Powrót Paris jako Black_Angelika :)
-
Re: Powrót Paris jako Black_Angelika :)
z tą twarza w makijazu 10/10 to raczycie sobie żartować chyba. W szczycie to jest tam moze 6/10 moze 6,5, ale nie więcej
- lampka_nocna86
No i chuj? To tylko Twój indywidualny gust, jest ich tyle ile ludzi na ziemi. Trzeba być nieźle pojebanym wydając negatywne opinie drugiemu człowiekowi. Łatwiej zaniżyć czyjąś wartość żeby w jej świetle samemu się lepiej poczuć? Nie lepiej wyleczyć kompleksy? Strasznie to niskie. Jak panienki...
37 kat, 6 lat na su. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakaś dziewczyna spodobała mi się tak bardzo od pierwszego razu kiedy ją zobaczyłem.
Buzia skupia całą uwagę, to była moja pierwsza myśl jak tylko zebrałem szczęke z podłogi. 37 lat a cofnąłem się fizjologią do poziomu 16letniego tępaka. Idealnie trafia w mój gust. Nic bym nie zmienił, nic. Makijaż mocny bo sceniczny i dopasowany do mroku i ciemnego konturu oka. Podkreśla to co powinien. Świadoma siebie, myśli. Zadbana, zgrabne ciało. Proporcje, pupa. Preferencje i cechy jakich u kobiet szukam.
I kto ma rację?
37 kat, 6 lat na su. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakaś dziewczyna spodobała mi się tak bardzo od pierwszego razu kiedy ją zobaczyłem.
Buzia skupia całą uwagę, to była moja pierwsza myśl jak tylko zebrałem szczęke z podłogi. 37 lat a cofnąłem się fizjologią do poziomu 16letniego tępaka. Idealnie trafia w mój gust. Nic bym nie zmienił, nic. Makijaż mocny bo sceniczny i dopasowany do mroku i ciemnego konturu oka. Podkreśla to co powinien. Świadoma siebie, myśli. Zadbana, zgrabne ciało. Proporcje, pupa. Preferencje i cechy jakich u kobiet szukam.
I kto ma rację?
Skoro masz 37 lat i na widok laski z internetowego okienka masz takie niebezpieczne objawy to jak najszybciej udaj się do specjalisty.lampka_nocna86 pisze: ↑pt kwie 21, 2023 9:32 amNo i chuj? To tylko Twój indywidualny gust, jest ich tyle ile ludzi na ziemi. Trzeba być nieźle pojebanym wydając negatywne opinie drugiemu człowiekowi. Łatwiej zaniżyć czyjąś wartość żeby w jej świetle samemu się lepiej poczuć? Nie lepiej wyleczyć kompleksy? Strasznie to niskie. Jak panienki...
I kto ma rację?
I kto tu jest chory psychicznie?
- lampka_nocna86
Reakcje zdrowego mężczyzny próbujesz obrócić w coś negatywnego.
Śmiało diagnozujesz nieznanych ludzi bez przedstawienia wcześniej kompetencji.
Naprawdę?
Wiesz co? Myliłem się. Jesteś jeszcze bardziej pojebany niż myślałem.
Prostackie manipulacje zostaw dla swojej kozy.
Naprawdę?
To nie są żadne manipulacje tylko stwierdzenie faktu śmieszny przegrywie.Zdrowy mężczyzna może mieć takie reakcje gdy pozna jakąś extra babkę w realu,a ty się jarasz laska z neta jak byś faktycznie miał 16 lat.I to w dodatku taka,która jak się odezwie to od razu wiadomo,że ma IQ zielonego ogórka.lampka_nocna86 pisze: ↑sob kwie 29, 2023 8:06 pmReakcje zdrowego mężczyzny próbujesz obrócić w coś negatywnego.
Naprawdę?
Wiesz co?Myliłem się.Jestes żałosny,śmieszny i nie przyznawaj się już publicznie do swojego wieku bo robisz z siebie skonczonego durnia.
- lampka_nocna86
podaj definicje kobiety będącej ocenioną przez wszystkich mężczyzn ekstra laską?
tylko nie połam sobie czegoś przy tych fikołkach.
zobacz tym razem sam się obraziłeś, nie musiałem Ci nawet pomagać ;)
tylko nie połam sobie czegoś przy tych fikołkach.
zobacz tym razem sam się obraziłeś, nie musiałem Ci nawet pomagać ;)