Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Ok dodatkowa informacja, którą widzę u siebie, jeśli zamawiasz przelew krajowy jest on bezpłatny. Natomiast SWIFT 60 zł prowizji. Nie mniej jednak i tak jest ok. Aaa i pamiętajcie, aby zlecić wypłatę na konto, wchodzicie w "wypłaty" wyświetli Wam się wirtualna karta, która w prawym górnym rogu ma biały kwadracik. musicie to zaznaczyć, inaczej nie wyskoczy panel wypłat :)
-
Ja też otrzymałam , już zleciłam na revolut zobaczymy czy będzie na rano czy dopiero w czwartek
Zlecałaś krajowym?Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:58 pmJa też otrzymałam , już zleciłam na revolut zobaczymy czy będzie na rano czy dopiero w czwartek
Przepraszam, proszę, pomóż mi dowiedzieć się, jak wypłacić pieniądze na Ukrainę. Cały dzień próbowałem to rozgryźć i nie rozumiem powodu. Przesłałem dokumenty na stronę, mam 10 000 tokenów, jestem zweryfikowany w płatności system.Ale na 2 etapie weryfikacji strona wyświetla polskie banki, payridem nie ma na liście (Revolut i Weiss nie działają na Ukrainie i nie mogę się zarejestrować, bo jestem na Ukrainie.) Już przegrałem nadzieję na wycofanie pieniędzy.Pomóż, jeśli możesz, lub powiedz mi, co robię źle?Cash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 7:39 pmOk dodatkowa informacja, którą widzę u siebie, jeśli zamawiasz przelew krajowy jest on bezpłatny. Natomiast SWIFT 60 zł prowizji. Nie mniej jednak i tak jest ok. Aaa i pamiętajcie, aby zlecić wypłatę na konto, wchodzicie w "wypłaty" wyświetli Wam się wirtualna karta, która w prawym górnym rogu ma biały kwadracik. musicie to zaznaczyć, inaczej nie wyskoczy panel wypłat :)
mówią, że przez przelew, ale to niemożliwe, bo na Ukrainie transfery międzynarodowe są ograniczone. co zrobić dla ludzi z Ukrainy, którzy nie mają mądrych i Revolut???
-