No widzisz, ale nawet tego trzeba się domyślać. Naprawdę człowiek się zastanawia co dalej skoro nie może normalnie wypłacić swoich pieniędzy. W dodatku nie może tez otrzymać rzetelnej, konkretnej informacji kiedy rusza system…_-_XeroX_-_ pisze: ↑czw kwie 20, 2023 1:44 pmZ tego co pisali na konto jeżeli będziesz chciała zmienić nie trzeba już drugi raz tylko wysłać dane konta bo to tylko do dowodu osobistego czy paszportu albo miejsca zameldowania.Cash_Lola pisze: ↑czw kwie 20, 2023 1:09 pmJa w tej sprawie (uruchomienia payredeem) pisałam w poniedziałek na kontakt i do dziś nie otrzymałam odpowiedzi. Naprawdę denerwuje mnie tu brak rzetelnych informacji i to, że administracja i moderatorzy nie potrafią udzielić rzetelnej informacji. To po prostu brakSanderka98 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:48 pm
Pewności nie mamy nigdzie tego nie napisali XD Laski na kamerkach pracują . moderatorzy też ... ale nigdy nie dostałam odpowiedzi na email przez weekend . stąd moje wnioski że mogą nie pracować ... zawsze odpowiadają w poniedziałki jeśli napiszesz np w piątek wieczór sobotę lub niedzielę ... do meritum , moim zdaniem mają czas do niedzieli tak naprawdę
Szacunku! Skoro miałby ruszyć do końca tygodnia, to tak ciężko napisać czy ruszy w sobotę, niedzielę, czy piątek? Pytałam także, czy przy wypłatach przez payredeem jeśli będę chciała zmienić konto muszę ponownie przechodzić weryfikacje. Oczywiście odpowiedzi brak. Najlepiej jest milczeć i denerwować ludzi, a sprawa załatwi się sama.
@wszystkowidze skoro miało być do końca tygodnia, może wypadałoby podać jakieś konkretne informacje mamy czwartek…