Ale też takich Elixirem w PL?! Przerwę mamy w sensie że te międzynarodowe zostały wstrzymane i dopiero dziś zrobiliśmy aktualizację.toweliiegirl420 pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:09 pmJa dogadywałam się z infolinia i tam dostałam info że macie przerwę w wypłatach :)PayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:00 pmMieliśmy właśnie przypadek że kilka przelewów zostało wysłanych na jedno konto, tą samą metodą, tego samego dnia ale użytkownicy nam mówią że doszed tylko np. 1/3 Sprawdzam przyczynę bo nie jest to logiczne. Z naszej strony jednak, wszystkie te przelewy zostały zlecone w ten sam sposób.Okropna_Zla_Podla pisze: ↑pn cze 19, 2023 5:07 pm
Mam to samo, 3 ostatnich dostałam a 2 pierwszych nie ma jeszcze
Przy okazji chciałem zaznaczyć że można zcalić eKarty Wypłat w jedną poprzez guzik "Połącz eKarty" na ekranie wypłat. Wtedy można przelać sumę kilku eKart za jednym razem.
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Nie nie, tylko te międzynarodowe wysyłane SWIFT. Z Piątku 16.06 sprawdzam co się dzieje, napisałem już do wszystkich możliwych osób i postaram się tu umieścić jakąś odpowiedź - no i mam nadzieję że przyjdą ostanią sesją dziś albo pierwszą jutro.Ciasna_Laura pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:09 pmCzyli te przelewy,które nie dotarły z 16.06 cofnięcie i trzeba będzie jeszcze raz zlecić ?Bo już się gubięPayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:06 pmDziś zaczniemy cofać wszystkie wypłaty które utknęły i będzie je można zlecić ponownie. Jeżeli tylko istnieje możliwość to zalecamy otwarcie konta PL. Tak jak napisałem, staramy się jak najszybciej znaleźć lepsze sposób przesłania środków takie jak karty prepaid, albo połączenie z bankami PL które współpracują z Ukrainą bądź wypłaty na krypto. Można już rozpocząć ponowne zlecanie wypłat.Rihanna_Ashly pisze: ↑wt cze 20, 2023 12:14 pmCzy ktoś wie czy można już zlecić wypłatę? Wchodzę na PayRedeem, nic się tam nie zmieniło.
-
- Partner
yikes, to przepraszam za różne wersje.. tak jak pisałem postaram się coś w tej sprawie wyjaśnićtoweliiegirl420 pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:57 pmTak proszę pana! Miałam 2 przelewy 16.06 na polskie konto. Jeden późniejszy dotarł drugi wcześniejszy nie!PayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:55 pmAle też takich Elixirem w PL?! Przerwę mamy w sensie że te międzynarodowe zostały wstrzymane i dopiero dziś zrobiliśmy aktualizację.toweliiegirl420 pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:09 pm
Ja dogadywałam się z infolinia i tam dostałam info że macie przerwę w wypłatach :)
Wszystko na polskie konto!
-
- Partner
Yes, however the fee is very high. We will resume trying to send funds to Ukraine and in the meantime are exploring, as a user here suggested, banks which partner with polish ones to see if we could move money more efficiently there. Also, we are trying to roll out prepaid cards, which could also be a very efficient way of withdrawal.Anatomik_girl pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:22 pmCan I request a transfer to a Ukrainian bank?PayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 5:06 pmDziś zaczniemy cofać wszystkie wypłaty które utknęły i będzie je można zlecić ponownie. Jeżeli tylko istnieje możliwość to zalecamy otwarcie konta PL. Tak jak napisałem, staramy się jak najszybciej znaleźć lepsze sposób przesłania środków takie jak karty prepaid, albo połączenie z bankami PL które współpracują z Ukrainą bądź wypłaty na krypto. Można już rozpocząć ponowne zlecanie wypłat.Rihanna_Ashly pisze: ↑wt cze 20, 2023 12:14 pmCzy ktoś wie czy można już zlecić wypłatę? Wchodzę na PayRedeem, nic się tam nie zmieniło.
-
- Partner
Tak, dostała Pani tego maila przez przypadek za co przepraszamy. To dotyczy tylko i wyłącznie przelewów zagranicznych. Tak jak uzgodniliśmy, będę sprawdzał sprawę i jak dostanę odpowiedź to od razu dam znać. Przepraszam za zamieszanie.toweliiegirl420 pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:04 pmWe are writing to provide you with an important update regarding your PayRedeem Cashout.
