Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
PayRedeem_Support
Partner

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:00 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
pn cze 19, 2023 5:07 pm
toweliiegirl420 pisze:
pn cze 19, 2023 4:16 pm
little-fox1999 pisze:
pn cze 19, 2023 3:48 pm

Cześć, Jak dawno otrzymałeś pieniądze? Też mam polski przelew wewnętrzny, ale nadal nie mam pieniędzy
Inna dziewczyna też dostała tylko 1 przelew na resztę czeka

Ciekawe czemu tak 🤔🤔🤔

Mam to samo, 3 ostatnich dostałam a 2 pierwszych nie ma jeszcze
Mieliśmy właśnie przypadek że kilka przelewów zostało wysłanych na jedno konto, tą samą metodą, tego samego dnia ale użytkownicy nam mówią że doszed tylko np. 1/3 Sprawdzam przyczynę bo nie jest to logiczne. Z naszej strony jednak, wszystkie te przelewy zostały zlecone w ten sam sposób.

Przy okazji chciałem zaznaczyć że można zcalić eKarty Wypłat w jedną poprzez guzik "Połącz eKarty" na ekranie wypłat. Wtedy można przelać sumę kilku eKart za jednym razem.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:06 pm

Rihanna_Ashly pisze:
wt cze 20, 2023 12:14 pm
Czy ktoś wie czy można już zlecić wypłatę? Wchodzę na PayRedeem, nic się tam nie zmieniło.
Dziś zaczniemy cofać wszystkie wypłaty które utknęły i będzie je można zlecić ponownie. Jeżeli tylko istnieje możliwość to zalecamy otwarcie konta PL. Tak jak napisałem, staramy się jak najszybciej znaleźć lepsze sposób przesłania środków takie jak karty prepaid, albo połączenie z bankami PL które współpracują z Ukrainą bądź wypłaty na krypto. Można już rozpocząć ponowne zlecanie wypłat.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:08 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
wt cze 20, 2023 12:39 pm
toweliiegirl420 pisze:
wt cze 20, 2023 12:34 pm
Lena87 pisze:
wt cze 20, 2023 12:26 pm

Wypłaty cały czas można robić nic sie nie zmieniło tylko że sie zmienia czas oczekiwania na nie bo jest coraz dłuzszy.
Infolinia payredeem sprawdza co jest grane i odpiszą mi na pocztę. Dam ci znać kiedy dostanę wiadomość co i jak
Ty też od piątku czekasz? Zgadza się?

Ja tez od piatku. 2 pierwszych wyszlo, 2 kolejnych nie dostala, i jeden poznieszy po tych wszystkich dotarl. Jeszcze jeden tez nie wyplacony ale dopiero w nocy dostalam maila o potwierdzenie wyplaty.

MASAKRA
Jeżeli przelew został zlecony w Piątek ale nie wyszedł bo już jest po sesji Elixir, to ani w Sobotę ani w Niedzielę nie wyjdzie. Może np. wyjść ostatnią w Poniedziałek i wtedy dopiero przyjdzie we wtorek. To jest pomijając święta, awarie i inne problemy.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:11 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
wt cze 20, 2023 1:38 pm
toweliiegirl420 pisze:
wt cze 20, 2023 12:40 pm
Kiedy dostanę odpowiedź payredeem to napiszę tutaj o co im chodzi
Ja dostałam odpowiedz :) standardowo 😂a w później będą szukać miesiąc czasu wypłaty 😂 a później okaże się ze jednak maja problem 😂😂😂 tak będzie @PayRedeem_Support ????

Thank you for contacting us.

Please note that all your cashouts have been sent from our side.

General time frame is 2-5 business days.

For any further questions, do not hesitate to contact us back.
Mam nadzieję że tak nie będzie. Wypłaty na konta PL idą z naszej strony bez przerwy.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » wt cze 20, 2023 5:12 pm

PayRedeem_Support pisze:
wt cze 20, 2023 5:11 pm
Okropna_Zla_Podla pisze:
wt cze 20, 2023 1:38 pm
toweliiegirl420 pisze:
wt cze 20, 2023 12:40 pm
Kiedy dostanę odpowiedź payredeem to napiszę tutaj o co im chodzi
Ja dostałam odpowiedz :) standardowo 😂a w później będą szukać miesiąc czasu wypłaty 😂 a później okaże się ze jednak maja problem 😂😂😂 tak będzie @PayRedeem_Support ????

