Poniedziałkowe wypłaty
Re: Poniedziałkowe wypłaty
Hej U mnie też dzisiaj wyszedł z 16 marca przelew.
-
Jak człowiek napisał że jest podział na lepsze i gorsze do przelewów to mój komentarz został usunięty no fajnie robicie
-
- Administrator
Po raz kolejny powtarzam, że przelewy realizowane są w kolejności zgłoszeń.PoznajMnie21 pisze: ↑śr mar 22, 2023 8:13 amJak człowiek napisał że jest podział na lepsze i gorsze do przelewów to mój komentarz został usunięty no fajnie robicie
Proszę nie wprowadzać nieprawdziwych teorii.
-
A ja mam prawo do swojego zdania i się denerwować bo mnie szczególnie już to nie bawi czekam jak na jałmużnę to jest przykrewszystkowidze pisze: ↑śr mar 22, 2023 8:15 amPo raz kolejny powtarzam, że przelewy realizowane są w kolejności zgłoszeń.PoznajMnie21 pisze: ↑śr mar 22, 2023 8:13 amJak człowiek napisał że jest podział na lepsze i gorsze do przelewów to mój komentarz został usunięty no fajnie robicie
Proszę nie wprowadzać nieprawdziwych teorii.
No właśnie ja zlecalam po 12 godz.
- toweliiegirl420
DZIĘKUJĘ BARDZO ✨✨✨✨
Zlecone czekam na pieniędzy na koncie aaaa
🥳🥳🥳🥳
🥳🥳🥳🥳
No super… ja nic jeszcze nie mam, a wczoraj zlecilam 2-gi 😞 a pierwszy z 16-go….toweliiegirl420 pisze: ↑śr mar 22, 2023 8:41 amDZIĘKUJĘ BARDZO ✨✨✨✨
🥳🥳🥳🥳
- toweliiegirl420
Dziś też mam zlecone z 16 ale o 11 godzinie zleciałam. A ty z tego co wiem to o 22 jutro musisz dostać na kontoCash_Lola pisze: ↑śr mar 22, 2023 9:35 amNo super… ja nic jeszcze nie mam, a wczoraj zlecilam 2-gi 😞 a pierwszy z 16-go….toweliiegirl420 pisze: ↑śr mar 22, 2023 8:41 amDZIĘKUJĘ BARDZO ✨✨✨✨
🥳🥳🥳🥳