ZATWIERDZENIE PRZELEWU Z SU PRZEZ ADMINISTRATORA
Hej mam przelew 2 maja chwile po północy czeka na zatwierdzenie by przyjść na payreedem . Ile to jeszcze może potrwać ?
Co to wgl ma znaczyć showup obiecywał ze pieniądze będą NATYCHMIAST WYSYŁANE czy tak wkoncu będzie czy to będzie tak śmiesznie długo zatwierdzane ?
Co za ściema ile można czekać wszystko zweryfikowane ,konta połączone wiec co tu Qrwa zatwierdzać . Porażka dajcie znać czy ktoś dostał już z 1-2 maja przelew na payreedem . HELP
ZATWIERDZENIE PRZELEWU Z SU PRZEZ ADMINISTRATORA
Hejka ja dostałam na PayRedeem 1 maja a dzis na swoje konto.SympatycznaOmg pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:08 pmZATWIERDZENIE PRZELEWU Z SU PRZEZ ADMINISTRATORA
Hej mam przelew 2 maja chwile po północy czeka na zatwierdzenie by przyjść na payreedem . Ile to jeszcze może potrwać ?
Co to wgl ma znaczyć showup obiecywał ze pieniądze będą NATYCHMIAST WYSYŁANE czy tak wkoncu będzie czy to będzie tak śmiesznie długo zatwierdzane ?
Co za ściema ile można czekać wszystko zweryfikowane ,konta połączone wiec co tu Qrwa zatwierdzać . Porażka dajcie znać czy ktoś dostał już z 1-2 maja przelew na payreedem . HELP
-
hej :) ja nie dostalam z 1-2 maja, wisza w oczekujacych. Ale do tego ja dostalam 2 razy anulacje wyplaty na payredeem 1 maja, a 2 maja ponownie musialam przejsc weryfikacje. Wlasnie czekam co jeszcze mi wymysla. Moderator powiedzial ze musialam przejsc ponownie weryfikacje bo maja podejrzenie ze weryfikacje przechodzila inna osoba i to ze po weryfikacji z marca zrobilam XX przelwow to nic:)SympatycznaOmg pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:08 pmZATWIERDZENIE PRZELEWU Z SU PRZEZ ADMINISTRATORA
Wiec tez czekam
Ja tez tak miałam na poczatku tych weryfikacji konto mi podziaało z 3 dni zdarzyłam zaległe zlecić zaległe wypaty ktore weszy na konto a potem musislam od nowa przechodzic ta weryfikacje na Su bo niby złe konto do wypłat :DOkropna_Zla_Podla pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:44 pmhej :) ja nie dostalam z 1-2 maja, wisza w oczekujacych. Ale do tego ja dostalam 2 razy anulacje wyplaty na payredeem 1 maja, a 2 maja ponownie musialam przejsc weryfikacje. Wlasnie czekam co jeszcze mi wymysla. Moderator powiedzial ze musialam przejsc ponownie weryfikacje bo maja podejrzenie ze weryfikacje przechodzila inna osoba i to ze po weryfikacji z marca zrobilam XX przelwow to nic:)SympatycznaOmg pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:08 pmZATWIERDZENIE PRZELEWU Z SU PRZEZ ADMINISTRATORA
Wiec tez czekam
-
Lena87 pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:52 pmJa tez tak miałam na poczatku tych weryfikacji konto mi podziaało z 3 dni zdarzyłam zaległe zlecić zaległe wypaty ktore weszy na konto a potem musislam od nowa przechodzic ta weryfikacje na Su bo niby złe konto do wypłat :DOkropna_Zla_Podla pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:44 pmhej :) ja nie dostalam z 1-2 maja, wisza w oczekujacych. Ale do tego ja dostalam 2 razy anulacje wyplaty na payredeem 1 maja, a 2 maja ponownie musialam przejsc weryfikacje. Wlasnie czekam co jeszcze mi wymysla. Moderator powiedzial ze musialam przejsc ponownie weryfikacje bo maja podejrzenie ze weryfikacje przechodzila inna osoba i to ze po weryfikacji z marca zrobilam XX przelwow to nic:)SympatycznaOmg pisze: ↑czw maja 04, 2023 12:08 pmZATWIERDZENIE PRZELEWU Z SU PRZEZ ADMINISTRATORA
Wiec tez czekam
ja wtedy szybko przeszlam weryfikacje i normalnie robilam wyplaty ponad miesiac czasu:) a teraz cos im sie nie podoba:)
-
Zgłoszenie wypłaty zrobiłam 29.04 w sobotę. Su przelało na pay redeem w dniu 1.05 o 18:51 i się pojawiło. Tego samego dnia po 21 zgłosiłam zlecenie wypłaty na PR i dostałam kasę dzisiaj.