Unfortunately, we regret to inform you that due to restrictions coming from your local bank, we are unable to process your international transfer as initially planned.
We understand that this news may be disappointing and frustrating, and we sincerely apologize for any inconvenience caused.
Our team has been diligently exploring alternative solutions to ensure that you can receive your funds in a timely manner.
While we work on implementing features, such as prepaid cards that would enable in-store purchases and ATM withdrawals, we believe that opening a Polish bank account could be the most viable option for you.
Kindly note that we are able to make an immediate transfer if you provide us with an account from a Polish bank or fintech.
Your PayRedeem Cashout will be returned to your account as a PayRedeem Payout eCard, which you will be able to cash out to a verified bank account.
Please note that if you cannot open a bank account in Poland, the fee structure for international transfers will change.
We recommend bundling your eCards together to offset higher transfer costs.
While we acknowledge that this situation is far from ideal, please know that we are working diligently to find a better alternative for sending transfers to our international customers.
Once again, we apologize for any inconvenience caused by this unexpected set of circumstances.
For any further questions or concerns, feel free to contact our customer support team anytime.
Best regards,
ZLECALAM NA POLSKIE KONTO! BYLO 2 PRZELEWY W TEN SAM DZIEN NA TO SAME KONTO!!!! MOGE WYSLAC SCREEN PROSZE ZROBCIE COS BLAGAM
-
- Partner
Ok, dziękuję za potwierdzenie że środki nie przyszły. Tak jak w przypadku innych użytkowników, postaram się wyjaśnić o co chodzi z przelewami z 16ego.Ciasna_Laura pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:27 pmMija 3 sesja w MBank i żaden przelew z 16.06 nie dotarł nadal.PR kiedy pieniądze mi przyjdą na konto ?
-
Kiedy cokolwiek będzie wiadomo? Czy powinniśmy spodziewać się informacji jutro?PayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:37 pmOk, dziękuję za potwierdzenie że środki nie przyszły. Tak jak w przypadku innych użytkowników, postaram się wyjaśnić o co chodzi z przelewami z 16ego.Ciasna_Laura pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:27 pmMija 3 sesja w MBank i żaden przelew z 16.06 nie dotarł nadal.PR kiedy pieniądze mi przyjdą na konto ?
-
- Partner
!!!!!!!!!!!!!!!I just received exactly the same letter, but I have a Ukrainian bank! They said that you can put on the output!!!!!!!!!!
[/quote]
Yes, this concerns only international (SWIFT) transfers. You can request to cashout again after we reverse, however the fee right now is rather high. Please note you can bundle your Payour eCard together to sum them and pay only one withdrawal fee. Additionally we are looking at options of sending funds to Ukrainian banks which parter with Polish ones. Additionally we're going to come out with prepaid cards by the end of the summer.
[/quote]
Yes, this concerns only international (SWIFT) transfers. You can request to cashout again after we reverse, however the fee right now is rather high. Please note you can bundle your Payour eCard together to sum them and pay only one withdrawal fee. Additionally we are looking at options of sending funds to Ukrainian banks which parter with Polish ones. Additionally we're going to come out with prepaid cards by the end of the summer.
-
- Partner
Napisałem dziś do wszystkich działów i oczekuje odpowiedzi. Jutro umieszczę tu update.little-fox1999 pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:41 pmKiedy cokolwiek będzie wiadomo? Czy powinniśmy spodziewać się informacji jutro?PayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:37 pmOk, dziękuję za potwierdzenie że środki nie przyszły. Tak jak w przypadku innych użytkowników, postaram się wyjaśnić o co chodzi z przelewami z 16ego.Ciasna_Laura pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:27 pmMija 3 sesja w MBank i żaden przelew z 16.06 nie dotarł nadal.PR kiedy pieniądze mi przyjdą na konto ?
-
Co stanie się z płatnościami zleconymi wcześniej na ukraińskie konta? Jak szybko możemy spodziewać się ich zwrotu?PayRedeem_Support pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:42 pm!!!!!!!!!!!!!!!I just received exactly the same letter, but I have a Ukrainian bank! They said that you can put on the output!!!!!!!!!!