Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Czy w poniedziałek dostanę przelew?

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Czy w poniedziałek dostanę przelew?

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 5:37 pm

Szanowna administracja ShowUp, czy w poniedziałek dostanę przelew na swoje konto?

gwiazda

Post autor: gwiazda » pt mar 17, 2023 7:37 pm

pytanie odpowiednie do wróżki

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » pt mar 17, 2023 7:40 pm

Kolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pn mar 20, 2023 12:44 pm

wszystkowidze pisze:
pt mar 17, 2023 7:40 pm
Kolejne przelewy są systematycznie realizowane. Ich liczba nie pozwala na zrealizowanie wszystkich jednocześnie. Prosimy o cierpliwość.
Dzień dobry,
Rozumiem,że macie Państwo sporo pracy ale czy mogę prosić o zrealizowanie wypłaty w poniedziałek?
Jestem obecnie w ciężkiej sytuacji życiowej i finansowej i zależało by mi aby dostać wypłatę tak szybko jak jest to możliwe, dlatego że również przy ostatniej transzy wypłat otrzymalam jedynie 2 przelewy w przeciwieństwie do innych transmitujących.
Dołożyłam wszelkich starań żeby przejść weryfikację jak najszybciej ale przez nie czytelne dane z rachunku, o czym dowiedziałam się dopiero następnego dnia w momencie zwrotu żetonów na konto, zatwierdzono moje dane dopiero przy drugiej rozmowie i kolejny raz nie otrzymałam tak bardzo potrzebnych mi środków.
Proszę o zrozumienie i w tej wyjątkowej sytuacji o wyjątkowe traktowanie i wypłatę środków tak szybko jak jest to możliwe.
Pozdrawiam i życzę milego dnia :)

Dequstator

Post autor: Dequstator » pn mar 20, 2023 12:58 pm

Oni chyba te przelewy ręcznie wysyłają x D myślałem że opcja wyślij wszystkie nadal działa, bo jakoś wcześniej to dziewczyny w 90% dostawały przelew o jednej godzinie, z weekendu w którym też była masa przelewów.
Ostatnio zmieniony pn mar 20, 2023 1:22 pm przez Dequstator, łącznie zmieniany 1 raz.

gwiazda

Post autor: gwiazda » pn mar 20, 2023 1:14 pm

Miało być lepiej a jest gorzej. Kiedyś robiłam przelew rano a o 15 miałam kasę na koncie, nie czekałam huj wie ile. Ta cała operacja była łącznie ze zleceniem przelewu. Wyjątkiem był weekend. Teraz czekamy, czekamy i czekamy. Może zamiast nowego serwisu poprawcie przepływ kasy.

Robienadgodziny

Post autor: Robienadgodziny » pn mar 20, 2023 1:19 pm

wszystkowidze pisze:
pt mar 17, 2023 7:40 pm
Można wiedzieć ile przelewów dziennie jesteście w stanie zrealizować?

Awatar użytkownika
loveSex2012

Post autor: loveSex2012 » śr mar 22, 2023 6:50 am

RenaSexy pisze:
śr mar 22, 2023 6:37 am
loveSex2012 pisze:
śr mar 22, 2023 6:22 am
RenaSexy pisze:
śr mar 22, 2023 1:20 am

dobranoc !dzisiaj potwierdziłem konto bankowe.Co mam zrobić dalej ?
Teraz masz krok 3 ustawienie trans publicznej z włączonymi priv i oczekiwanie na moderatora. Sam sobie ustawi priv na który cie zaprosi i zweryfikuje ze Ty to Ty. Potem mozna już zlecić wypłate
dzięki za odpowiedź .Czekam na niego od rana .
Oni na bank po 16 17 bynajmniej do mnie tak wszedł są ale i rano z tego co słyszałam wchodzą.

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pt mar 24, 2023 9:41 am

Dziś właśnie przeszedł do zrealizowanych moj przelew z 16.03 z 22.00 dam znać jak kasa wejdzie

ODPOWIEDZ