Twój tok rozumowania jest kompletnie pozbawiony logiki i jakichkolwiek zasad moralnych. Chyba się za dużo stópek dziś naoglądałeś.TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑pt maja 05, 2023 9:23 pmWeź tato...
Poszukaj sobie realnej, bezinteresownej partnerki, którą przeinwigilujesz organoleptycznie do ostatniej komórki. ;)
Missy
Re: Missy
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Ktoś, kto płaci "swoje ciężko zarobione pieniądze", za oglądanie cipek na ekranie, chce mnie logiki i zasad moralnych uczyć? - Bój się Boga, tato...
Pociągnijmy temat logiki, bo to bardzo ciekawe... piszę do ciebie, że jestem kobietą, a ty mi odpowiadasz: "Chyba się za dużo stópek dziś naoglądałeś."
Kto tu ma problem z logiką? No chyba, że podważanie czyjejś tożsamości płciowej, jest twoim hobby. Aaaa, to w takim razie gratuluję predylekcji. ;) Jeśli zaś chodzi o stópki, to nie muszę oglądać cudzych, mam swoje. :D
Po pierwsze, nie płacę za oglądanie cipek. To cipki ogladają mnie, a ja w tym czasie lubię sobie z ładną dziewczyną porozmawiać i co? Masz z tym problem? Zapierdalam w Londynie czasem i po 70h tygodniowo. I nie mam czasu na oglądanie transów. Weź sobie z nią priva i sama zobacz. Przecież to gołym okiem widać, że coś majstrowane było. Taka niby piękna, a żaden priv nie oferuje pokazania swojego pachnidełka... czy nawet porządnej wypinki... w ogóle nie jest to podejrzane, ani troszkę.TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑pt maja 05, 2023 10:31 pmKtoś, kto płaci "swoje ciężko zarobione pieniądze", za oglądanie cipek na ekranie, chce mnie logiki i zasad moralnych uczyć? - Bój się Boga, tato...
Pociągnijmy temat logiki, bo to bardzo ciekawe... piszę do ciebie, że jestem kobietą, a ty mi odpowiadasz: "Chyba się za dużo stópek dziś naoglądałeś."
Kto tu ma problem z logiką? No chyba, że podważanie czyjejś tożsamości płciowej, jest twoim hobby. Aaaa, to w takim razie gratuluję predylekcji. ;) Jeśli zaś chodzi o stópki, to nie muszę oglądać cudzych, mam swoje. :D
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Czyżby?
"Za nic w świecie nie chciała pokazać cipki na priv 30-minutowym, a oferowałem 700 żetonów za pokazanie na sekundę."
Jakiś niekonsekwentny jesteś. Po co ma ci cokolwiek między nogami pokazywać, skoro rozmowa jest twoim priorytetem? Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do jej kobiecości, to idź porozmawiać z taką, która ma cipkę na czole. ;)
-
zesralbym sie ze smiechu jak y wyszlo ze trans a setki spermiarzy walilo do niego/niej xD
-
U mnie wszystko było na swoim miejscu a jestem stałym bywalcem
Ostatnio zmieniony pt lut 23, 2024 7:28 am przez SexiNiunio, łącznie zmieniany 3 razy.