showup nie wystawia takiego potwierdzenia . zlecasz wypłate i czekasz aż ci administracja ją zaakceptuje . klikasz zlecam wypłate i tyle nic żetony znikają masz komunikat że przelewy oczekujące na realizacje no i tyle ... nie jesteście w stanie tego sprawdzić u siebie na payredeemPayRedeem_Support pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:18 amProszę napisać do nas na czacie i będziemy mogli sprawdzić razem z tech support. Będziemy prosić o jakiś screenshot z potwierdzeniem zamówienia eKarty Wypłat.Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
brak danych wam na to nie pozwoli po prostuSanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 12:17 pmshowup nie wystawia takiego potwierdzenia . zlecasz wypłate i czekasz aż ci administracja ją zaakceptuje . klikasz zlecam wypłate i tyle nic żetony znikają masz komunikat że przelewy oczekujące na realizacje no i tyle ... nie jesteście w stanie tego sprawdzić u siebie na payredeemPayRedeem_Support pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:18 amProszę napisać do nas na czacie i będziemy mogli sprawdzić razem z tech support. Będziemy prosić o jakiś screenshot z potwierdzeniem zamówienia eKarty Wypłat.Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
Haha mam to samo, tez czekam. Myślałam, że wypłata od razu przeskoczy na payredeem, a tu jeszcze musi czekać na akceptację xD oby znów nie było, że do 7 dni akceptacja…Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
-
+ jeszcze zlecenie z payredeem i czas oczekiwania na przelew z ich strony. To chyba jednak będzie chwilę zajmowało ;)Cash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 12:20 pmHaha mam to samo, tez czekam. Myślałam, że wypłata od razu przeskoczy na payredeem, a tu jeszcze musi czekać na akceptację xD oby znów nie było, że do 7 dni akceptacja…Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
Czy ktoś z szanownych moderatorów, może nam wyjaśnić, dlaczego to tyle trwa? :) @wszystkowidzeCarolineLymm pisze: ↑wt kwie 25, 2023 12:35 pm+ jeszcze zlecenie z payredeem i czas oczekiwania na przelew z ich strony. To chyba jednak będzie chwilę zajmowało ;)Cash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 12:20 pmHaha mam to samo, tez czekam. Myślałam, że wypłata od razu przeskoczy na payredeem, a tu jeszcze musi czekać na akceptację xD oby znów nie było, że do 7 dni akceptacja…Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
Ile mamy czekać na akceptację? Przelew miał być natychmiastowy. Nie było mowy o akceptacjach i dodatkowych procedurach.
This thread is chaos. Can anybody please, by Christian charity, explain step by step the process of withdrawing our tokens into Payredeem? Some people seem to be doing it, some others don't. What is going on?
For I do not see any option in my ShowUp user's panel to withdraw into Payredeem. The usual banking approval methods: Authologic, which seems like a joke because it never works, and Polish banks, which I can't use because I do not have one. Where is the 3rd option?
How can one withdraw into Payredeem please?
A bit of clarity please. PLEASE!
For I do not see any option in my ShowUp user's panel to withdraw into Payredeem. The usual banking approval methods: Authologic, which seems like a joke because it never works, and Polish banks, which I can't use because I do not have one. Where is the 3rd option?
How can one withdraw into Payredeem please?
A bit of clarity please. PLEASE!
In Ukraine revolut doesn't work, wise can be registered but moderator said that there is no bank documents. how can I do this step 2. I have no poland bank account. Why we are waiting for so long for payredeem? Tranfer 1zl to bank , also need poland bank. Tell please how? I have verified payredeem but its useless.