Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

hebi_low

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
milutki187

hebi_low

Post autor: milutki187 » ndz wrz 15, 2019 11:22 pm

tam ten gosciu kacper misu cos takiego tez ladnie pracuje zeby ludzie dawali :D :D :D

NoMoreTears

Post autor: NoMoreTears » pn wrz 16, 2019 10:46 am

W tym przypadku to nie jest "pracowanie żeby ludzie dawali" tylko zwyczajne szastanie żetonami. Jeśli byłoby to napędzanie widowni, by dorzucała się do celu to byłoby to już dawno wykryte i konsekwencje zostałyby wyciągnięte - czy to wobec nadającej czy wobec rzucającego żetony. Misiokacper daje jakieś 95% żetonów do celów, które są realizowane na ogóle. Hebi zarobiłaby dużo więcej niż te 5% pozostałych żetonów gdyby skupiła się jedynie na grupowych czy privach.

Gdyby Angela uskuteczniała takie cyrki to pierwszy bym miał do niej o to pretensje, bo zwyczajnie czułbym się oszukany, ale jestem u niej na tyle długo, że wiem jak wygląda sytuacja. Wam również polecam wejść do niej częściej niż raz na rok żeby przekonać się jak to wszystko funkcjonuje - Misiokacper po prostu bawi się w taki sposób i nie jest to nic niezwykłego jak na portal Showup.tv.

milutki187

Post autor: milutki187 » pt wrz 20, 2019 12:56 am

NoMoreTears pisze:
pn wrz 16, 2019 10:46 am
W tym przypadku to nie jest "pracowanie żeby ludzie dawali" tylko zwyczajne szastanie żetonami. Jeśli byłoby to napędzanie widowni, by dorzucała się do celu to byłoby to już dawno wykryte i konsekwencje zostałyby wyciągnięte - czy to wobec nadającej czy wobec rzucającego żetony. Misiokacper daje jakieś 95% żetonów do celów, które są realizowane na ogóle. Hebi zarobiłaby dużo więcej niż te 5% pozostałych żetonów gdyby skupiła się jedynie na grupowych czy privach.

Gdyby Angela uskuteczniała takie cyrki to pierwszy bym miał do niej o to pretensje, bo zwyczajnie czułbym się oszukany, ale jestem u niej na tyle długo, że wiem jak wygląda sytuacja. Wam również polecam wejść do niej częściej niż raz na rok żeby przekonać się jak to wszystko funkcjonuje - Misiokacper po prostu bawi się w taki sposób i nie jest to nic niezwykłego jak na portal Showup.tv.
no nie wiem jak dla mnie to podejrzane ze ten kolega gdy tylko ona sie zjawi,zjawia sie takze i zacheca ;)

Hebi_low

Post autor: Hebi_low » pt wrz 20, 2019 1:34 am

Panie milutki187:
Po pierwsze zdublowałes mój temat który gdzieś tam a właściwie tu, już krąży (a preferowałbym aby ani jednego ani drugiego nie było :p)
Po drugie, starałam się olewac te wszystkie zarzuty lewego obiegu ale niech stracę, wypowiem się RAZ, bo już mnie to przestaje smieszyc.
CZY TY MILUTKI MYŚLISZ ŻE SZOLAP JEST TAK DURNY ŻE OD PÓŁ ROKU AKCEPTOWAŁBY LEWY OBIEG NOC W NOC NA MOJEJ TRANSMISJI??! No, wiele można im zarzucić, ale bez przesady.
Po trzecie, pracuje to się w kopalni np :p
A po czwarte, jeżeli macie jakie kolwiek wątpliwości, jest coś takiego jak moderator, jak kontakt su, ect.
I, przepraszam jeżeli byłam nie miła. I mi się zdarza.
Dobrej Nocy.

Hebi_low

Post autor: Hebi_low » pt wrz 20, 2019 10:50 am

Prawda jest taka, że zaczęłam nadawać w pierwszych dniach lutego 2018 jako Bionda_ita. Nie należę do sadomasochistek które zmuszały by się do czegokolwiek, a jeżeli JAKIMŚ CUDEM (hahahah) JAKOŚ DOTRWAŁAM do kwietnia tego roku (gdy to pojawił się m.k) to chyba (sorry misiu) ale i bez niego mi się podobało? Czy nie? A nie... Przecież to takie dziwne.
Wasze - Twoje babindi dywagacje na temat, a po co, a na co, a za co, i dlaczego, na w/w temat mnie nie interesują. Przecież to su, zawsze coś będzie nie tak, zawsze się do czegoś przyczepicie, a to za chuda, a to oszustka, a to ma faceta (AHAHAHAH), a to głupia bo coś tam, albo cwana bo wręcz przeciwnie i tak dalej. SIEDZĘ JUŻ TYLE CZASU NA SU, że się przyzwyczaiłam.

