Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1
Re: Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1
Czym ona może grozić? Znajdzie mnie?
) poza tym niech pisze, za każdą wiadomość 5zetonow

-
DarthRevan09
Za jakiekolwiek złe słowo o niej jest banhammer.
Mimo tego, że w szczytowych momentach oglądalności jej transmisji ludzie piszą wielkimi literami "OSZUSTKA", to i tak inni dalej kupują bilety i wchodzą na privy xD Nawet nie jest mi ich żal, bardziej zawiedziony jestem administracją i moderatorami, że pozwalają na takie walenie w ch**a, ale wiadomo- zysk jest.
Mimo tego, że w szczytowych momentach oglądalności jej transmisji ludzie piszą wielkimi literami "OSZUSTKA", to i tak inni dalej kupują bilety i wchodzą na privy xD Nawet nie jest mi ich żal, bardziej zawiedziony jestem administracją i moderatorami, że pozwalają na takie walenie w ch**a, ale wiadomo- zysk jest.
Dziś z ciekawości weszłam na jej grupową jak to wygląda czy tak jak ją opisują że oszukuje jednak mieliście rację...żenada miał być anal palcowka ORGAZM na placu zabaw anal jak to można nazwać wsadzenie sobie palca i powąchanie to był szok bleee ani palcowka ano orgazmu zaproponowała piss za 200 Z ale nie było chętnych hahaha A co najlepsze zainwestowania by w buty bo kiepsko wygląda awatar lub wypinanie się do kam jak brakuje podeszwy i widać ogromną dziurę:/
odlicza od 10 gdzie do grupowej jest jeszcze dajmy 10 min wtf!!! Nie kumam:/
Kochani bylam u niej dwa razy na grupowej i najpierw gada gada pozniej daa razy wsadzi palec do dupy i cipki i pyta sie kto jej da napiwek ...ostatnio sikala na grupowej zamiast sie bawic hmmmm i jak tylko konczy sie czas od razu znika i ani nie ma mokres palcowki ani orgazmu nic a nic .... na prawde porazka. A moderator nic nie zrobi bo to jest dla nich interes.