Poniedziałkowe wypłaty
-
Re: Poniedziałkowe wypłaty
Jeśli dziś po 7 przelew wleciał w zrealizowane to orientuje sie ktoś czy już dziś będę go mieć na koncie? Bo nie zwracalam uwagi na to jakoś wcześniej
Tak dziś będziesz miećRobinkanimfinka220 pisze: ↑wt mar 21, 2023 10:44 amJeśli dziś po 7 przelew wleciał w zrealizowane to orientuje sie ktoś czy już dziś będę go mieć na koncie? Bo nie zwracalam uwagi na to jakoś wcześniej
- toweliiegirl420
-
Też mam w ING i jeszcze nic nie ma ale myślę, że do wieczora będą a jak nie to najpóźniej jutro.To już zależy od sesji wychodzących i przychodzących w banku.
Roboczych? Czy łącznie z sobotą i nd 7 dni?wszystkowidze pisze: ↑wt mar 21, 2023 10:11 amRegulamin stanowi jasno, że mamy 7 dni na zlecenie przelewu.
W związku z tym, że jest bardzo dużo zleceń przyśpieszyliśmy trochę przelewy. Prosimy o cierpliwość.
-
- Administrator
7 dni roboczychCash_Lola pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:26 pmRoboczych? Czy łącznie z sobotą i nd 7 dni?wszystkowidze pisze: ↑wt mar 21, 2023 10:11 amRegulamin stanowi jasno, że mamy 7 dni na zlecenie przelewu.
W związku z tym, że jest bardzo dużo zleceń przyśpieszyliśmy trochę przelewy. Prosimy o cierpliwość.
Ja jestem tylko ciekawa "przyśpieszylismy przelewy " w jakim sensie? Skoro jest wolniej jak było oraz czy przelewy są realizowane również popołudniu tak jak było w ub roku.wszystkowidze pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:29 pm7 dni roboczychCash_Lola pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:26 pmRoboczych? Czy łącznie z sobotą i nd 7 dni?wszystkowidze pisze: ↑wt mar 21, 2023 10:11 amRegulamin stanowi jasno, że mamy 7 dni na zlecenie przelewu.
gwiazda pisze: ↑wt mar 21, 2023 2:58 pmJa jestem tylko ciekawa "przyśpieszylismy przelewy " w jakim sensie? Skoro jest wolniej jak było oraz czy przelewy są realizowane również popołudniu tak jak było w ub roku.
przelewy zostaną przyspieszone dzięki payredeem. teraz wszystko jest tak jak rozumiem