Wypłaty po weryfikacji
-
Re: Wypłaty po weryfikacji
Ja zleciłam w Środę i dziś dostałam kasę ok 16
😛Cieszy mnie to bardzo.👍
Możecie posiadać konta do przechowania żetonu i możecie pomniejszać kwotę do wypłaty ustalacie sami sobie nie trzeba wypłacać wszystkiego.
Konta możecie mieć do nadawania jedno i jedno konto bankowe.
Konto do przechowywania zetonu konto nie może nadawać i zarobkować tymi żetonami.
Konta zwykle jako widz użytkownik niezweryfikowany nie może dokonać wypłat nie może być przeznaczone do nadawania.
Nowy regulamin 15/03/2023
Każdy Użytkownik może mieć więcej niż jedno Konto, o ile nie będzie to służyło do naruszania lub obchodzenia postanowień Regulaminu. Każdy Wykonawca może posiadać tylko jedno Konto Wykonawcy.
Większość z was dzieli zarobek by pomniejszyć kwotę do wypłat mogli już zrobić kwoty pod szablon minimum 10.000zet
I możliwość dodania ile się chce ustawialnymi opcjami cyfr dziesiętnych np.
Słupkowy szablon otwierany kliknięciem lub stale widocznym na panelu wypłat.
10,000 standardowo
15,000 zet
25,000 zet
50,000 zet
70.000 zet
90,000 zet
To już by troszkę wam ułatwiło wypłacanie i część osób zrezygnowała by z kont do trzymania żetonu.
Ostatnio zmieniony sob mar 18, 2023 9:59 am przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
I to by było rozwiązanie bo osoba transmitujaca ,która ma komornika na koncie może wypłacić sobie tą minimalna kwotę ,której nie zabierze komornik. A tak jak teraz była taka przerwa nazbieralo się zetonow I co tu zrobic potem
Takie coś już obecnie ułatwiło by wam wypłacanie bardzo. Ale to wy musicie złożyć projekt w dział techniczny komunikaty ja tu nie jestem Wykonawcą nie zlecam wypłat.nektar_ynka_ pisze: ↑sob mar 18, 2023 9:30 amI to by było rozwiązanie bo osoba transmitujaca ,która ma komornika na koncie może wypłacić sobie tą minimalna kwotę ,której nie zabierze komornik. A tak jak teraz była taka przerwa nazbieralo się zetonow I co tu zrobic potem
No z tym komornikiem to by było dobre.
Zrobić w tym szablonie kwotę której on nie zabiera.
-
Hej. I jak tam ma któraś już zleconą wyplate po weryfikacji? Mi od piątku wisi do zlecenia...