Czekamy cierpliwie, ale przyśpieszcie trochę 🙈✌️wszystkowidze pisze: ↑pt mar 17, 2023 4:02 pmKolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
Wypłaty po weryfikacji
Re: Wypłaty po weryfikacji
-
Czy ktoś w ogóle dziś dostał przelew ?malawydra pisze: ↑pn mar 20, 2023 12:28 pmCzekamy cierpliwie, ale przyśpieszcie trochę 🙈✌️wszystkowidze pisze: ↑pt mar 17, 2023 4:02 pmKolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
-
Dobre pytanie.SympatycznaPati pisze: ↑pn mar 20, 2023 2:07 pmCzy ktoś w ogóle dziś dostał przelew ?malawydra pisze: ↑pn mar 20, 2023 12:28 pmCzekamy cierpliwie, ale przyśpieszcie trochę 🙈✌️wszystkowidze pisze: ↑pt mar 17, 2023 4:02 pmKolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
- toweliiegirl420
Aż 2 osoby!SympatycznaPati pisze: ↑pn mar 20, 2023 2:07 pmCzy ktoś w ogóle dziś dostał przelew ?malawydra pisze: ↑pn mar 20, 2023 12:28 pmCzekamy cierpliwie, ale przyśpieszcie trochę 🙈✌️wszystkowidze pisze: ↑pt mar 17, 2023 4:02 pmKolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
wszystkowidze pisze: ↑pt mar 17, 2023 4:02 pmKolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
Witam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.
RenaSexy idź zapytaj o to administratora wszystkowidze dział techniczny komunikaty.RenaSexy pisze: ↑wt mar 28, 2023 12:46 pmwszystkowidze pisze: ↑pt mar 17, 2023 4:02 pmKolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
Witam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.
-
пожалуйста,подскажите, если все прошло нормально то вывод будет по таким же параметрам? или что то новое?..я ничего не пойму.. и до сих пор не начала выводить средства