Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
W dokumencie weryfikacyjnym wpisałam cyfry kart wirtualnej Revolut.
Czy to przejdzie?
Czy to przejdzie?
Czy nadal masz nadzieję, że ktoś Ci odpowie?Straciłem już wszelką nadzieję, że ktoś powie nam prawdę o uruchomieniu nowego systemu płatności.Chcę odzyskać zarobione pieniądze i nie ma mnie już na tej stronie, tylko z powodu stosunek do mnie i ciągłe kłamstwa.Od stycznia nie było żadnej zapłaty, żadnej informacji, cisza administracji wyczerpała wszystkie nerwy.Myślę, że nie warto tu tracić czasu, dalej będziemy traktowani jak bydło którzy nie potrzebują pieniędzy i nie mają własnych problemów, nie ma żadnych praw i obowiązków.Musimy przestrzegać zasad serwisu, a właściciele serwisu nie powinni niczego przestrzegać.Gdzie jest sprawiedliwość?Cash_Lola pisze: ↑pn kwie 24, 2023 2:28 pmKiedy ruszacie?? Administracja pisała coś o początku tygodnia, czy zostanie uruchomiony payredeem dziś bądź jutro? Prosimy o KONKRETNĄ informację z datą :)PayRedeem_Support pisze: ↑pn kwie 24, 2023 1:47 pmBędzie można wybrać przy każdej wypłacie.Domina_Laura pisze: ↑pn kwie 24, 2023 11:55 am
Czyli doładowanie konta Payreedem a i potem z mojego konta na kartę. Można będzie wybrać czy na konto czy na kartę?
Witam. Tak był u mnie dziś moderator i wszystko ogarnięte 🙂 więc bardzo dziękuję Madzi i Goryl 😘😘
Magdzie ja nic nie zrobiłem.
Wbiłem co prawda u ciebie na okienko ale nie zdążyłem wezwać @MODERATOR w był szybszy i porwał cie na priv 😛.
Ważne jest że zrobione i wypłacisz.👍
Nie działa panel wypłatElizabeth pisze: ↑pn kwie 24, 2023 5:36 pmCzy nadal masz nadzieję, że ktoś Ci odpowie?Straciłem już wszelką nadzieję, że ktoś powie nam prawdę o uruchomieniu nowego systemu płatności.Chcę odzyskać zarobione pieniądze i nie ma mnie już na tej stronie, tylko z powodu stosunek do mnie i ciągłe kłamstwa.Od stycznia nie było żadnej zapłaty, żadnej informacji, cisza administracji wyczerpała wszystkie nerwy.Myślę, że nie warto tu tracić czasu, dalej będziemy traktowani jak bydło którzy nie potrzebują pieniędzy i nie mają własnych problemów, nie ma żadnych praw i obowiązków.Musimy przestrzegać zasad serwisu, a właściciele serwisu nie powinni niczego przestrzegać.Gdzie jest sprawiedliwość?
Obecnie trwają prace serwisowe.👌
No ale polecałeś Magdę 🙂.GORYL pisze: ↑pn kwie 24, 2023 8:07 pmMagdzie ja nic nie zrobiłem.
Wbiłem co prawda u ciebie na okienko ale nie zdążyłem wezwać @MODERATOR w był szybszy i porwał cie na priv 😛.
Ważne jest że zrobione i wypłacisz.👍
Już nie bądź taki skromny hihi
GORYL dzięki za info, mam nadzieję, że niedługo będzie działać.GORYL pisze: ↑pn kwie 24, 2023 8:16 pmNie działa panel wypłatElizabeth pisze: ↑pn kwie 24, 2023 5:36 pmCzy nadal masz nadzieję, że ktoś Ci odpowie?Straciłem już wszelką nadzieję, że ktoś powie nam prawdę o uruchomieniu nowego systemu płatności.Chcę odzyskać zarobione pieniądze i nie ma mnie już na tej stronie, tylko z powodu stosunek do mnie i ciągłe kłamstwa.Od stycznia nie było żadnej zapłaty, żadnej informacji, cisza administracji wyczerpała wszystkie nerwy.Myślę, że nie warto tu tracić czasu, dalej będziemy traktowani jak bydło którzy nie potrzebują pieniędzy i nie mają własnych problemów, nie ma żadnych praw i obowiązków.Musimy przestrzegać zasad serwisu, a właściciele serwisu nie powinni niczego przestrzegać.Gdzie jest sprawiedliwość?
Oby to były prace związane z uruchomieniem payredeemGORYL pisze: ↑pn kwie 24, 2023 8:16 pmNie działa panel wypłatElizabeth pisze: ↑pn kwie 24, 2023 5:36 pmCzy nadal masz nadzieję, że ktoś Ci odpowie?Straciłem już wszelką nadzieję, że ktoś powie nam prawdę o uruchomieniu nowego systemu płatności.Chcę odzyskać zarobione pieniądze i nie ma mnie już na tej stronie, tylko z powodu stosunek do mnie i ciągłe kłamstwa.Od stycznia nie było żadnej zapłaty, żadnej informacji, cisza administracji wyczerpała wszystkie nerwy.Myślę, że nie warto tu tracić czasu, dalej będziemy traktowani jak bydło którzy nie potrzebują pieniędzy i nie mają własnych problemów, nie ma żadnych praw i obowiązków.Musimy przestrzegać zasad serwisu, a właściciele serwisu nie powinni niczego przestrzegać.Gdzie jest sprawiedliwość?