dobranoc !dzisiaj potwierdziłem konto bankowe.Co mam zrobić dalej ?
wybrałem drugiei sposób potwierdzenia. Mam iko bank.dostałem sms-a kliknąłem potwierdź.Przyszedł SMS na mail.Ru
Cały etap weryfikacji macie opisany dział techniczny komunikaty str:1.
Partner banku musi zostać zakceptowany 👌i dopiero wtedy wołasz moderatora.
Wszystko tam jest opisane co trzeba zrobić.
I want to confirm the verification with the administrator . I have confirmed the bank account.GORYL pisze: ↑śr mar 29, 2023 1:45 pmCały etap weryfikacji macie opisany dział techniczny komunikaty str:1.
GORYL pisze: ↑śr mar 29, 2023 1:45 pmCały etap weryfikacji macie opisany dział techniczny komunikaty str:1.
otrzymałem SMS-a z banku, który potwierdził moje konto.Administrator nie przychodzi do mnie.
To jest nie prawda bo tylko widzę że ktoś ma opis transmisji @MODERATOR to jest odrazu tam moderator na priv.RenaSexy pisze: ↑śr kwie 05, 2023 8:31 am
otrzymałem SMS-a z banku, który potwierdził moje konto.Administrator nie przychodzi do mnie.
Proszę dokładnie upewnić się czy partner banku został zakceptowany i zawołać moderatora bo bez akceptacji banku. Moderator nie może wykonać weryfikacji.
GORYL pisze: ↑śr kwie 05, 2023 2:58 pmTo jest nie prawda bo tylko widzę że ktoś ma opis transmisji @MODERATOR to jest odrazu tam moderator na priv.
Proszę dokładnie upewnić się czy partner banku został zakceptowany i zawołać moderatora bo bez akceptacji banku. Moderator nie może wykonać weryfikacji.
dziękuję bardzo za cierpliwość .Dzisiaj moderator mnie zweryfikował .Jestem szczęśliwy ....