Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

landryna94

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Scream

Re: landryna94

Post autor: Scream » pn sty 31, 2022 5:43 am

Bez zbędnego rozpisywania się.. Wystarczy kilka minut na transmisji by zrozumieć tą krytykę, a i nawet w niektórych przypadkach hejt. Ujmując to prostymi słowami, dziewczyna ma spory kij w dupie. Polecam też nauczyć się odróżniać hejt od krytyki. Z góry zaznaczam, że wypowiadam się tylko w temacie czatu i zachowania tego użytkownika, a nie tego co oferuję i co pokazuję na transmisjach.

janek0976

Post autor: janek0976 » czw lut 03, 2022 3:19 am

popieram

bigboy1985

Post autor: bigboy1985 » sob lut 05, 2022 9:40 pm

Bardzo nieprzyjemna opryskliwa , leniwa.

qroslaw

Post autor: qroslaw » sob lut 05, 2022 10:23 pm

Piękna kobieta, takich tu mało! konkretna, idealne ciałko, od stóp do czubka głowy, nie idzie na ilość tylko na jakość. Szczerze każdemu polecam transmisje priv, na pewno nikt nie pożałuje, tylko zapłonie z zachwytu!
Każdy milimetr jej ciała jest jak aksamit, nie skażony smażalnią i plastikiem. Miła, sympatyczna do pogadania i wygłupiania się, a przede wszystkim dotrzymuje słowa i nie naciąga!!!
Jak ktoś pisze coś złego na jej temat to na pewno zazdrosne Panie z innym kamerek, nie uwierzę że jakiś facet mógłby napisać coś złego na jej temat.

Podsumowując... landryna94 to piękna kobieta na którą nie powinno się żałować żadnego zet, zachęcam do priv, a zadowolenie gwarantowane :D

qroslaw

Post autor: qroslaw » śr mar 02, 2022 11:39 am

KRÓLOWA SU!!!! :)
Najpiękniejsze ciałko na SU :)
jedyna i nie powtarzalna LANDRYNA94
Kwintesencja kobiecości :)

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » czw mar 03, 2022 5:29 pm

qroslaw pisze:
śr mar 02, 2022 11:39 am
KRÓLOWA SU!!!! :)
Najpiękniejsze ciałko na SU :)
jedyna i nie powtarzalna LANDRYNA94
Kwintesencja kobiecości :)
No z ta królowa,to ale poleciales chłopie...Widziałeś jej twarz???Jeśli ona jest wg Ciebie królowa,to polecam wizytę u okulisty...zapisze Ci takie bryle jak danka od butelek po piwie...

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » sob mar 19, 2022 12:15 pm

Fatalne babsko, tak brzydkiej osoby nigdy na su nie widziałem. Każdy kto wejdzie na priv uzna, że to jemu powinno się płacić a nie jej/jemu. Gdyby nie cycki to bym powiedział że to facet.

Odradzam i radzę unikać. Pozytywne posty wiadomo przez kogo były pisane

Scream

Post autor: Scream » ndz maja 08, 2022 1:41 am

Lary_Podgladacz pisze:
sob mar 19, 2022 12:15 pm
Fatalne babsko, tak brzydkiej osoby nigdy na su nie widziałem. Każdy kto wejdzie na priv uzna, że to jemu powinno się płacić a nie jej/jemu. Gdyby nie cycki to bym powiedział że to facet.

Odradzam i radzę unikać. Pozytywne posty wiadomo przez kogo były pisane
Rozumiem, że to portal z sex kamerkami i wygląd jest tu istotną i nierozłączną częścią tej branży, ale nie rozumiem jak można kogoś krytykować i oceniać wyłącznie ze względu na wygląd? Sam nie mam dobrego zdania o tej użytkowniczce, ale uważam, że krytykowanie kogoś wyłącznie ze względu na wygląd, świadczy nie za dobrze o osobie krytykującej, a nie krytykowanej. Możemy mieć wpływ na to jak się wypowiadamy, jak się zachowujemy, jakie decyzję podejmujemy w swoim życiu itd. Akurat na wygląd (prócz np. wagi) mamy najmniejszy wpływ, jeśli oczywiście nie chcemy ingerować w nasze ciało radykalnymi operacjami plastycznymi, dlatego bez sensu jest komuś wytykać nieadekwatny wygląd do naszych oczekiwań. Takie jest moje stanowisko szanowny użytkowniku do Twojego postu. XD

WoronCzorny

Post autor: WoronCzorny » sob mar 18, 2023 2:01 pm

Odezwali się kurwa borzyszcze emerytek i nastolatek. Uroda jest pojęciem względnym więc dla kogoś może być nieskazitelnym pięknem dla innych kupą gówna więc pisanie kup sobie okulary, bo jest brzydka jest zwykłym hejtem, a nie obiektywną opinią o użytkowniczce.
Kobieta z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Traktująca ludzi dokładnie w ten sam sposób jak jest przez nich traktowana. Nie masz do niej szacunku, to też go nie otrzymasz. Kurwa proste jak jebanie. Zna swoją wartość i dlatego depcze innych którzy próbują jej zaszkodzić w jakiś sposób. Normalne zjawisko. Nikt nie da sobie wejść na głowę.
Fajna laska i tyle. Każdemu polecam znajomość z nią

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 3:01 pm

Przecież na tym forum Lary_Podgladacz hejtuje wszystkie dziewczyny jemu żadna nie pasuje.

Ja poznałem Landryna94 jak większość tu kobiet to normalna ładna dziewczyna nie robi z siebie królowej su.
Laremu to już chyba żadna dziewczyna nie odpowiada na tym portalu każdy jego napisany post to pomyje i hejt.

ODPOWIEDZ