Revolut
-
Revolut
Czy ktoś z Was wypłacał na Revolut ? Autoryzacja przyszła poprawne , ale kiedyś miałam problem odebrać 400 zł , znajoma mi wysłała i sobie te pieniądze zatrzymali bo nie było w tytule przelewu na co będą przeznaczone . Stad moje pytanie .
-
PrzeszłaNiceTooMeetYou pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:43 pmCzy ktoś z Was wypłacał na Revolut ? Autoryzacja przyszła poprawne , ale kiedyś miałam problem odebrać 400 zł , znajoma mi wysłała i sobie te pieniądze zatrzymali bo nie było w tytule przelewu na co będą przeznaczone . Stad moje pytanie .
Autoryzacja przechodzi, ale nie wypłacisz póki co pieniędzy, bo nie ruszył jeszcze payredeem. Dopiero za ok. 2 tygodnie ma podobno ruszyć panel payredeem i będziesz mogła najpierw wypłacić do nich, a dopiero potem do revo... sama czekam na zwrot żet. żeby przejść ponownie weryfikację...NiceTooMeetYou pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:43 pmCzy ktoś z Was wypłacał na Revolut ? Autoryzacja przyszła poprawne , ale kiedyś miałam problem odebrać 400 zł , znajoma mi wysłała i sobie te pieniądze zatrzymali bo nie było w tytule przelewu na co będą przeznaczone . Stad moje pytanie .
Co do utraty środków, kiedyś nie doszedł mi raz przelew i musiałam wyjaśniać z bankiem, ale kasa wróciła wtedy do banku wysyłającego.
-
Witam takie pytanko Revolut czy ZEN które kobitki polecacie tak aby komornik sie do nich nie dostał ??
Tu ci żadna nie odpowie bo komornika mieć to trochę wstyd czy nie ma się czym chwalić.moja_tajemnica3 pisze: ↑pt mar 17, 2023 9:21 pmWitam takie pytanko Revolut czy ZEN które kobitki polecacie tak aby komornik sie do nich nie dostał ??
Ja nie mam i nie miałem z nim do czynienia i przepraszam nie pomogę.
Moj partner ma komornika i kożysta z revoluta na tym koncie nie ma zajecia komorniczego :) mam nadzieje ze cos pomogłam :)moja_tajemnica3 pisze: ↑pt mar 17, 2023 9:21 pmWitam takie pytanko Revolut czy ZEN które kobitki polecacie tak aby komornik sie do nich nie dostał ??
Goryl ale ona nie czeka na Twoja opinie czy wstyd czy nie , jeśli pytanie Ciebie nie dotyczy to po co się udzielasz ? Sama mam komornika przez brata i dla mnie to nie jest wstyd - spłacić go nie mogę bo jestem zablokowana aby wziąć pożyczkę i w końcu go spłacić ,i nas to nie interesuje czy ty masz komornika czy nie .GORYL pisze: ↑ndz mar 19, 2023 12:55 amTu ci żadna nie odpowie bo komornika mieć to trochę wstyd czy nie ma się czym chwalić.moja_tajemnica3 pisze: ↑pt mar 17, 2023 9:21 pmWitam takie pytanko Revolut czy ZEN które kobitki polecacie tak aby komornik sie do nich nie dostał ??
Ja nie mam i nie miałem z nim do czynienia i przepraszam nie pomogę.
Na Revolut komornik nie wchodziLena87 pisze: ↑ndz mar 19, 2023 2:07 pmMoj partner ma komornika i kożysta z revoluta na tym koncie nie ma zajecia komorniczego :) mam nadzieje ze cos pomogłam :)moja_tajemnica3 pisze: ↑pt mar 17, 2023 9:21 pmWitam takie pytanko Revolut czy ZEN które kobitki polecacie tak aby komornik sie do nich nie dostał ??
Z tego co piszą na forum nie wchodzi musisz szukać tematu na forum ja komornika nie mam._FiJi_00 pisze: ↑pn mar 20, 2023 10:21 amNa Revolut komornik nie wchodziLena87 pisze: ↑ndz mar 19, 2023 2:07 pmMoj partner ma komornika i kożysta z revoluta na tym koncie nie ma zajecia komorniczego :) mam nadzieje ze cos pomogłam :)moja_tajemnica3 pisze: ↑pt mar 17, 2023 9:21 pmWitam takie pytanko Revolut czy ZEN które kobitki polecacie tak aby komornik sie do nich nie dostał ??