Przelewy wychodzą jedynie w dni robocze. Czyli zlecony w Piątek powinien dojść we Wtorek najwcześniej. (Poniedziałek było święto narodowe.)Myroslava pisze: ↑ndz kwie 30, 2023 10:41 amZleciłem wypłatę w piątek o 17:00 z Payredem na konto bankowe w Polsce, ale nadal nie ma pieniędzy na koncie, dlaczego?PayRedeem_Support pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:36 pmNajprościej znaleźć SWIFT/BIC wpisując w google nazwę banku + SWIFT/BIC
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Kwadracik powinien pojawić się po naciśnięciu różowego guzika "wypłata" na samej górze.
-
- Partner
-
- Partner
Nie jestem w stanie zweryfikować Ciebie po wpisie tu na forum, napisz proszę bezpośrednio na nasz chat jeżeli dalej masz problemy z logowaniem.Gabrysia1000 pisze: ↑śr maja 03, 2023 12:36 pmPayredeem dlaczego nie mogę zalogować się na swoje konto ? Hasło oraz e-mail wpisuje poprawnie
-
- Partner
Jeżeli zweryfikowałaś u Nas konto bankowe to możesz na nie przelać pieniądze z PayRedeem. Możesz weryfikować kilka kont, w Polsce oraz za granicą.little-fox1999 pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmCzy mogę przelać pieniądze z mojego konta Payredeem na inne? Oba konta są zweryfikowane.
-
Oba konta są zweryfikowane. Chcę przelać pieniądze na drugie konto. Jak mogę to zrobić?PayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 10:15 amJeżeli zweryfikowałaś u Nas konto bankowe to możesz na nie przelać pieniądze z PayRedeem. Możesz weryfikować kilka kont, w Polsce oraz za granicą.little-fox1999 pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmCzy mogę przelać pieniądze z mojego konta Payredeem na inne? Oba konta są zweryfikowane.
-
- Partner
Podczas zlecaniu wypłaty możesz wybrać rachunek na który chcesz wykonać przelew. Dodatkowo w ustawieniach profilu możesz wybrać preferowane konto bankowe które stanie się Twoim kontem domyślnym na przelewy.little-fox1999 pisze: ↑czw maja 04, 2023 10:28 amOba konta są zweryfikowane. Chcę przelać pieniądze na drugie konto. Jak mogę to zrobić?PayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 10:15 amJeżeli zweryfikowałaś u Nas konto bankowe to możesz na nie przelać pieniądze z PayRedeem. Możesz weryfikować kilka kont, w Polsce oraz za granicą.little-fox1999 pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmCzy mogę przelać pieniądze z mojego konta Payredeem na inne? Oba konta są zweryfikowane.

-
Źle mnie rozumiesz. Chcę przelać pieniądze z mojego PayRedeem do innego PayRedeem. Czy jest to możliwe?PayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:37 pmPodczas zlecaniu wypłaty możesz wybrać rachunek na który chcesz wykonać przelew. Dodatkowo w ustawieniach profilu możesz wybrać preferowane konto bankowe które stanie się Twoim kontem domyślnym na przelewy.little-fox1999 pisze: ↑czw maja 04, 2023 10:28 amPayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 10:15 am
Jeżeli zweryfikowałaś u Nas konto bankowe to możesz na nie przelać pieniądze z PayRedeem. Możesz weryfikować kilka kont, w Polsce oraz za granicą.
Oba konta są zweryfikowane. Chcę przelać pieniądze na drugie konto. Jak mogę to zrobić?
![]()
-
- Partner
Niestety nie jest to możliwe. Nie robimy na razie przelewów P2P. Dodatkowo proszę pamiętać że każda osoba może mieć tylko jedno konto PayRedeem.little-fox1999 pisze: ↑czw maja 04, 2023 1:01 pmŹle mnie rozumiesz. Chcę przelać pieniądze z mojego PayRedeem do innego PayRedeem. Czy jest to możliwe?PayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:37 pmPodczas zlecaniu wypłaty możesz wybrać rachunek na który chcesz wykonać przelew. Dodatkowo w ustawieniach profilu możesz wybrać preferowane konto bankowe które stanie się Twoim kontem domyślnym na przelewy.little-fox1999 pisze: ↑czw maja 04, 2023 10:28 am
Oba konta są zweryfikowane. Chcę przelać pieniądze na drugie konto. Jak mogę to zrobić?
![]()
-
Zrozumiałem, dziękuję. Czy można wypłacić pieniądze z konta na poziomie 1?PayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 1:10 pmNiestety nie jest to możliwe. Nie robimy na razie przelewów P2P. Dodatkowo proszę pamiętać że każda osoba może mieć tylko jedno konto PayRedeem.little-fox1999 pisze: ↑czw maja 04, 2023 1:01 pmŹle mnie rozumiesz. Chcę przelać pieniądze z mojego PayRedeem do innego PayRedeem. Czy jest to możliwe?PayRedeem_Support pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:37 pm
Podczas zlecaniu wypłaty możesz wybrać rachunek na który chcesz wykonać przelew. Dodatkowo w ustawieniach profilu możesz wybrać preferowane konto bankowe które stanie się Twoim kontem domyślnym na przelewy.
![]()