Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Skandaliczny!

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
KittyKit

Skandaliczny!

Post autor: KittyKit » sob mar 18, 2023 9:26 am

Bardzo przykro to przyznać. Ale kiedy nadajesz wyłącznie na swoim portalu, w końcu przewracają mnie w twarz! To są twoi nowi operatorzy wypłat, twoje nowe zasady uniemożliwiają wielu modelom dalsze nadawanie i zarabianie! Tak, nie mam konta w polskim banku! Tak, otrzymałem środki przez pośredników! Nie czułeś się z tym źle, dzięki nam dostałeś swoje pieniądze! Ale wszyscy pośrednicy przestali z tobą współpracować! Miałeś obietnicę, że kontrole zostaną zminimalizowane, aw efekcie jest to kontrola na czeku + brak możliwości jak najszybszego otrzymania środków. Kwota, którą zarobiłem na Twojej stronie, gdy były problemy i nikt nie nadawał - ogromna! Żeby przeszła ci przez gardło! Służy wam wszystkim!

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 9:54 am

KittyKit pisze:
sob mar 18, 2023 9:26 am
Bardzo przykro to przyznać. Ale kiedy nadajesz wyłącznie na swoim portalu, w końcu przewracają mnie w twarz! To są twoi nowi operatorzy wypłat, twoje nowe zasady uniemożliwiają wielu modelom dalsze nadawanie i zarabianie! Tak, nie mam konta w polskim banku! Tak, otrzymałem środki przez pośredników! Nie czułeś się z tym źle, dzięki nam dostałeś swoje pieniądze! Ale wszyscy pośrednicy przestali z tobą współpracować! Miałeś obietnicę, że kontrole zostaną zminimalizowane, aw efekcie jest to kontrola na czeku + brak możliwości jak najszybszego otrzymania środków. Kwota, którą zarobiłem na Twojej stronie, gdy były problemy i nikt nie nadawał - ogromna! Żeby przeszła ci przez gardło! Służy wam wszystkim!
Odpis admina wszystkowidze dział techniczny komunikaty.

12. Czy będzie możliwe wypłacanie żetonów do Rosji/Białorusi?
Niestety z uwagi na sankcje i obecną sytuację geopolityczną nie będzie to możliwe.

KittyKit

Post autor: KittyKit » sob mar 18, 2023 10:14 am

GORYL pisze:
sob mar 18, 2023 9:54 am
KittyKit pisze:
sob mar 18, 2023 9:26 am

Niestety z uwagi na sankcje i obecną sytuację geopolityczną nie będzie to możliwe.
To nigdy wcześniej nie było możliwe! Rosyjskie modelki otrzymywały swoje zarobki za pośrednictwem pośredników z Ukrainy i Polski! Wcześniej można było przenieść tokeny na konto pośredniczące, ale teraz też nie można tego zrobić. Administracja mówiła o minimalnych czekach i o tym, żeby każdy dostał to, na co zarobił - ale ostatecznie tak nie jest. Dziewczyny kontynuowały pracę w momencie zamknięcia panelu wypłat, ale teraz zostały z 0.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » sob mar 18, 2023 1:13 pm

Przecież wasz kraj to wielki kraj a inne kraje dno
To zarabiaj u siebie co za problem xD

KittyKit

Post autor: KittyKit » sob mar 18, 2023 1:27 pm

toweliiegirl420 pisze:
sob mar 18, 2023 1:13 pm
Przecież wasz kraj to wielki kraj a inne kraje dno
To zarabiaj u siebie co za problem xD
why is it said? not appropriate at all.

niesmiala__blondi

Post autor: niesmiala__blondi » sob mar 18, 2023 1:31 pm

bo to Polski portal!

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 1:41 pm

KittyKit pisze:
sob mar 18, 2023 1:34 pm
niesmiala__blondi pisze:
sob mar 18, 2023 1:31 pm
bo to Polski portal!
you were not told, you stupid)
If you don't understand it, translate it from Polish

Admin's copy allsee technical department messages.

12. Will it be possible to withdraw chips to Russia/Belarus?

Unfortunately, due to the sanctions and the current geopolitical situation, this will not be possible.

KittyKit

Post autor: KittyKit » sob mar 18, 2023 2:39 pm

GORYL pisze:
sob mar 18, 2023 1:41 pm
KittyKit pisze:
sob mar 18, 2023 1:34 pm
niesmiala__blondi pisze:
sob mar 18, 2023 1:31 pm
bo to Polski portal!
you were not told, you stupid)
If you don't understand it, translate it from Polish

Admin's copy allsee technical department messages.

12. Will it be possible to withdraw chips to Russia/Belarus?

Unfortunately, due to the sanctions and the current geopolitical situation, this will not be possible.
All this is clear from the first reading! the point is something else. there was no ban on Russian and Belarusian girls working! it is clear that they themselves would not be able to withdraw money and turned to intermediaries for this. what not to do now

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » sob mar 18, 2023 2:48 pm

Mówi się trudno i żyje się dalej

ODPOWIEDZ