Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
sexy_milady

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: sexy_milady » pn cze 26, 2023 7:21 pm

Ja za to mam pytanie troszkę z innej beczki, ale a`propos PayRedeem. Weryfikowałam się dzisiaj i przy wgrywaniu wyciągu bankowego wyskoczyła mi informacja SOMETHING WENT WRONG.

Czy muszę mieć wydrukowany ten wyciąg i wtedy zrobić zdjęcie czy zdjęcie wyciągu, które jest na laptopie powinno przejść?

Dziękuję z góry za odpowiedź,

Pozdrawiam

4a4y_

Post autor: 4a4y_ » wt cze 27, 2023 5:01 am

PeyReedem takes Ukrainian women for fools. He feeds them with promises and tomorrows and no clarity as to the root of the problem, why are you withholding money? It's day 7 already, but they have not even sent it, although they have 24 hours to process and send the money. What nonsense?After charging such a fee for the transfer of money, the money must be at the speed of light in our account.One week after ordering a cashout all I hear from their support service is to wait a couple more days:)))) I hope this support service also gets salary not with money but with empty promises. If you can not work properly - do not work at all! Do not mess with people's heads!!!!

karamelka123

Post autor: karamelka123 » wt cze 27, 2023 8:33 am

Początkowo Show Up nie wypłacał pieniędzy przez 5 miesięcy. dalsze szczęście - przez kilka tygodni miałem możliwość otrzymania moich pieniędzy. Teraz Payredeem karmi puste obietnice i trzeci tydzień nie mogę otrzymać moich pieniędzy. a do tego ogromna prowizja. Nie rozumiem, dlaczego nie można wypłacić pieniędzy z Show bezpośrednio do Wise lub Revolut?

(Kruger)

Post autor: (Kruger) » wt cze 27, 2023 10:03 am

karamelka123 pisze:
wt cze 27, 2023 8:33 am
Początkowo Show Up nie wypłacał pieniędzy przez 5 miesięcy. dalsze szczęście - przez kilka tygodni miałem możliwość otrzymania moich pieniędzy. Teraz Payredeem karmi puste obietnice i trzeci tydzień nie mogę otrzymać moich pieniędzy. a do tego ogromna prowizja. Nie rozumiem, dlaczego nie można wypłacić pieniędzy z Show bezpośrednio do Wise lub Revolut?
Ciekawe czy Showup na tym zarabia jeszcze podpisał umowę z takim partnerem co wszystko olewa i bierze odsetki za każdy dzień z niewywiązania się umowy, bo przecież można zaskarżyć partnera, że nic nie robi albo robi powoli a Wy czekajcie ani odszkodowania ani nic czekam, aż ktoś zaskarżył Showup za te miesiące zwłoki.

Powinno być usuwane problemu w ciągu 1 dnia max 24H

Sweet_Milanka

Post autor: Sweet_Milanka » wt cze 27, 2023 4:18 pm

@PayRedeem_Support
An international SWIFT transfer has arrived in my bank account.

SexyMalutka

Post autor: SexyMalutka » wt cze 27, 2023 6:18 pm

An international SWIFT transfer ,
I done cash out on day 21 June
and Today Cashout is success completed.
Just waiting money in my bank around 4 days

Thank you Payredeem for transfer on time 5 - 7 days

Have a nice day every one ❤️

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » czw cze 29, 2023 1:46 pm

Szanowny przedstawicielu PayRedeem, bank Kredo nie może zostać dodany do Twojej usługi ze względu na wymóg wyciągu bankowego. Bank nie udostępnia wyciągu bankowego dla polskich danych konta!
Obrazek

karamelka123

Post autor: karamelka123 » pt cze 30, 2023 12:03 pm

ostatni raz dostałem zwrot pieniędzy w maju.Od 21-go obiecali zapłacić, ale z prowizją 65 euro. tam nic nie ma. Stale „będziemy się z Tobą kontaktować i damy znać. Nasz dział finansowy udzieli informacji, a my skontaktujemy się z Tobą”i nic. Od miesiąca nie dostaję pieniędzy. jest już dużo pieniędzy, ale ich nie widzę. wiszą w powietrzu. trzeba wszystko odłożyć na później. lekarze, dużo zarobków, urlopy itp.. połowa lata jest po prostu zjebana

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » pt cze 30, 2023 12:14 pm

Теж досі немає грошей. За таку комісію можна було б Новою поштою ті гроші доставити. Було б швидше і дешевше! Підтримка PayRedeem внятної відповіді не дає щодо замовлених виплат. Народ, камон, це коштує 65 євро!

4a4y_

Post autor: 4a4y_ » pt cze 30, 2023 12:27 pm

In Payreedem, there are excuses for everything. How can i work and plan something quietly if there are always such problems with payments???or just work on the prospect that maybe in the future I will get my money? but I have my own bills to pay and they can not wait and Payreedem pulls the rubber and does not pay anything !

ODPOWIEDZ