Pomocy !
-
Pomocy !
Błagam ! Pomoże mi ktoś z ta strona authologic jak zrobic weryfikacje banku ??? :(
Jak będzie wyglądać weryfikacja tożsamości?KobietaKlasa pisze: ↑pt mar 17, 2023 11:13 pmBłagam ! Pomoże mi ktoś z ta strona authologic jak zrobic weryfikacje banku ??? :(
Cały proces jest bardzo prosty i co najważniejsze jednorazowy. Składa się on z trzech kroków:
1. Konieczne będzie wgranie skanu dokumentu tożsamości. Może to być dowód osobisty lub paszport. Ważne by dokument był wyraźny i było dobrze widoczne Wasze zdjęcie.
2. W drugim kroku zostaną zweryfikowane dane z systemu bankowego. Dzięki temu będziemy w stanie potwierdzić, że konto bankowe, na które będą wysyłane wypłaty należy do danego Wykonawcy.
3. Ostatnim krokiem jest upewnienie się, że dokumenty faktycznie należą do Wykonawcy. Tutaj wystarczy uruchomić transmisję publiczną i po prostu poczekać na moderatora, który wyśle zaproszenie na specjalną prywatną sesję. Jeżeli wszystko będzie w porządku, można zlecać swoje wypłaty.
Aby uniknąć niepotrzebnych stresów podajemy listę rzeczy, o których należy pamiętać:
- konto bankowe musi bezwzględnie należeć do Wykonawcy. Nie możemy to być rachunek należący do osób trzecich.
- zdjęcia dowodów/paszportów muszą być wyraźne. Musimy być w stanie także rozpoznać twarz transmitującego. Żadna część dokumentu nie może być też zasłonięta, prześwietlona ani zabrudzona. Zdjęcie można wykonać telefonem albo zeskanować w skanerze.
- ostatni krok wymaga obecności Moderatora. Wystarczy uruchomić transmisję publiczną, a ten się sam pojawi. W zależności od godziny i ilości pracy może to jednak chwilę potrwać.
Jeżeli coś się nie powiedzie, np. wgranie dokumentu czy autoryzacja w banku - spokojnie. Dajcie znać Moderatorowi o zaistniałym problemie, lub piszcie na bok@showup.tv
viewtopic.php?f=37&t=12762 dział techniczny komunikaty
Ostatnio zmieniony pt mar 17, 2023 11:44 pm przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
https://payredeem.com/network Przez ta stronę robię weryfikacje banku ??
-
https://authologic.com/pl/verifications Czy przez tą ??? Gdzie tam jest logowanie do banku ?? Bo ja niczego takiego nie widze ...
Odpis administracji dział techniczny komunikaty.
Aby uniknąć niepotrzebnych stresów podajemy listę rzeczy, o których należy pamiętać:
- konto bankowe musi bezwzględnie należeć do Wykonawcy. Nie możemy to być rachunek należący do osób trzecich.
- zdjęcia dowodów/paszportów muszą być wyraźne. Musimy być w stanie także rozpoznać twarz transmitującego. Żadna część dokumentu nie może być też zasłonięta, prześwietlona ani zabrudzona. Zdjęcie można wykonać telefonem albo zeskanować w skanerze.
- ostatni krok wymaga obecności Moderatora. Wystarczy uruchomić transmisję publiczną, a ten się sam pojawi. W zależności od godziny i ilości pracy może to jednak chwilę potrwać.
Ok dziękuję 🙂GORYL pisze: ↑sob mar 18, 2023 12:00 amOdpis administracji dział techniczny komunikaty.
KobietaKlasa musisz mieć żetony na koncie do wypłaty 10,000 zet i na panelu wypłat jest ta weryfikacja czyli krok 1 krok 2 jak to zrobisz i bank zaakceptuje przelew to wykonujesz krok 3KobietaKlasa pisze: ↑pt mar 17, 2023 11:58 pmhttps://authologic.com/pl/verifications Czy przez tą ??? Gdzie tam jest logowanie do banku ?? Bo ja niczego takiego nie widze ...
3. Ostatnim krokiem jest upewnienie się, że dokumenty faktycznie należą do Wykonawcy. Tutaj wystarczy uruchomić transmisję publiczną i po prostu poczekać na moderatora opis transmisji @MODERATOR , który wyśle zaproszenie na specjalną prywatną sesję. Jeżeli wszystko będzie w porządku, można zlecać swoje wypłaty.
Proszę mieć włóczone szablony priv co ułatwi prace moderatora.
-
Tak mam żetony na koncie , przesłałam zdjęcie dowodu i teraz mam informacje taka :Aby zweryfikować tożsamość potrzebujemy uzyskać Twoje dane osobowe (Imię, Nazwisko, Adres) oraz informacje o rachunku bankowym. Proces ten realizowany jest poprzez naszego partnera, firmę Authologic. Więcej szczegółów znajdziesz w naszym Regulaminie.
Po przejściu na stronę partnera zostaniesz poproszony o zalogowanie się do swojego konta bankowego i udzielenie zgody na przekazanie nam danych. . Wchodzę na stronę Authologic ale nie widze tam , gdzie mam się zalogowac do swojego konta . Nie widze zakładki mojego konta ....
Po przejściu na stronę partnera zostaniesz poproszony o zalogowanie się do swojego konta bankowego i udzielenie zgody na przekazanie nam danych. . Wchodzę na stronę Authologic ale nie widze tam , gdzie mam się zalogowac do swojego konta . Nie widze zakładki mojego konta ....