zgłoszenie
zgłoszenie
Witam. Jak zgłosić osobę która oszukuje na transmisji grupowej. Tzn. Nie ma tego na transmisji co było w opisie grupowej w sumie to było tylko namawianie namawianie do rzucania dodatkowych żetonów na przedłużenie transmisji. Nick "LICEALISTKA_ANNA"
-
mnie wczoraj oszukała SympatycznaOmg ! moderator nic na to nie zdziałał ! unikajcie tych naciągaczek
Na dole strony showup kontak jest do administracji.Mucha66kk pisze: ↑czw kwie 27, 2023 1:10 amWitam. Chciał bym zgłosić użytkowniczkę _purplebitch_ gdyż wygrałem priv i nie otrzymałem go, a użytkowniczka twierdzi że nie . W wiadomościach prywatnych to potwierdza a na transmisji mnie zablokowała . proszę showup.tv o sprawdzenię tej sprawy. Dziękuje i pozdrawiam
Zgłoszenie oszustwa, pisze się do administracji nie tu na forum.
Na każdym priv jest możliwość zgłoś nadużycie.
Tam wpisujesz powód i opis oszustwa.
Środki za pokaz są zamrożone do czasu wydania decyzji.
Administracja do 24h podejmnie decyzję czy zwraca żeton.
Administracja bierze też pod uwagę więcej zgłoszeń na Wykonawcę jeśli to grupowy pokaz.
Wszystko jest na regulaminie na samym dole strony.
-
trzeba uwazac na nia, teraz podejmujemy decyzje co z nia robimy, dziekuje za zgloszenieMucha66kk pisze: ↑czw kwie 27, 2023 1:10 amWitam. Chciał bym zgłosić użytkowniczkę _purplebitch_ gdyż wygrałem priv i nie otrzymałem go, a użytkowniczka twierdzi że nie . W wiadomościach prywatnych to potwierdza a na transmisji mnie zablokowała . proszę showup.tv o sprawdzenię tej sprawy. Dziękuje i pozdrawiam
-
Dziękuje ;-*kondzioziomek41 pisze: ↑pn cze 26, 2023 12:27 amtrzeba uwazac na nia, teraz podejmujemy decyzje co z nia robimy, dziekuje za zgloszenieMucha66kk pisze: ↑czw kwie 27, 2023 1:10 amWitam. Chciał bym zgłosić użytkowniczkę _purplebitch_ gdyż wygrałem priv i nie otrzymałem go, a użytkowniczka twierdzi że nie . W wiadomościach prywatnych to potwierdza a na transmisji mnie zablokowała . proszę showup.tv o sprawdzenię tej sprawy. Dziękuje i pozdrawiam
-
_purplebitch_ pisze: ↑pn cze 26, 2023 12:42 amDziękuje ;-*kondzioziomek41 pisze: ↑pn cze 26, 2023 12:27 amtrzeba uwazac na nia, teraz podejmujemy decyzje co z nia robimy, dziekuje za zgloszenieMucha66kk pisze: ↑czw kwie 27, 2023 1:10 amWitam. Chciał bym zgłosić użytkowniczkę _purplebitch_ gdyż wygrałem priv i nie otrzymałem go, a użytkowniczka twierdzi że nie . W wiadomościach prywatnych to potwierdza a na transmisji mnie zablokowała . proszę showup.tv o sprawdzenię tej sprawy. Dziękuje i pozdrawiam
widze odwazna sie pani zrobila, pierw oszustwa teraz jakies szydercze "dziekuje" :)
-
Również miałem dziwną sytuacje z nią związaną. Na privie lodzik + hiszpan, koleżanka trakcie priva wyszła z pokoju (jak się okazało do zamrżalnika) po czym wróciła z lodem przypominającym kaktusa i zaczęła go konsumować a tle grała hiszpańska piosenka Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego. Nie tak to sobie wyobrażałem.Mucha66kk pisze: ↑czw kwie 27, 2023 1:10 amWitam. Chciał bym zgłosić użytkowniczkę _purplebitch_ gdyż wygrałem priv i nie otrzymałem go, a użytkowniczka twierdzi że nie . W wiadomościach prywatnych to potwierdza a na transmisji mnie zablokowała . proszę showup.tv o sprawdzenię tej sprawy. Dziękuje i pozdrawiam