Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
@Administrator
Zastanawia mnie dlaczego wyciąg z konta wam potrzebny?
Konsultowałam się z pewnymi osbami co znają prawo i tego typu informację nie powinny osobom postronnym być przekazywane więc nie macie prawa wglądu do wyciągów z banku.
Dostęp do wyciągów z osobistych rachunków przysługuje kontrolującym wtedy, gdy wynika to z upoważnienia
A wy takiego upoważnienie niemacie.
Raz że chcecie skan dowdu a dwa wyciąg z banku
I chociażby na taki wyciągów można brać kredyty i pożyczki.
Dla nie wiedzących warto zagłebić się w temacie " Kredyt na wyciąg z konta
Róźnica jest między historią a wyciągiem
Historia to po prostu zestawienie wszelkich operacji a natomiast w wyciągu pojawia się jeszcze informacja o początkowym i końcowym saldzie rachunku
Więc moje pytanie :
1. Czy nie wystarczy wam
Byle jaka historia transakcji? Gdzie widać dane?
2. Jak długo przechowujecie takie dane jak skan dowodu itd?
3. jakie zabezpieczenie i gwarancję mają użytkownicy showUp.tv że tego typu dane nie zostanie "wykradzione" sprzedane i udostwpione gdzieś? Bo u was w regulaminie takich informacji brakuje.
Zastanawia mnie dlaczego wyciąg z konta wam potrzebny?
Konsultowałam się z pewnymi osbami co znają prawo i tego typu informację nie powinny osobom postronnym być przekazywane więc nie macie prawa wglądu do wyciągów z banku.
Dostęp do wyciągów z osobistych rachunków przysługuje kontrolującym wtedy, gdy wynika to z upoważnienia
A wy takiego upoważnienie niemacie.
Raz że chcecie skan dowdu a dwa wyciąg z banku
I chociażby na taki wyciągów można brać kredyty i pożyczki.
Dla nie wiedzących warto zagłebić się w temacie " Kredyt na wyciąg z konta
Róźnica jest między historią a wyciągiem
Historia to po prostu zestawienie wszelkich operacji a natomiast w wyciągu pojawia się jeszcze informacja o początkowym i końcowym saldzie rachunku
Więc moje pytanie :
1. Czy nie wystarczy wam
Byle jaka historia transakcji? Gdzie widać dane?
2. Jak długo przechowujecie takie dane jak skan dowodu itd?
3. jakie zabezpieczenie i gwarancję mają użytkownicy showUp.tv że tego typu dane nie zostanie "wykradzione" sprzedane i udostwpione gdzieś? Bo u was w regulaminie takich informacji brakuje.
- _-_XeroX_-_
@Czarnaxoxo
Cała Procedurę masz opisaną dokładnie na 1 stronie tematu na Forum
viewtopic.php?f=37&t=12762
Ostatnio zmieniony czw mar 23, 2023 12:58 am przez _-_XeroX_-_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
@PayRedeem co mam wysłać w "oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy" jeśli moje jedyne aktualne pieniądze na ten moment pochodzą z showup? I jak mam to ogółem zrobić, aby zatwierdzili tym razem?
- _-_XeroX_-_
Napisz że pochodzą normalnie z działalności gospodarczej z głównego źródła dochodu.Little_girl pisze: ↑czw mar 23, 2023 12:58 am@PayRedeem co mam wysłać w "oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy" jeśli moje jedyne aktualne pieniądze na ten moment pochodzą z showup? I jak mam to ogółem zrobić, aby zatwierdzili tym razem?
-
Dziękuje 😊_-_XeroX_-_ pisze: ↑czw mar 23, 2023 12:55 am@Czarnaxoxo
Cała Procedurę masz opisaną dokładnie na 1 stronie tematu na Forum
viewtopic.php?f=37&t=12762
-
- Partner
Użytkownicy z Ukrainy nie muszą pokazać adresu w Polsce na wyciągu z banku, muszą jednak pokazać jakiś dokument potwierdzający miejsce zamieszkania (rachunek za media, telefon etc.) który zgadza się z info które wpisali na konto PayRedeem.Sexi_Diablica_ pisze: ↑śr mar 22, 2023 10:34 pmTroszke nie rozumiem...czytalam na Forum ze dziewczyny ktore sa z Ukrainy nie musza pokazywac meldunku....dlaczego jest roznica jesli jestem obywatelka Polski to musze zameldowanie potwierdzac...nie wystarczy moj dowod osobisty i konto w polskim banku bez potwierdzenia meldunku?PayRedeem_Support pisze: ↑śr mar 22, 2023 6:37 pmMusisz podnieść limit konta PayRedeem do pierwszego poziomu. (Ważny dowód tożsamości oraz potwierdzenie adresu zamieszkania który zgadza się z kontem PayRedeem, ale może być z tego kraju w którym obecnie mieszkasz)Sexi_Diablica_ pisze: ↑śr mar 22, 2023 4:17 pmPayRedeem mam pytanie..jestem Polka mam polskie kąto w Banku ale obecnie nie mieszkam w Polsce wiec nie mam zameldowania...co potrzebne jest do weryfikacji....Dziekuje za odpowiedu
Następnie trzeba dodać konto bankowe. Na wyciągu musi się zgadzać twoja godność oraz numer konta, z tym co podałaś na profilu PayRedeem. (ale może to być Twoje konto w PL)
Czy to odpowiada na Twoje pytanie? W razie czego pisz i postaram się wytłumaczyć.
-
- Partner
-
- Partner
Na razie jeszcze nie robimy dla użytkowników Showup weryfikacji do drugiego poziomu, na którym jest potrzebne oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy. Jeżeli dokument ten będzie wymagany to poinforumjemy o tym. Dokument dotyczy bardziej użytkowników którzy bezpośrednio wpłacają pieniądze na PayRedeem.Little_girl pisze: ↑czw mar 23, 2023 12:58 am@PayRedeem co mam wysłać w "oświadczenie o pochodzeniu pieniędzy" jeśli moje jedyne aktualne pieniądze na ten moment pochodzą z showup? I jak mam to ogółem zrobić, aby zatwierdzili tym razem?
-
- Partner
You will need to gather at least 10,000 żetony and then request a payout through Showup.tv to PayRedeem. You'll also need an account on PayRedeem where you will have to provide your ID and verify a bank account.
Flow is like this: You make 10,000 żetony --> request payout to PayRedeem from Showup.tv --> get Payout eCards on our profile --> request cashout --> transfer goes out to your bank account.