z lushem i zarabiają na was debilach o wiele większą sumę żetonów to już tak nie boli ???? rzucacie tyle na laski z niedziałającym na su lushem, a macie problem z jednorazowym niewypałem Ccatalei z pizzą? gdzie zawsze jej transmisje były bardzo dobre. ogarnijcie się.

P.s moderator jeżeli chcesz zeby na su nei było oszustwa zacznij sprawdzać transmitującym te ich zabaweczki
ona też ma lusha :lol:

jednorazowy niewypał?:D
ostatnio ludzie dali ponad 9k żeby zobaczyć jak jakis typ rzucił w nią pizzą :lol:

XxPRINCESSAxX

Post autor: XxPRINCESSAxX » pt wrz 20, 2019 2:53 am

Każdy jest tu dla fanu, aby mieć dobrą zabawę i w przyjemnościach i w śmiechu a również w innych celach emocjonalnych.
Każda z nas stara się zadbać o mile spędzony czas, pomyślcie czy któreś laski robią takie spektakle i zabawy swojemu facetowi? Myślę że bardzo mało kobiet, więc jesteście przez nas zawsze dopieszczani i my przez was również dlatego takie dziewczyny jak ona będą się zdarzać i to bardzo często. Ile jest lasek które nam psuje reputacje bo udaje że im lush działa ... nam działającym jest naprawdę bardzo mała liczba ale dzięki nam takie oszukistki mają was w garści ... :( a brak wykonania celu nie ona pierwsza i ostatnia tak robi, ale z ogromnym przytupem zrobiła to właśnie ona mam nadzieję że przez te dziewuchę nie stracicie ochoty na dobrą zabawę z odpowiednimi osobami.
Buziaczki :*
Ps . Ja też mam nadzieję że odzyskam żetki bo też czekałam na tą pizzę i też nie małą kwotę wywaliłam :(

AnalnaLodziara

Post autor: AnalnaLodziara » pt wrz 20, 2019 3:45 am

A teraz najlepsze... W sytuacji w której ustawiła oszukańczą grupową na godzinę 0:25 a dostawca przybył i stał pod drzwiami czekając już o 0:23 a więc przed gruopową, Ccataleya18 nie dość że nie postanowiła po prostu, najzwyczajniej w świecie wykonać cel na transmisji ogólnej, to postanowiła ją... wyłączyć. Czyli JAWNE, specjalne, oszukanie widzów bo żetony na ten cel zebrała.

Jak dla mnie za taki numer to ban na Showupie i stargane imie. Od zawsze już bedziemy wiedzieć że ona PERFIDNIE OSZUKUJE.

babindi

Post autor: babindi » pt wrz 20, 2019 4:24 am

Najbardziej wkurzajace sa te panienki co az pokonczyly swoje transmisje zeby wejsc do CcATALEYA bo nie mogly strawic ze tu zeton sie sypie a u nich nie :lol: .AnalnaLodziara i reszta nie kompromitujcie sie juz dziewczyny . Prawda jest taka ze faceci to wzrokowcy i na takim portalu rzadzi uroda :D Ccatalya jest bardzo urodziwa i mozecie pisac ostrzegac to faceci i tak przyjda i beda sypac zetony :lol:

CichodajkaPL

Post autor: CichodajkaPL » pt wrz 20, 2019 8:34 am

babindi pisze:
pt wrz 20, 2019 4:24 am
Najbardziej wkurzajace sa te panienki co az pokonczyly swoje transmisje zeby wejsc do CcATALEYA bo nie mogly strawic ze tu zeton sie sypie a u nich nie :lol: .AnalnaLodziara i reszta nie kompromitujcie sie juz dziewczyny . Prawda jest taka ze faceci to wzrokowcy i na takim portalu rzadzi uroda :D Ccatalya jest bardzo urodziwa i mozecie pisac ostrzegac to faceci i tak przyjda i beda sypac zetony :lol:
Tak, skończyłam transmisję, bo lubię oglądać takie akcje.
Nie, nie miałam problemu z "sypaniem żetonów", szło mi nieźle, ale nie jestem z tych osób co tylko skarbonkę otwierają, więc postanowiłam zobaczyć inny pokaz, który zapowiadał się przednio.
Owszem, jest urodziwa - co nie znaczy, że my się takie też nie czujemy., a wręcz przeciwnie, jestem bardzo pewną siebie osobą.
Uważam, że zrobiła show, zebrała niezłą kasę - ale zachowała się bardzo źle, bo nie zrobiła tego, co obiecała. To aż krzyczy o oszustwo. Wybacz, ale cele wykonujemy, jeżeli do nich faktycznie dojdzie. Przyjdą, będą sypać - ale wiele osób się zraziło, niestety do niej już nie wrócą. Po prostu zachowała się kiepsko, oszukała stałych widzów.

BlowJobQueen

Post autor: BlowJobQueen » pt wrz 20, 2019 8:59 am

Jeśli akcja nie miała być ustawiona, to na to są paragrafy i podchodzi to pod molestowanie seksualne. Podstawcie pod śliczną dziewczynę obleśnego zboka.... Poza tym nie chciała uprawiać z nim seksu, a mogłoby skończyć się niebezpiecznym zachowaniem ze strony dostawcy, jeśli byłby agresywny. Mam nadzieje, że po tej dramie skończy się moda na tego typu show.

Poza tym przy takiej widowni zawsze trafią się wkurzające dzieciaki, które wyprowadzą z równowagi, trzeba się z tym liczyć. A człowiek działąjąc w emocjach nie myśli o konsekwencjach swoich czynów. Mam nadzieje, że wszystko się jej ułoży.

ODPOWIEDZ