Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

BLOOW

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
BLOOOW

Re: BLOOW

Post autor: BLOOOW » wt lip 11, 2023 8:00 pm

EricHartman pisze:
wt lip 11, 2023 6:29 pm
Mocno nawiedzona laska i niestabilna emocjonalnie, żyjąca w jakiejś przerażające bańce.
Tak. Komunizm to ustrój utopijny: przerażająca bańka. Bycie dumnym Marksitą jest ciężkie w tych czasach ale biorę go na klatę. VIVA LA REVOLUTION!

EricHartman

Post autor: EricHartman » wt lip 11, 2023 8:20 pm

BLOOOW pisze:
wt lip 11, 2023 8:00 pm
EricHartman pisze:
wt lip 11, 2023 6:29 pm
Mocno nawiedzona laska i niestabilna emocjonalnie, żyjąca w jakiejś przerażające bańce.
Tak. Komunizm to ustrój utopijny: przerażająca bańka. Bycie dumnym Marksitą jest ciężkie w tych czasach ale biorę go na klatę. VIVA LA REVOLUTION!
jesteś jeszcze stosunkowo młoda i głupiutka, każdy jak był młodszy mial różne wizje w głowie, ale nie martw się, za 10 lat ci przejdzie i przestaniesz bredzić.
piszesz, że jesteś jakimś marksistą, a tak naprawdę sama nie wiesz kim jesteś i wzorujesz się na jakichś regułkach, które zostały utworzone w czasach przeszłych wśród ludzi o których w ogóle nie masz zielonego pojęcia.

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » śr lip 12, 2023 12:22 am

EricHartman pisze:
wt lip 11, 2023 8:20 pm
jesteś jeszcze stosunkowo młoda i głupiutka, każdy jak był młodszy mial różne wizje w głowie, ale nie martw się, za 10 lat ci przejdzie i przestaniesz bredzić.
No nie wiem, nie wiem... Pierwsze i jedno z najważniejszych swoich dzieł (Rękopisy ekonomiczno-filozoficzne z 1844 r.), Marks napisał w wieku 26 lat. Jakoś do końca życia, a było to znacznie więcej niż 10 lat, nie przeszło mu.

BLOOOW

Post autor: BLOOOW » śr lip 12, 2023 1:08 am

Tak serio to ja nie wiem z którego kąta trzeba na mnie patrzeć, żeby się nie domyślić, że jestem trollem i 99÷ rzeczy które mowie to ironia i sarkazm i moje absurdalne poczucie humoru, ludzie złoci... I totalnie wiem, że to nie jest kontent dla każdego i wiem, że gdybym nie była tak irytująca to i z 10x więcej bym zarabiała ale wolę pajacować, socjalisci nie potrzebują kupy kasy.

Bo szczerze wierzę w to, że socjalizm przyniesie ludziom szczęście. EAT THE RICH TOWARZYSZE!

Awatar użytkownika
TaLuLa-Dances-The-HuLa

Post autor: TaLuLa-Dances-The-HuLa » śr lip 12, 2023 1:55 am

Uwielbiam ironię, sarkazm oraz absurdalne poczucie humoru. Nieskromnie powiem, że odrobinkę znam się na tym, czasem także używam. Dlatego mój komentarz nie dotyczył ciebie, a wyraźnie był dedykowany.

EAT THE RICH - THERE'S ONLY ONE THING THEY'RE GOOD FOR! ;)

Wiktor_dlaSuczi

Post autor: Wiktor_dlaSuczi » pt wrz 08, 2023 4:08 am

Gardziełko ma wybitne

ODPOWIEDZ