Thank you for contacting us.

Please note that all your cashouts have been sent from our side.

General time frame is 2-5 business days.

For any further questions, do not hesitate to contact us back.
Mam nadzieję że tak nie będzie. Wypłaty na konta PL idą z naszej strony bez przerwy.
To w takim razie gdzie mój przelew proszę pana?
Wysłać papier z banku że nie dostałam tego przelewu?
Mówię prawdę mogę wysłać :)
To jeśli wszystko sprawnie idzie gdzie mój przelew za 16.06?
Ostatnio zmieniony wt cze 20, 2023 5:12 pm przez toweliiegirl420, łącznie zmieniany 1 raz.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:19 pm

little-fox1999 pisze:
wt cze 20, 2023 3:23 pm
Najwyraźniej istnieją problemy z transferami 16.06, ale PR nie chce się do nich przyznać
Napisałem do osoby która zajmuje się przelewami bezpośrednio... o co chodzi z tym dniem 16.06, bo faktycznie nie tylko jedna osoba miała problem z przelewami z tego dnia.

Anatomik_girl

Post autor: Anatomik_girl » wt cze 20, 2023 5:22 pm

PayRedeem_Support pisze:
wt cze 20, 2023 5:06 pm
Rihanna_Ashly pisze:
wt cze 20, 2023 12:14 pm
Czy ktoś wie czy można już zlecić wypłatę? Wchodzę na PayRedeem, nic się tam nie zmieniło.
Dziś zaczniemy cofać wszystkie wypłaty które utknęły i będzie je można zlecić ponownie. Jeżeli tylko istnieje możliwość to zalecamy otwarcie konta PL. Tak jak napisałem, staramy się jak najszybciej znaleźć lepsze sposób przesłania środków takie jak karty prepaid, albo połączenie z bankami PL które współpracują z Ukrainą bądź wypłaty na krypto. Można już rozpocząć ponowne zlecanie wypłat.
Can I request a transfer to a Ukrainian bank?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:24 pm

Ciasna_Laura pisze:
wt cze 20, 2023 4:36 pm
Mi już ręce opadają.Liczyłam,ze jak wczoraj nie przyszedł z piątku to dziś będzie,ale nic z tego :( Pisałam do PR to mówili,ze dziś już na pewno powinnam mieć na koncie.Słabo to wszystko widzę
Wysłaliśmy Twój przelew i dajemy znać tylko z tego co sami wiemy, czyli harmonogram sesji elixir. Mam nadzieję że dojdzie ostanią sesją. Jeżeli nie to jutro dalej będę próbował rozwiązać tą sprawę.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt cze 20, 2023 5:25 pm

Lena87 pisze:
wt cze 20, 2023 4:42 pm
Ciasna_Laura pisze:
wt cze 20, 2023 4:36 pm
Mi już ręce opadają.Liczyłam,ze jak wczoraj nie przyszedł z piątku to dziś będzie,ale nic z tego :( Pisałam do PR to mówili,ze dziś już na pewno powinnam mieć na koncie.Słabo to wszystko widzę
Też do nich pisałam ale jak zapytałam o ten z 16 to powiedziała na czacie ze jak nie wejdzie dzisiaj to mam jutro pisać do nich bo on został zlecony w piatek przezemnie a od nich dostałam info też w piątek na meila o 17 ze pieniadze zostały wysłane na moje konto a ich nie ma .
Ten mail znaczy że je wysłaliśmy, ale nie że już zostały zaksięgowane na Twoim koncie.

Batwomen

Post autor: Batwomen » wt cze 20, 2023 5:29 pm

payredeem so after how many days are you going to resume payments for Ukrainian cards?? you said June 20, but again no

ODPOWIEDZ