Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Rozumiemy obawy oszustów i pozbawione skrupułów manipulacje żetonami. Ale dlaczego nie sprawdziłeś wszystkich modeli i tych, którzy nie mają polskiego konta bankowego, zwracając uwagę, że te modele działają przez studio?
Szanowna administracja serwisu! Chciałbym uzyskać od Ciebie jednoznaczną odpowiedź-kiedy modele z Rosji, Ukrainy, Białorusi będą mogły otrzymać płatności? Jestem Rosjanką i pracowałem u ciebie przez kilka lat, korzystając z pomocy pośrednika z Ukrainy. Jest nas tu wielu i przynosiliśmy ci dobre dochody. A teraz zdecydowałeś, że Rosjanie, Ukraińcy i Białorusini nie zasługują na zarobione pieniądze? Myślisz, że jeśli nie jesteśmy w Polsce, nie możemy w żaden sposób na ciebie wpłynąć? Społeczność kamerek to ciasne środowisko. Możesz łatwo stracić swoją reputację. A jeśli nie zorganizujesz nam wypłaty uczciwie zarobionych przez nas pieniędzy - nie ograniczymy się do tego forum!
- Lovely-Juliet
Minęły już ponad trzy miesiące, a większość dziewczyn nadal nie dostała wynagrodzenia. Obiecany PayRedeem wciąż nie zaczął działać. Czy aż tak bardzo gardzisz modelkami z Ukrainy?
-
- Partner
Kochani 3 tygodnie temu również pisaliście „już niedługo”…. Już niedługo czyli ile? Tydzień? Dwa? Miesiąc? Jaki to okres czasu? Ludzie czekają od 3 tygodni, miało być do końca marca mamy zaraz połowę kwietnia…. Pytam kiedy to nastąpi??PayRedeem_Support pisze: ↑pt kwie 07, 2023 12:29 pmJesteśmy w trakcie integracji, więc już niedługo powinniśmy ruszyć. Nie mam niestety bardziej konkretnych informacji.
- Stepana_Bandery
Kiedy Ukraińcy będą mogli dostać swoje pieniądze? Ile jeszcze czekać?