Aby dostarczyć wyciąg bankowy, musisz przejść do moich dokumentów. jest taka zakładka i wgraj wyciąg z karty ze swojego bankuOna_i_On__ pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:58 pm@PayRedeem Czy weryfikacja na poziom 1 wystarczy? Jak zweryfikować konto bankowe u Was?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
teraz wystarczy pierwszy poziomOna_i_On__ pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:58 pm@PayRedeem Czy weryfikacja na poziom 1 wystarczy? Jak zweryfikować konto bankowe u Was?
-
- Partner
Jest tak jak powiedział Ona_i_On. Więcej info na temat wypłat możesz znaleźć tu: https://help.payredeem.com/pl/support/s ... k-po-krokulisaitsme pisze: ↑wt mar 21, 2023 3:37 pmteraz wystarczy pierwszy poziomOna_i_On__ pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:58 pm@PayRedeem Czy weryfikacja na poziom 1 wystarczy? Jak zweryfikować konto bankowe u Was?
-
Cześć ! Jestem z Ukrainy. Czy mogę przejść weryfikację dla SU bez posiadania konta w polskim banku? Albo mam czekać Payredeem?
Musisz poczekać, aż pojawi się payredeemTwoja_Laska pisze: ↑wt mar 21, 2023 6:49 pmCześć ! Jestem z Ukrainy. Czy mogę przejść weryfikację dla SU bez posiadania konta w polskim banku? Albo mam czekać Payredeem?
-
czy ktoś wie za kiedy będzie można wypłacać pieniądze za pomocą PR ? czekam już prawie 4 miesiące na możliwość wypłacenia pieniędzy
-
PayRedeem_Support
Kiedy zaczniecie realizację wypłat z Showup? Chociaż orientacyjny termin :)
Kiedy zaczniecie realizację wypłat z Showup? Chociaż orientacyjny termin :)