Revolut pytanie ...
-
Revolut pytanie ...
Czy ktoś mógłby powiedzieć jaki plan na Revolut wybrać aby był najkorzystniejszy?
Aktualnie mam konto Standard ale wypłacać można do 800 zł miesięcznie...
Jakiego Wy używacie ?
Prosiłbym o odpowiedź
Aktualnie mam konto Standard ale wypłacać można do 800 zł miesięcznie...
Jakiego Wy używacie ?
Prosiłbym o odpowiedź
-
Dzięki Cash Lola 🙂
A plan Metal, to nie jest tak, że do 3000 zł można wypłacać z bankomatów ?
Nie wypłaty bezpłatne masz bez limitu, ale jak chcesz wypłacić np. Jednorazowo 1000 zł na standard miałam prowizje 10 zł za każdy pobrany 1000 zł tu możesz do 3kZielony_Lisc pisze: ↑pt kwie 28, 2023 5:07 pmDzięki Cash Lola 🙂
-
Witam mam pytanie zrobiłam wypłate i żadna kwota nie pojawiła na RayRedeem , czyli jest czas oczekiwania az showup ja prześlę? czy jest jakies potwierdzenia na meila ?sory za pytanie ale to pierwszy raz wypłacam i tak myślę zeby nie poszły w kosmos.
Showup ma 7 dni roboczych na wypłatę środków. Jak wejdą pieniądze na payredeem to otrzymasz mailMojePragnienia pisze: ↑pt kwie 28, 2023 6:29 pmWitam mam pytanie zrobiłam wypłate i żadna kwota nie pojawiła na RayRedeem , czyli jest czas oczekiwania az showup ja prześlę? czy jest jakies potwierdzenia na meila ?sory za pytanie ale to pierwszy raz wypłacam i tak myślę zeby nie poszły w kosmos.
-
Tak ja podałam polski swojego bankuPabblito_36 pisze: ↑pn maja 08, 2023 5:44 pmJak podpiąć Revoluta do Pay Redeem? Czy bodajecie polski swift?
-
A mogłabyś napisać jaki podałaś?LittleStar342 pisze: ↑pn maja 08, 2023 6:17 pmTak ja podałam polski swojego bankuPabblito_36 pisze: ↑pn maja 08, 2023 5:44 pmJak podpiąć Revoluta do Pay Redeem? Czy bodajecie polski swift?