U mnie to samo, czekam na przelew na Revolut (PL nr rachunku) od 5 maja. Support PR twierdzi, że kasa od nich wyszła, Revolut potrzebuje potwierdzenie zlecenia przelewu, by zająć się sprawą.sweettomeetu pisze: ↑czw maja 11, 2023 11:43 amTeż z nimi pisałam. Prośbę o wysłanie potwierdzenia przelewu na którym jest nr konta z którego wyszło wraz z nazwą olewają. A bez tego nie ma jak rozmawiać ze swoim bankiem. Taka ciekawostka od supportu przelewy które nie idą na polskie konta idą przez Mauritus.SandraX pisze: ↑czw maja 11, 2023 8:45 amPisałam dziś z obsługą payredeem i oni twierdzą że mój przelew wyszedł od nich żebym teraz pisała do banku
Przelew zlecony 28 kwietnia
Czyli od nich wyszedł a dalej gdzieś go mieli next bank i agoria trade na to wychodzi i pozostaje mi czekać pytanie tylko ile jeszcze
Na krajowe ponoć szybciej są realizowane jeśli masz polski nr konta z polskim ibanem
Na zagraniczne się dłużej czeka
Miało być natychmiastowo, max do 2 dni roboczych, a póki co wszystko idzie jak krew z nosa (wciąż się łudzę, że idzie)
Może SU mogłoby pomyśleć o innym operatorze płatności, np Paxum nie robi żadnych problemów.