Podsumowując, misiokacper nie jest lewym obiegiem, a co do reszty to i tak bez względu na to co napisze, będziecie spekulować... 'to se piszcie' - dużo radości z gdybania życzę ;)

papasmerf892

Post autor: papasmerf892 » czw wrz 26, 2019 10:16 pm

😁😊🙋‍♂️
Ostatnio zmieniony pt wrz 27, 2019 9:17 am przez papasmerf892, łącznie zmieniany 1 raz.

babindi

Post autor: babindi » czw wrz 26, 2019 10:58 pm

Rzucal bo pewnie myslal ze jakos ja przekupi i namowi na real:D . Kazdy jak rzuca takie ilosci to na cos liczy . Gdy stwierdzil ze nic z tego nie bedzie a ona ma go gdzies to odpuscil :D , Ostanio dawal niezle sumy innym i sie zachwycal nimi , po kilka tys zet:) tak ze gosciu ma kase i sobie tak wydaje, . hebanowa siedziala i nic nierobila a zeton lecial teraz jak sie skoncza zetony to bedzie sie musiala wziasc za robote i privy robic :D
Ostatnio zmieniony czw wrz 26, 2019 11:17 pm przez babindi, łącznie zmieniany 1 raz.

milutki187

Post autor: milutki187 » czw wrz 26, 2019 11:00 pm

Dawno pisalem ze tam jest cos nie tak :lol:

NoMoreTears

Post autor: NoMoreTears » pt wrz 27, 2019 9:39 am

Najwidoczniej zbyt krótko bytujecie na Showupie żeby wiedzieć dlaczego tak to wszystko wygląda. Wystarczy dokładnie przeczytać posty Hebi z tego tematu żeby rozwiać swe wątpliwości.

Skoro misio nagle zaczyna sypać u innych dziewczyn to też oznacza to, że kręci się tam lewy obieg? U kilku dziewczyn na raz? Bardzo naiwne myślenie. Najwidoczniej chciał czegoś więcej u Hebi niż tylko oglądanie jej na Showupie, a skoro to się nie udało to zaprzestał obsypywania złotem. Dość typowe w takich przypadkach.

Doszukujecie się lewego obiegu, a może wystarczy zgłosić to na kontakt i się przekonać czy faktycznie takie coś miało miejsce? Posądzacie jedną z nielicznych UCZCIWYCH dziewczyn na portalu o coś bardzo nieetycznego - wstydźcie się. Opieracie swoje teorie na domysłach, a wystarczyło trochę u niej posiedzieć i pooglądać czat żeby wysnuć bardziej realne wnioski.

I tak - znów ją bronię, ale mam już trochę stażu na tym portalu i widziałem różne rzeczy. Hebi jest ostatnią osobą, o której można powiedzieć złe słowo. Wiele razy zostałem przekręcony przez nadające, wiele razy spotkałem się z arogancją i wywyższaniem się, ale Hebanovva wszystkich traktuje jak ludzi, bo wie, że uczciwość i życzliwość bardziej się opłaca. Przecież po dwóch stronach monitorów siedzą ludzie, a nie roboty czy zwierzęta, prawda?

Znów to powiem - nie znajdziecie bardziej "pełnych" grupowych niż u niej, w dodatku na tak wysokim poziomie. Każdy ma swój gust, to jasne, ale od grubo ponad roku jestem regularnym widzem jej grupowych i rzadko kiedy ktoś się na coś skarży (czego nie mogłem powiedzieć o innych transmisjach grupowych, na których niegdyś bywałem).

chcetwojecycuszki69

Post autor: chcetwojecycuszki69 » pt wrz 27, 2019 3:47 pm

Święta hebi_low no może jeszcze będzie beatyfikacja morze ja wezną jak ona tak święta będzie kolejna święta uczciwa :lol: . no elita z tobą na czele NoMoreTears jak ten cały kranik co sypie żetonami bajońskie sumy i misio kacper :D jak zobaczył że jest głośno że sprawa zaczyna się wam wymykać z pod kontroli to się zwinął z ogólnego cyrku to już tak nie sypie ludzie temat nagłośnili zrobił się smród i banka mydlana pękła :!: bo jak tu słusznie gostek milutki187 napisałeś plus dla ciebie to nie jeden ten cyrk by podsumował ale w tym szambie siedzi duża grupa ludzi :) już to kiedyś było pare lat temu ściany na żółto żetonem jaka ona cudowna jaka super a co wyszło po latach obiegi i manipulacje przy konkursach. :lol:

Normalny gość co ma kasę to daje pieniądze poza su i nie musi tam robić z siebie milionera dla pokazu że nim może być.

milutki187 pisze:
czw wrz 26, 2019 11:00 pm
Dawno pisalem ze tam jest cos nie tak

ODPOWIEDZ