Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Cash_Lola

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Cash_Lola » wt kwie 25, 2023 7:39 pm

Ok dodatkowa informacja, którą widzę u siebie, jeśli zamawiasz przelew krajowy jest on bezpłatny. Natomiast SWIFT 60 zł prowizji. Nie mniej jednak i tak jest ok. Aaa i pamiętajcie, aby zlecić wypłatę na konto, wchodzicie w "wypłaty" wyświetli Wam się wirtualna karta, która w prawym górnym rogu ma biały kwadracik. musicie to zaznaczyć, inaczej nie wyskoczy panel wypłat :)

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » wt kwie 25, 2023 7:58 pm

Ja też otrzymałam , już zleciłam na revolut zobaczymy czy będzie na rano czy dopiero w czwartek

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » wt kwie 25, 2023 8:06 pm

Sanderka98 pisze:
wt kwie 25, 2023 7:58 pm
Ja też otrzymałam , już zleciłam na revolut zobaczymy czy będzie na rano czy dopiero w czwartek
Zlecałaś krajowym?

Aurelija

Post autor: Aurelija » wt kwie 25, 2023 8:40 pm

Cash_Lola pisze:
wt kwie 25, 2023 7:39 pm
Ok dodatkowa informacja, którą widzę u siebie, jeśli zamawiasz przelew krajowy jest on bezpłatny. Natomiast SWIFT 60 zł prowizji. Nie mniej jednak i tak jest ok. Aaa i pamiętajcie, aby zlecić wypłatę na konto, wchodzicie w "wypłaty" wyświetli Wam się wirtualna karta, która w prawym górnym rogu ma biały kwadracik. musicie to zaznaczyć, inaczej nie wyskoczy panel wypłat :)
Przepraszam, proszę, pomóż mi dowiedzieć się, jak wypłacić pieniądze na Ukrainę. Cały dzień próbowałem to rozgryźć i nie rozumiem powodu. Przesłałem dokumenty na stronę, mam 10 000 tokenów, jestem zweryfikowany w płatności system.Ale na 2 etapie weryfikacji strona wyświetla polskie banki, payridem nie ma na liście (Revolut i Weiss nie działają na Ukrainie i nie mogę się zarejestrować, bo jestem na Ukrainie.) Już przegrałem nadzieję na wycofanie pieniędzy.Pomóż, jeśli możesz, lub powiedz mi, co robię źle?

nektar_ynka_

Post autor: nektar_ynka_ » wt kwie 25, 2023 8:52 pm

Czy trzeba wykupić e kartę na payredeem?

nektar_ynka_

Post autor: nektar_ynka_ » wt kwie 25, 2023 8:53 pm

Jeśli tak to która wybrałyście?

Batwomen

Post autor: Batwomen » wt kwie 25, 2023 8:55 pm

can I withdraw money to paayredem, and from it just to a Ukrainian card? or do I need revolut or vise necessarily?

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » wt kwie 25, 2023 8:59 pm

Batwomen pisze:
wt kwie 25, 2023 8:55 pm
can I withdraw money to paayredem, and from it just to a Ukrainian card? or do I need revolut or vise necessarily?
mówią, że przez przelew, ale to niemożliwe, bo na Ukrainie transfery międzynarodowe są ograniczone. co zrobić dla ludzi z Ukrainy, którzy nie mają mądrych i Revolut???

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » wt kwie 25, 2023 9:00 pm

administracji, jesteśmy gotowi dostarczyć wszelkie dokumenty w celu rozwiązania problemu. proszę możesz pomóc

Twoja_Laska

Post autor: Twoja_Laska » wt kwie 25, 2023 10:05 pm

Batwomen pisze:
wt kwie 25, 2023 8:55 pm

z Payredeem na konto ukraińskie możesz ( privat, mono bank )

ODPOWIEDZ