MMM_Cukierek
Re: MMM_Cukierek
Laska niby sympatyczna i ma tutaj swoich wielbicieli, ale jakoś jej nie trawię.Raz,że jeśli próbuje się już ruszać,jakoś nie bardzo jej to idzie,bo ani to taniec,ani gimnastyka.Po drugie ten wiecznie ciemno-siny tyłek od klapsow też fajnie nie wygląda,bo zarobek to jedno,ale prawie się okaleczac dla kasy to przesada-a debile rzucaja zet i jeszcze się cieszą jak laska wali się po dupie.
Po trzecie te maskotki w tle i jakies obroże czy klamry na sutki jakoś mi się kłóci.Poza tym jak ktos juz tipuje,to palcowka czy dildo w cipce wyglada u niej strasznie mechanicznie i nie ma w tym jakiegos specjalnego zaangazowania. I ostatnia kwestia ten koński uśmiech i wieczne szczerzenie zębów,też dość słabo wygląda.
Ale to tylko moja opinia,bo wiem,że ma tutaj swoich wielbicieli,zresztą jak każda.Swoja droga jestem ciekawy jak wygląda jej twarz,bo nigdy nie widziałem.
Po trzecie te maskotki w tle i jakies obroże czy klamry na sutki jakoś mi się kłóci.Poza tym jak ktos juz tipuje,to palcowka czy dildo w cipce wyglada u niej strasznie mechanicznie i nie ma w tym jakiegos specjalnego zaangazowania. I ostatnia kwestia ten koński uśmiech i wieczne szczerzenie zębów,też dość słabo wygląda.
Ale to tylko moja opinia,bo wiem,że ma tutaj swoich wielbicieli,zresztą jak każda.Swoja droga jestem ciekawy jak wygląda jej twarz,bo nigdy nie widziałem.
Mechanicznie u cukierkowej. Malo czlowieku widziales. A jak klapsow nie lubisz, to nie musisz siedziec i patrzec. Nie lubisz jak dziewczyna jest aktywna, to posiedz u takiej ktora lezy jak zwloki i jeczy swoje przemyslenia. Ja akurat uwazam ze u cukierkowej jest naprawde dobry vibe i umie rozbawic towarzystwo. A ze nie ma zadecia to i robi to z przymrozeniem oka. Stad zabawki.
Piszesz, że wręcz nic Ci się nie podoba w Sandrze, ale ciekawi Cię jej twarz. Oczywiście jak każdy masz prawo do swojej opinii, ale nie rozumiem czemu Cię ciekawi twarz Cuksa... Jeśli każde zdanie na temat jej wyglądu jest kąśliwe? Mnie na ten przykład kompletnie nie ciekawi wygląd buźki dziewczyny, która nie trafiła w mój gust. Dlatego już widzę jakbyś po zobaczeniu jej twarzy (nawet jakby była nieskazitelna) napisał coś miłego. XDWolf_321 pisze: ↑ndz sie 13, 2023 10:02 amLaska niby sympatyczna i ma tutaj swoich wielbicieli, ale jakoś jej nie trawię.Raz,że jeśli próbuje się już ruszać,jakoś nie bardzo jej to idzie,bo ani to taniec,ani gimnastyka.Po drugie ten wiecznie ciemno-siny tyłek od klapsow też fajnie nie wygląda,bo zarobek to jedno,ale prawie się okaleczac dla kasy to przesada-a debile rzucaja zet i jeszcze się cieszą jak laska wali się po dupie.
Ale kto wie ;]
-
To trzeba mieć ale nie równo pod sufitem żeby dla kasy się oszpecic i niemal okaleczyc sobie dupe,bo debile rzucają zety i się cieszą, że laska pizga się po 4 literach tak,że później tydzień usiąść nie może.
Weź lepiej ta packe i pizgnij sie nią mocno w głowę.
Weź lepiej ta packe i pizgnij sie nią mocno w głowę.
-
Jak tak czytam ten ostatni wpis, to mam wrażenie, że dupa to tu boli kogoś zupełnie innego niż Cuksa. XD Nawet jeśli ją od packi też bolała, to jej po tygodniu przejdzie, jak sam zauważyłeś, za to Ciebie z pewnością będzie bolała dłużej sfrustrowany człowieku. :D
Moim zdaniem Lordzie to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co Cux ceni w życiu najbardziej, powiedziałbym, że klapsy. Ekhm... klapsy, które podały jej pomocną dłoń, kiedy marzła. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe klapsy wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, to nawet pozornie niewinny klaps, może znaleźć zrozumienie wśród widzów. Ja miałem te szczęście, by tak rzec, ponieważ znalazłem tip klaps. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to klapsy, życie to siniaki na dupie. Wielu ludzi pyta Sandre o to samo, jak Ona to robi? Skąd czerpie tę radość z klapsów? A ona zawsze odpowiada, że to proste, to umiłowanie do klapsów, to właśnie one sprawiają, że dzisiaj na przykład biję się packą, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddać się pracy w ogrodzie, choćby przy sadzeniu... marchwi.
-
Rozczaruje Cię. Nic mnie nie boli i zupełnie obce jest mi uczucie frustracji.Poprostu tego typu zachowania uważam za niezły kretynizm i mam prawo wyrazić tutaj swoją opinię.A skoro Ciebie kręci widok fioletowo-granatowego tyłka to gratulacje.normalny_94 pisze: ↑wt sty 14, 2025 2:38 amJak tak czytam ten ostatni wpis, to mam wrażenie, że dupa to tu boli kogoś zupełnie innego niż Cuksa. XD Nawet jeśli ją od packi też bolała, to jej po tygodniu przejdzie, jak sam zauważyłeś, za to Ciebie z pewnością będzie bolała dłużej sfrustrowany człowieku. :D
-
Chyba jednak ja bardziej rozczaruję Ciebie, bo dla Twojej informacji ani trochę nie kręci mnie widok posiniaczonego tyłka, same klapsy też średnio. ;) Co więcej nawet takiego "fioletowo-granatowego tyłka" u Cukierka nigdy nie widziałem, a bywam. :D Natomiast wyznaję w życiu zasadę, że jeśli sprawa dotyczy czyjejś dupy, a nie mojej, to się nie wpierdalam, niech sobie każdy robi ze swoją dupą (i nie tylko) co zechce, zwłaszcza na takim portalu. :DLORD_VADER88 pisze: ↑wt sty 14, 2025 1:24 pmRozczaruje Cię. Nic mnie nie boli i zupełnie obce jest mi uczucie frustracji.Poprostu tego typu zachowania uważam za niezły kretynizm i mam prawo wyrazić tutaj swoją opinię.A skoro Ciebie kręci widok fioletowo-granatowego tyłka to gratulacje.normalny_94 pisze: ↑wt sty 14, 2025 2:38 amJak tak czytam ten ostatni wpis, to mam wrażenie, że dupa to tu boli kogoś zupełnie innego niż Cuksa. XD Nawet jeśli ją od packi też bolała, to jej po tygodniu przejdzie, jak sam zauważyłeś, za to Ciebie z pewnością będzie bolała dłużej sfrustrowany człowieku. :D
-
Uwielbiam ją oglądać, nie wiem skąd ma tyle energii i pomysłów, ale gratuluje i oby jak najdłużej