Same profesjonalistki to wada
-
Same profesjonalistki to wada
Ja tęsknie za dawnym SU, wtedy 90% dziewczyn, kobiet to były normalne a nie jakieś super modelki. Teraz większość to prawdziwe modelki, mają mega drogie zabawki, mega drogie sprzęty i naprawdę trochę szkoda. Ta dawna niewinność, to wrażenie że kobieta którą się podglądało mogła być twoja sąsiadka to już nie ma. Może fajnie by było podzielieć SU na dział "amatorski" i dział "modelki" bo tak naprawdę nie widzę sensu ani szansa dla przeciętnej kobiety rywalizować z takimi co zarabiają kilkanaście tysięce żetonów dziennie. Ale to tylko moja opinia, za co przepraszam.
-
Do profesjonalistki mi bardzo daleko.
Jestem nowa i raczej po prostu jestem sobą.
Zapraszam serdecznie na transmisje i do pogawędki.
Najbliższa jutro wieczorem.:)
Jestem nowa i raczej po prostu jestem sobą.
Zapraszam serdecznie na transmisje i do pogawędki.
Najbliższa jutro wieczorem.:)
-
Jeszcze FORUMOWI DEBILE !
-
Hej, jestem tu nowa :)
Spontaniczna, wesola i napalona dziewczyna z sąsiedztwa
Jeśli masz ochotę popisać badz sie zabawić, zapraszam :)
Spontaniczna, wesola i napalona dziewczyna z sąsiedztwa
Jeśli masz ochotę popisać badz sie zabawić, zapraszam :)
-
polać mu 100% racjiSexyPara82_84 pisze: ↑wt lut 22, 2022 10:37 amJa tęsknie za dawnym SU, wtedy 90% dziewczyn, kobiet to były normalne a nie jakieś super modelki. Teraz większość to prawdziwe modelki, mają mega drogie zabawki, mega drogie sprzęty i naprawdę trochę szkoda. Ta dawna niewinność, to wrażenie że kobieta którą się podglądało mogła być twoja sąsiadka to już nie ma. Może fajnie by było podzielieć SU na dział "amatorski" i dział "modelki" bo tak naprawdę nie widzę sensu ani szansa dla przeciętnej kobiety rywalizować z takimi co zarabiają kilkanaście tysięce żetonów dziennie. Ale to tylko moja opinia, za co przepraszam.