Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Poniedziałkowe wypłaty

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
vanillaisforicecram

Re: Poniedziałkowe wypłaty

Post autor: vanillaisforicecram » pn mar 20, 2023 7:46 pm

_III_III_III_ pisze:
pn mar 20, 2023 7:42 pm
Ja rano zawołałam Moda na transmisję. Odpisał mi to samo co tutaj "realizujemy systematycznie i prosimy o cierpliwość".
Więc ja swoje, ze od 5 stycznia czekamy itd. na co Mod "widzę, że nie przekonam więc pozdrawiam" i sobie poszedł.
Zawołałam Go po tym jak moje pytanie na Forum zostało usunięte.
,,widzę, że nie przekonam'' XDDDD
no właśnie to jest ten problem, zamiast wykonac swoją pracę a nam za naszą zapłacić próbują nas do czegoś przekonać xdd

FajnyFacet15

Post autor: FajnyFacet15 » pn mar 20, 2023 7:53 pm

Zgadza się , a administracja na to nic nie powie tylko znów będzie cicho i komentarze które wpływają na nie korzyść będą usuwać ale ten guzik do przelewu to ciężko im nacisnąć . Ostatnim razem po zmianie operatora jakoś robiliście ekspres a nie zwykłym. Pytanie się na suwa czy nie macie problemów prawnych ?? Bo tak piszecie o praniu pieniędzy itp . A dobrze wiemy że nawet są osoby które w burdelu robią ( ale jaki facet będzie chciał dziewczynę z buzia obita i dlatego tu jest) i dobrze wiecie o kogo chodzi i osoby które tu są sporo czasy również będą wiedzieć. Ale jak to administracja co do przelewów nie umie się odnieść to na moje pytanie nie ma co liczyć. Byście byli szczerzy i napisali ze robicie np przelewy z tego co macie Bo reszta zablokowana albo co . Bo jakim cudem przelewy z dziś poszły a z czwartku i piątku nie ??

FajnyFacet15

Post autor: FajnyFacet15 » pn mar 20, 2023 8:00 pm

Wszystkowidze ile dziś zrobiliście przelewów?? Swoim już nie będę mówił co ?? Bo jakoś żadna dziewczyna tutaj nie dostała przelewu ani nawet nie został zrealizowany a jakoś wasze gwiazdki już nie będę mówił jakie i które dostały. Ciężko napisać , tak jak was od rana nie było tylko dopiero jedna wiadomość napisałeś jak w każdym banku sesje wyszły.

gwiazda

Post autor: gwiazda » pn mar 20, 2023 8:02 pm

FajnyFacet15 pisze:
pn mar 20, 2023 7:53 pm
Zgadza się , a administracja na to nic nie powie tylko znów będzie cicho i komentarze które wpływają na nie korzyść będą usuwać ale ten guzik do przelewu to ciężko im nacisnąć . Ostatnim razem po zmianie operatora jakoś robiliście ekspres a nie zwykłym. Pytanie się na suwa czy nie macie problemów prawnych ?? Bo tak piszecie o praniu pieniędzy itp . A dobrze wiemy że nawet są osoby które w burdelu robią ( ale jaki facet będzie chciał dziewczynę z buzia obita i dlatego tu jest) i dobrze wiecie o kogo chodzi i osoby które tu są sporo czasy również będą wiedzieć. Ale jak to administracja co do przelewów nie umie się odnieść to na moje pytanie nie ma co liczyć. Byście byli szczerzy i napisali ze robicie np przelewy z tego co macie Bo reszta zablokowana albo co . Bo jakim cudem przelewy z dziś poszły a z czwartku i piątku nie ??

Jak to? Z dziś poszły a z czwartku i piątku nie. To jakim to systemem jest wyplacane, po znajomości?

_Sensej

Post autor: _Sensej » pn mar 20, 2023 8:15 pm

gwiazda pisze:
pn mar 20, 2023 8:02 pm
FajnyFacet15 pisze:
pn mar 20, 2023 7:53 pm

Jak to? Z dziś poszły a z czwartku i piątku nie. To jakim to systemem jest wyplacane, po znajomości?
chyba

Robienadgodziny

Post autor: Robienadgodziny » pn mar 20, 2023 9:12 pm

To jest tragedia co oni robią, jak się zapytałam jednej znanej laski czy dostała zaległe przelewy to powiedziała, że nie rozmawia o przelewach i to ma być kobieca solidarność na su i też mi się wydaje, że wybrane osoby dostają na pierwszym miejscu.Ale widać, że dziewczyny się buntują bo mało transmisji jest.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pn mar 20, 2023 9:19 pm

Jaka solidarność jeśli jedna dostaje druga nie 🤣🤪

Robienadgodziny

Post autor: Robienadgodziny » pn mar 20, 2023 9:31 pm

toweliiegirl420 pisze:
pn mar 20, 2023 9:19 pm
Już nawet nie chodzi o to,że jedna dostała a druga nie.Wszystkie jedziemy na tym samym wózku, każda ma coś do opłacenia, każda chce żyć itd.ale nie rozumiem czemu laska robi z tego powodu tajemnicę i nie chce powiedzieć czy dostała czy też nie?Jeżeli usłyszę od dziewczyny nadającej na ogólnym, że dostała kasę to może wtedy się uspokoję i faktycznie uwierzę, że przelewy idą.Tylko czemu tak długo?W pracy obok mnie pracują księgowe i na koniec miesiąca potrafią zrobić ponad sto przelewów pracownikom jednego dnia to czemu tutaj jest inaczej?

gwiazda

Post autor: gwiazda » pn mar 20, 2023 9:36 pm

Robienadgodziny pisze:
pn mar 20, 2023 9:31 pm
toweliiegirl420 pisze:
pn mar 20, 2023 9:19 pm
Już nawet nie chodzi o to,że jedna dostała a druga nie.Wszystkie jedziemy na tym samym wózku, każda ma coś do opłacenia, każda chce żyć itd.ale nie rozumiem czemu laska robi z tego powodu tajemnicę i nie chce powiedzieć czy dostała czy też nie?Jeżeli usłyszę od dziewczyny nadającej na ogólnym, że dostała kasę to może wtedy się uspokoję i faktycznie uwierzę, że przelewy idą.Tylko czemu tak długo?W pracy obok mnie pracują księgowe i na koniec miesiąca potrafią zrobić ponad sto przelewów pracownikom jednego dnia to czemu tutaj jest inaczej?

O to jest pytanie

_Sensej

Post autor: _Sensej » pn mar 20, 2023 9:48 pm

Robienadgodziny pisze:
pn mar 20, 2023 9:12 pm
To jest tragedia co oni robią, jak się zapytałam jednej znanej laski czy dostała zaległe przelewy to powiedziała, że nie rozmawia o przelewach i to ma być kobieca solidarność na su i też mi się wydaje, że wybrane osoby dostają na pierwszym miejscu.Ale widać, że dziewczyny się buntują bo mało transmisji jest.
hit xD

ODPOWIEDZ