Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
PayRedeem_Support
Partner

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: PayRedeem_Support » czw lip 06, 2023 4:48 pm

Vanessa_Mae pisze:
czw lip 06, 2023 1:52 pm
Środki wpływające na polskie konto są automatycznie przelewane na ukraińską kartę. I nie ma żadnych danych dotyczących transakcji, o którą pytasz.

Obrazek
Wydaje mi się że tu chodzi o to że to jest rachunek UA w złotówkach - rachunek w złotówkach to nie to samo co konto PLN. Ja w swoim banku mam np. ten sam Iban, ale rachunki w kilku walutach. A nam chodzi o konto PLN.

Dokument ten wygląda dokładnie, identycznie jak ten który przesłałaś tylko że właśnie IBAN jest polski.

Proszę pisać jeżeli dalej będą problemy.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw lip 06, 2023 4:49 pm

Batwomen pisze:
śr lip 05, 2023 4:40 pm
Do international transfers continue to work? can I withdraw funds?
Yes, we sent them out today.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw lip 06, 2023 4:54 pm

-BabyYoda- pisze:
czw lip 06, 2023 1:34 pm
PayRedeem_Support pisze:
śr lip 05, 2023 8:43 pm
-BabyYoda- pisze:
śr lip 05, 2023 8:09 pm

I just called the hotline of Credobank ! I was told that it is impossible to get polish details in pdf format and to get a statement with polish details ! Do not say that other people can do it ! It is impossible to do that ! Call the hotline and see for yourself ! Ask them if they can provide polish account details in pdf format - if the account was opened in Ukraine -
Kredobank hotline number
For calls within Ukraine 0 800 500 8 50
For calls from other countries +38(089)220 00 89
E-mail info@kredobank.com.ua
Please contact our support directly with this personal matter. You don't usually need to even contact the bank - just generate one transaction confirmation from your online banking that you can download and attach as a doc on payredeem. It has to come from your account that has a number starting with PL **** **** **** ****
They sent me 5 PLN to my Polish bank account! I click on the form in the statement there, this statement is in Ukrainian and with my Ukrainian iban (although they sent me in Polish) So, according to the documents from the bank that were sent to my Polish account, they turned into 44 hryvnias, which were thrown into the Ukrainian account ! The bank does not provide any proof that you have a Polish account! So now you have to be sure that the documents people sent you are a photoshop!
Please read my response above. In your case you probably have a UA iban account in PLN (rachunek wielowalutowy?) and not a polish account with a dedicated PL IBAN - maybe you can inquire in Kredobank how to open up an account with a PL iban, they should definitely be able to do that for you.

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » czw lip 06, 2023 4:59 pm

PayRedeem_Support pisze:
czw lip 06, 2023 4:48 pm
Vanessa_Mae pisze:
Środki wpływające na polskie konto są automatycznie przelewane na ukraińską kartę. I nie ma żadnych danych dotyczących transakcji, o którą pytasz.

Obrazek
Wydaje mi się że tu chodzi o to że to jest rachunek UA w złotówkach - rachunek w złotówkach to nie to samo co konto PLN. Ja w swoim banku mam np. ten sam Iban, ale rachunki w kilku walutach. A nam chodzi o konto PLN.

Dokument ten wygląda dokładnie, identycznie jak ten który przesłałaś tylko że właśnie IBAN jest polski.

Jeśli Kredo bank mówi, że nie dają wyciągu z polskimi danymi, tylko dla kont ukraińskich. A Ty mówisz, że ktoś wysłał taki wyciąg z polskim IBANem. W takim razie musiał to być photoshop. Tutaj nie ma innej opcji.

krebmeri

Post autor: krebmeri » czw lip 06, 2023 5:23 pm

Підіть у відділення, і попросіть надати вам ваші реквізити для отримання коштів з країн ЕС та Польщі у вигляді PL iban вони дадуть документ в таблиці де буде ваш PL iban, та ваш український рахунок, саме його прийме Payredeem

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw lip 06, 2023 5:37 pm

Vanessa_Mae pisze:
czw lip 06, 2023 4:59 pm
PayRedeem_Support pisze:
czw lip 06, 2023 4:48 pm
Vanessa_Mae pisze:

Jeśli Kredo bank mówi, że nie dają wyciągu z polskimi danymi, tylko dla kont ukraińskich. A Ty mówisz, że ktoś wysłał taki wyciąg z polskim IBANem. W takim razie musiał to być photoshop. Tutaj nie ma innej opcji.
Zapewniam że to nie photoshop, i że można pozyskać taki dokument, tak jak pisze mój przedmówca.

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » pt lip 07, 2023 10:02 am

Poszedłem do oddziału, ale i tak mi powiedzieli, że wyciąg dają tylko z ukraińskim kontem). Zaproponowali mi wydrukowanie zrzutu ekranu z telefonu z danymi polskiego konta bez żadnych innych danych. Pokazałem ten zrzut ekranu powyżej.

Ponadto bank nie podaje kodu SWIFT, który jest obowiązkowy na Twojej stronie do Cashout.

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » pt lip 07, 2023 10:41 am

Oto, co powiedział mi bank: polskie konto Credo Bank nie jest pełnoprawnym kontem bankowym. Jest to identyfikator do szybkich przelewów z Polski. Dlatego nie ma kodu SWIFT ani wyciągu.

YourKittySailor

Post autor: YourKittySailor » pt lip 07, 2023 11:18 am

krebmeri pisze:
czw lip 06, 2023 5:23 pm
Підіть у відділення, і попросіть надати вам ваші реквізити для отримання коштів з країн ЕС та Польщі у вигляді PL iban вони дадуть документ в таблиці де буде ваш PL iban, та ваш український рахунок, саме його прийме Payredeem
Я також була у відділені, і мені сказали, що можуть надати виписку лише по українському рахунку. Також мені цікаво, де ви знайшли Swift код, якщо банк його не надає.

Ось інструкція для користування польським рахунком від Kredo bank. Як ви бачите, будь хто може відправляти кошти, окрім PayRedeem. Без виписки та Swift.

https://kredobank.com.ua/private/pereka ... z-polshchi

Mily_Eva

Post autor: Mily_Eva » pt lip 07, 2023 1:01 pm

SWIFT код є , він знаходиться на картонній бумажці,яку видають разом з вашою картою

ODPOWIEDZ